Jedni się bawią ale musi być też ktoś kto to wszystko przygotuje i dopilnuje. Pozdrawiam Magda
Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O qurcze,to masz przechlapane,współczuje ci.Karolcia pisze:Aniu, tak wygląda praca w knajpie w sylwestra, wesela itd. Trzeba się do tego przyzwyczaić albo zmienić pracę
Jedni się bawią ale musi być też ktoś kto to wszystko przygotuje i dopilnuje. Pozdrawiam Magda
Mam nadzieję,że chociaż lubisz taka pracę,bo inaczej masz podwójnie przechlapane.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Obawiam się Aniu że mam podwójnie przechlapane
Właśnie byłam teraz w twoim ogrodzie i wyrwała mnie poczta od ciebie. Oglądałam zwisające pelargonie i miałam już coś napisać. Ale mogę to załatwić teraz. Tak na moje oko, to te pelargonie zwisające chyba żegnają już świat. Ale mogę się mylić. Pozdrawiam Magda
Właśnie byłam teraz w twoim ogrodzie i wyrwała mnie poczta od ciebie. Oglądałam zwisające pelargonie i miałam już coś napisać. Ale mogę to załatwić teraz. Tak na moje oko, to te pelargonie zwisające chyba żegnają już świat. Ale mogę się mylić. Pozdrawiam Magda
Pozdrawiam Magda 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Wczorajsza wyprawa na działkę była pracowita wymalowałam sadzik owocowy. Widziałam też piękne przebiegające stado saren ja naliczyłam 6, ale było ich dużo więcej o różnej wielkości, nie zdążyłam wyjąć aparatu. Pierwszy raz widziałam takie zjawisko naraz taką ilość sarenek.
Mój mały sadzik:

Mój wrzosiec jest pod kołderką śnieżną ma tyle pączków, zobaczcie

Czy moja hortensja ma zawiązki kwiatów ,ma taki duży pączek, okryłam ją jeszcze lepiej

Teraz uchwycone roślinki w śnieżnej oprawie:

Mój mały sadzik:

Mój wrzosiec jest pod kołderką śnieżną ma tyle pączków, zobaczcie

Czy moja hortensja ma zawiązki kwiatów ,ma taki duży pączek, okryłam ją jeszcze lepiej

Teraz uchwycone roślinki w śnieżnej oprawie:

- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak się tak naoglądam, to pewnie też się rozchoruję!korzo_m pisze:Moje zakupy nasion kwiatów jednorocznych, to dopiero początek choroby
Zawsze z rezerwą podchodziłam do nasion, bo z reguły nic mi z takiego wysiewu nie wychodziło, ale widzę, że muszę znowu spróbować.
Podpatrzę u Ciebie i może coś mi wyrośnie!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Mnie też nie wszystkie nasionka wschodzą tak jak bym tego oczekiwała, ale jak się nie udają to ich przez kilka lat nie kupuję. Stawiam wtedy na inne, a jak się z nimi pogodzę to po kilku latach znowu eksperymentuję. Stwierdzam ,że nieraz zdjęcia na torebkach przekłamują wygląd kwiatków, albo są ładniejsze, albo nadają się od razu na kompost. Zresztą każdy producent ma swoje nazwy i nieraz można się naciąć bo kupuje się te same nasiona tylko pod inną nazwą.
Sklep w którym byłam miał dzień wcześniej nową dostawę nasion i na szczęście dla mnie jeszcze większości nie zdążyli wypakować i tylko tyle zakupiłam.
Sklep w którym byłam miał dzień wcześniej nową dostawę nasion i na szczęście dla mnie jeszcze większości nie zdążyli wypakować i tylko tyle zakupiłam.
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja po swoich nieudanych próbach siania w tym roku też miałam w następnym roku kupować tylko sadzonki.
Oczywiście jest inaczej ,dostałam sporo nasionek od forumowiczów i postaram sie je wysiać.
Tym razem posieje wcześniej,w doniczki.No i pozaznaczam co gdzie posiałam.
Oczywiście jest inaczej ,dostałam sporo nasionek od forumowiczów i postaram sie je wysiać.
Tym razem posieje wcześniej,w doniczki.No i pozaznaczam co gdzie posiałam.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7