pisałam że może jednak wiosną
  pisałam że może jednak wiosną   nie wszędzie jest jednakowa temperatura i poczta czasami też zawodzi więc nie chciałabym wysłać komuś lub dostać zmarzniętego storczyka czasem nie do odratowania
  nie wszędzie jest jednakowa temperatura i poczta czasami też zawodzi więc nie chciałabym wysłać komuś lub dostać zmarzniętego storczyka czasem nie do odratowania  
Troszkę cierpliwości

pisałam że może jednak wiosną
  pisałam że może jednak wiosną   nie wszędzie jest jednakowa temperatura i poczta czasami też zawodzi więc nie chciałabym wysłać komuś lub dostać zmarzniętego storczyka czasem nie do odratowania
  nie wszędzie jest jednakowa temperatura i poczta czasami też zawodzi więc nie chciałabym wysłać komuś lub dostać zmarzniętego storczyka czasem nie do odratowania  

znając moje szczęście z pocztą dostałabym coś w podobie do Basi czyli mrożony storczyk
  znając moje szczęście z pocztą dostałabym coś w podobie do Basi czyli mrożony storczyk  

u mnie coś niema siły przebicia
  u mnie coś niema siły przebicia   Już z rana dawało trochę nadziei ale niestety chmury zwyciężyły .
 Już z rana dawało trochę nadziei ale niestety chmury zwyciężyły .

a za dwa tygodnie to tylko bozia wie co będzie
  a za dwa tygodnie to tylko bozia wie co będzie  

w Twoim wątku wpadłem z rewizytą , a tutaj jest co czytać, więc pozwól że zacznę od pierwszej strony.  Boję się że śledzenie wątku przy
  w Twoim wątku wpadłem z rewizytą , a tutaj jest co czytać, więc pozwól że zacznę od pierwszej strony.  Boję się że śledzenie wątku przy  zabierze   mi sporo czasu.
  zabierze   mi sporo czasu.

Mareczku u mnie ,jak skończysz daj znać
 Mareczku u mnie ,jak skończysz daj znać 
 CUDO!
 CUDO!

Masz dobrą rękę do kwiatuszków
  Masz dobrą rękę do kwiatuszków   

) .No chyba że jest jej b. dużo to wtedy urywam kawałek chusteczki higienicznej  i delikatnie przykładam .Nadmiar wchłania się ,a ja nie muszę się martwić że np. coś uszkodzę(młodziutkiego listeczka) ,chusteczki są b.chłonne
 ) .No chyba że jest jej b. dużo to wtedy urywam kawałek chusteczki higienicznej  i delikatnie przykładam .Nadmiar wchłania się ,a ja nie muszę się martwić że np. coś uszkodzę(młodziutkiego listeczka) ,chusteczki są b.chłonne  .U mnie jeszcze miedzy storczykami stoją naczyńka z wodą która paruje i niektóre stor. mają keramzyt w osłonkach to też dodatkowo zwiększa wilgotność .To chyba wszystko co robię .
 .U mnie jeszcze miedzy storczykami stoją naczyńka z wodą która paruje i niektóre stor. mają keramzyt w osłonkach to też dodatkowo zwiększa wilgotność .To chyba wszystko co robię .
 i wypatruję co tam nowego ?Wczoraj jeden z bliźniaków otworzył pierwszy pąk
 i wypatruję co tam nowego ?Wczoraj jeden z bliźniaków otworzył pierwszy pąk  
  może jutro ,już się nie mogę doczekać mimo że nie kwitnący ale myślę że jak będą warunki mu odpowiadały to kto wie może się doczekamy kwiatków
 może jutro ,już się nie mogę doczekać mimo że nie kwitnący ale myślę że jak będą warunki mu odpowiadały to kto wie może się doczekamy kwiatków