Aniu migdałek jest naprawdę piękną ozdobą wczesnowiosennego ogrodu

Krysieńko dziękuję
 dla mnie kwitnące krzewy są bardzo ważnym elementem ogrodu
  dla mnie kwitnące krzewy są bardzo ważnym elementem ogrodu   
 Izuniu mimo wszystko zawilce będę wiosną obserwowała, jak nie dadzą się podzielić, to spróbuję zebrać nasionka

Zakupu szachownic aż Ci zazdroszczę

, też miałam na nie straszną ochotę, ale jakoś przegapiłam. Ale to nic na wiosnę będę je podziwiać u Ciebie. A pamiętasz może jakie kupiłaś
 , też miałam na nie straszną ochotę, ale jakoś przegapiłam. Ale to nic na wiosnę będę je podziwiać u Ciebie. A pamiętasz może jakie kupiłaś   
 Joluś migdałka nie okrywałam nigdy i wiosną zawsze pięknie obsypuje się kwiatami. Nigdy nie miałam z nim żadnych problemów, a rosną u mnie już od lat- uważam je za całkowicie bezproblemowe i bezobsługowe krzewy

Być może inna sytuacja jest z tymi szczepionymi na pniu, one na pewno są delikatniejsze, jednak ja mam te zwykłe krzaczaste

Moniś dziękuję
 Szachwoniece mnie zauroczyły, nie mogę sobie darować, że przegapiłam jesienny zakup innych odmian
 Szachwoniece mnie zauroczyły, nie mogę sobie darować, że przegapiłam jesienny zakup innych odmian 

Miałam je wiele lat i w zeszłym roku musiałam się z nimi pożegnać i żadne opryski nie pomogły...W ich miejsce kupiłam male drzewko szczepione na pniu, bo widok kwitnacego migdałowca jest wiosną bezcenny
  Miałam je wiele lat i w zeszłym roku musiałam się z nimi pożegnać i żadne opryski nie pomogły...W ich miejsce kupiłam male drzewko szczepione na pniu, bo widok kwitnacego migdałowca jest wiosną bezcenny 

,
  ,  

czy dadzą radę ? Okaże się wiosną.
 czy dadzą radę ? Okaże się wiosną.

/też ją mam ale nigdy tak
  /też ją mam ale nigdy tak