Moje ogródki - Gucia.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysieńko, ja go też nie namawiam, ale dzisiejsza młodzież trochę inaczej patrzy na życie we dwoje.
A jak zostanie starym kawalerem?
A jak zostanie starym kawalerem?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

Uluś, ale to już bliżej niż u mnie. Nawet się nie obejrzysz, a zostaniesz Babcią !koza pisze:A co ja mam powiedzieć ? Trzydziestoletni "sprzedany" syn i kochana synowa a........wnuka nie chcą dać
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

Ależ ja go nie molestuję, nigdy w życiu !!!Fleur 78 pisze:Guciaczku, no co Ty!?gucia pisze: A jak zostanie starym kawalerem?![]()
![]()
To określenie można już wykreślić z języka... Stara panna, stary kawaler... nie te czasy...
![]()
![]()
Przynajmniej chłopaka nie molestuj...
Wiem, że słowo "singiel" jest na topie, ale dla mnie znaczy to samo.
Moje wątki
Moje wątki
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu kochana, zaglądałam do Ciebie juz wiele razy, nawet swojego M przyciągałam do ekranu żeby zobaczył te cuda, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego do tej pory się nie ujawniłam, mam nadzieję że w obliczu zbliżających się świąt mi wybaczysz
. Stworzyliście wokół swojego domu prawdziwy raj dla oka, przechodząc przez furtkę nagle znajdujemy się w innym świecie. Wspaniałe! Sąsiedzi za Twoją pracę na terenie "niczyim" to powinni nosić Cię na rękach
. Mają dzięki tobie wspaniale zagospodarowany "parkolas". No i jeszcze chciałam powiedzić, że witam w klubie malarzy domowych,
.
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
- gucia
- Przyjaciel Forum

Anula, nie żartuj sobie z tym wybaczaniem, a malowanie coś ostatnio zupełnie mi nie idzie.
Z utęsknieniem czekam na wiosnę, ale z drugiej strony, dobrze że mam jeszcze trochę zimy przed sobą, to może jeszcze się rozkręcę.
A sąsiedzi póki co, od czasu do czasu pstrykają tylko zdjęcia. I jest jeszcze jedna pozytywna strona tego "ogrodu", wszyscy już mnie tu znają, co mówią , lepiej nie wiedzieć!
Jakiś dziennikarz nasmarował też w Dzienniku Łódzkim, że mieszkańcy osiedla wspaniale dbają o swoje otoczenie, ale tytuł był fajny, cytuję: "Otoczenie jak marzenie". Mieszkańcom na pewno było miło!
Jolu, na bank, że się przypomnę, tylko pod tym dębem strasznie sucho a runianka podobno lubi wilgoć, myślisz, że da sobie radę?
Z utęsknieniem czekam na wiosnę, ale z drugiej strony, dobrze że mam jeszcze trochę zimy przed sobą, to może jeszcze się rozkręcę.
A sąsiedzi póki co, od czasu do czasu pstrykają tylko zdjęcia. I jest jeszcze jedna pozytywna strona tego "ogrodu", wszyscy już mnie tu znają, co mówią , lepiej nie wiedzieć!
Jakiś dziennikarz nasmarował też w Dzienniku Łódzkim, że mieszkańcy osiedla wspaniale dbają o swoje otoczenie, ale tytuł był fajny, cytuję: "Otoczenie jak marzenie". Mieszkańcom na pewno było miło!
Jolu, na bank, że się przypomnę, tylko pod tym dębem strasznie sucho a runianka podobno lubi wilgoć, myślisz, że da sobie radę?
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum

Bożenko, może mówisz o ' Hedera heliks', chętnie, każdą ilość.Babopielka pisze:A ja mogę Ci dać bluszcz, który idealnie by pasował do tego zakątka -nie wiem czy masz? to taki , który nieraz w parkach widać jak po drzewach się wspina jest zimozielony![]()
Mam kawałeczek wsadzony obok skyroketa, który dość marnie wygląda, nie wycinam go bo rośnie od strony ulicy i trochę zniechęca nieproszonych gości.
Sama widzisz, że u mnie każda roślinka znajdzie miejsce. Niczego nie wyrzucaj, wiosną się przypomnę.
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

Inko, wracając do naszych kawalerów, to mam nadzieję, że za chwilę dorosną i będzie ok !inag1 pisze:Myślałam ,że tylko ja tęsknię za wnukami. Mój syn w niedzielę skończył 30 lat i nic. Przy okazji życzeń powiedziałam mu,że jak nie wie co z czym się je to mogę go uświadomić . Może to brak wiedzy?
Moje wątki
Moje wątki