Ogrodowe marzenia
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowe marzenia
śliczna relacja, ale zazdroszczę,
Zyta pośmiałam sie na dobranoc
Widzę, ze spotkanie się udało..
humor dopisuje.. M pewno udobruchany (Igusiowymi żurawkami
)
a ja jutro jadę do Lublina ..będę machała po drodze w stronę Biłgoraja do Tadeuszów
potem do Eli
a na koniec w stronę Hrubieszowa do Ciebie

Widzę, ze spotkanie się udało..
humor dopisuje.. M pewno udobruchany (Igusiowymi żurawkami

a ja jutro jadę do Lublina ..będę machała po drodze w stronę Biłgoraja do Tadeuszów
potem do Eli
a na koniec w stronę Hrubieszowa do Ciebie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Zyto gratuluję imprezki i wytrwałości w dotarciu do niej 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Zytko z ta nieśmiałością to grubo przesadziłaś. Jesteś bardzo sympatyczna i komunikatywna osobą pełną ciepła. Bardzo mile wspominam spotkanie z Tobą i mam nadzieję że będą następne równie udane.Bardzo proszę o przepisy na chlebek.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Ale fajnie zapewnie było....a WY kobitki takie wystrojone....chłopaki zresztą tez 

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zyto-uśmiałam się ,świetna relacja ze spotkania i po spotkaniu,pokaż jeszcze proszę żurawki!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ZYTO
Cóż można powiedzieć. Wszystko pokazały zdjęcia - istotnie było świetnie.
Zazdroszczę.

Cóż można powiedzieć. Wszystko pokazały zdjęcia - istotnie było świetnie.
Zazdroszczę.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witam Cieplutko moich Gości
Anuś zdjęcia nie kompletne - bo nie Wszyscy wyrazili zgodę na fotografowanie.
Izuś to nie koniec relacji z pobytu - wczoraj już usypiałam a właściwie M mnie potrzebował więc musiałam na moment do sypialni wskoczyć...hi,hi,hi...no i przysnęłam wiec w rzeczy samej nie powróciłam na forum.
Pawełku zrobiłam fotkę swojemu iglakowi i po założeniu okularków okazało się że to nie ten sam.
Była zła pogoda i cień, wiec forta słabej jakości.

A tu już trochę słoneczka....

Joluś
oj, oj mamuś chwalą.
Ja też to robię nieśmiało stwierdzając - gdzie moje podwójne oczy były wcześniej że nie trafiły do Twojego Ogrodu.
Międzynarodowe Hobby Karpia Twojego M powaliły mnie z nóg, nigdy tak wielkich ryb nie widziałam.
Chlebek w późniejszym terminie zaserwuję.
Grażynko ja na tą okazję kupiłam sobie kieckę wizytową, ale nie miałam ją gdzie włożyć, bo w toalecie to chyba nie wypadało...hi,hi,hi,,,
Ewuniu proszę żurawki od Iguni "iga23"... wszyscy dostali po jednej a ja dwie.....

Tadeusz sprzedawał roślinki , dominowały iglaczki po przyzwoitej cenie 1 gr
Ja złapałam skrzynkę z różnymi cyprysikami i z radości wysypałam wszystkie grosiki ze swej sakiewki dumna jak paw i co się dowiedziałam że moje grosiki są fałszywe....myślę nad tym czy ja mam prywatną fabryczkę 1 - no groszówek....hi,hi,hi.
Posłusznie odstawiłam skrzynkę z iglakami do bagażnika Tadeusza i co usłyszałam... - moje grosiki będą odczarowane i dostanę takie iglaczki jak przyjadę do Biłgoraja po identyczne ...

Grażynko zazdrościsz a zapraszałam Ciebie na tą imprezkę przecież... no,no, - widzisz
Dla Was żurawki które zapoczątkowały moją chorobę ...

i żurawki od Iguni przed posadzeniem ....

Anuś zdjęcia nie kompletne - bo nie Wszyscy wyrazili zgodę na fotografowanie.
Izuś to nie koniec relacji z pobytu - wczoraj już usypiałam a właściwie M mnie potrzebował więc musiałam na moment do sypialni wskoczyć...hi,hi,hi...no i przysnęłam wiec w rzeczy samej nie powróciłam na forum.
Pawełku zrobiłam fotkę swojemu iglakowi i po założeniu okularków okazało się że to nie ten sam.
Była zła pogoda i cień, wiec forta słabej jakości.

A tu już trochę słoneczka....

Joluś

Ja też to robię nieśmiało stwierdzając - gdzie moje podwójne oczy były wcześniej że nie trafiły do Twojego Ogrodu.
Międzynarodowe Hobby Karpia Twojego M powaliły mnie z nóg, nigdy tak wielkich ryb nie widziałam.
Chlebek w późniejszym terminie zaserwuję.
Grażynko ja na tą okazję kupiłam sobie kieckę wizytową, ale nie miałam ją gdzie włożyć, bo w toalecie to chyba nie wypadało...hi,hi,hi,,,

Ewuniu proszę żurawki od Iguni "iga23"... wszyscy dostali po jednej a ja dwie.....

Tadeusz sprzedawał roślinki , dominowały iglaczki po przyzwoitej cenie 1 gr
Ja złapałam skrzynkę z różnymi cyprysikami i z radości wysypałam wszystkie grosiki ze swej sakiewki dumna jak paw i co się dowiedziałam że moje grosiki są fałszywe....myślę nad tym czy ja mam prywatną fabryczkę 1 - no groszówek....hi,hi,hi.
Posłusznie odstawiłam skrzynkę z iglakami do bagażnika Tadeusza i co usłyszałam... - moje grosiki będą odczarowane i dostanę takie iglaczki jak przyjadę do Biłgoraja po identyczne ...

Grażynko zazdrościsz a zapraszałam Ciebie na tą imprezkę przecież... no,no, - widzisz

Dla Was żurawki które zapoczątkowały moją chorobę ...

i żurawki od Iguni przed posadzeniem ....

Dziękuję i ja Iguśiga23 pisze:Kochani, na gorąco i na szybko, jeszcze raz wielki dzięki.![]()
Przed chwilą weszłam do domy.
Jesteście wspaniali, jestem totalnie zmęczona, ale szczęśliwa.![]()
Życzę wszystkim takich spotkań, warto było te kilometry przejechać.

Pani Prezes, i ja mam nadzieję jeszcze się spotkać. Ludziska, tak fanastycznej, wesołej kobiety dawno nie poznałam. Wszyscy bez głosowania nadaliśmy jej godny status 

Piękny ten jałowiec! Mam identycznego i póki co podwiązuję mu pęd wierzcholkowy, żeby był bardziej smukły, ale to juz ostatni rok. Mirek (MirekL) przekonał mnie, żeby tego dalej nie robić, bo on sam z siebie ładnie się wypiętrzy 
Jak czytam u Tadeusza była wyprzedaż posezonowa pełną gębą
Co wątek to ktoś się obkupił 

Jak czytam u Tadeusza była wyprzedaż posezonowa pełną gębą

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Zytko. Przybiegłam z rewizytą, zachwyciłam sie Twoją wizją spotkania, powspółczułam marszowi do domu i zablokowanemu przez męża kontu
Jesteś niesamowitą, tryskającą humorem osobą. Do Twojego ogródka już wcześniej zaglądałam, jest bardzo ładny, pamiętam jak długo opierałaś się, żeby nam go pokazać

Jesteś niesamowitą, tryskającą humorem osobą. Do Twojego ogródka już wcześniej zaglądałam, jest bardzo ładny, pamiętam jak długo opierałaś się, żeby nam go pokazać

["zyta.malek"] wczoraj już usypiałam a właściwie M mnie potrzebował więc musiałam na moment do sypialni wskoczyć...hi,hi,hi...no i przysnęłam wiec w rzeczy samej nie powróciłam na forum.
Zytuś czyli Ty na spotkaniu nas nie bajerowałaś?

Zytuś czyli Ty na spotkaniu nas nie bajerowałaś?

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ZYTO
Impreza się udała, poznałaś nowych przyjaciół no i jeszcze przywiozłaś piękne
żurawki.
Impreza się udała, poznałaś nowych przyjaciół no i jeszcze przywiozłaś piękne
żurawki.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zytuś powiem jeszcze raz, że fajnie było Cię poznać, uświetniłaś spotkanie swoją wspaniałą osobą.
Mimo męczącej podróży humor Cię nie opuszczał.
Szkoda tylko, że dość daleko od Ciebie usiadłam, i wiele mi umknęło z Twoich opowieści.
Fajną kolekcję żurawek zapoczątkowałaś.
Pozdrawiam serdecznie.
Mimo męczącej podróży humor Cię nie opuszczał.
Szkoda tylko, że dość daleko od Ciebie usiadłam, i wiele mi umknęło z Twoich opowieści.
Fajną kolekcję żurawek zapoczątkowałaś.
Pozdrawiam serdecznie.

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Igorku miło że wpadłeś. Żurawki to moja kolejna choroba.
Złożyłam zamówienie u Igi na nowości żurawkowe na następny rok.
Tobie też nic nie brakuje, bo my prawie bliźniaczki...hi,hi,hi....
Pawełku sugerujesz ze muszę temu jałowcowi podwiązać jedną łapkę do góry aby maił nowy wierzchołek?
a mógłby za 1 grosz dwie doniczki wręczać...hi,hi,hi - widzisz jaki Chytrus... 

- jestem prawdomówna
tego mnie uczono i tak wychowywałam swoje dzieci.
Humorku nigdy za wiele....
A fotkę to mam z Tobą taką jakąś inną od ;:64
Buziaczki Ci za to
Krysiu Impreza udana tylko sukienka moja w nie naruszonym stanie do domu wrócił nie mając okazji się zaprezentować. No i jak nie umawiać się na kolejną imprezę?

Na dobranoc

Złożyłam zamówienie u Igi na nowości żurawkowe na następny rok.
Ula dziękuję... - to do następnego spotkania.ulakonie pisze:Pani Prezes, i ja mam nadzieję jeszcze się spotkać. Ludziska, tak fanastycznej, wesołej kobiety dawno nie poznałam. Wszyscy bez głosowania nadaliśmy jej godny status

Tobie też nic nie brakuje, bo my prawie bliźniaczki...hi,hi,hi....
Pawełku sugerujesz ze muszę temu jałowcowi podwiązać jedną łapkę do góry aby maił nowy wierzchołek?
Oj Pawełku, Pawełku - Tadeusz nie prowadzi sprzedaży posezonowej to cena całorocznarispetto pisze: czytam u Tadeusza była wyprzedaż posezonowa pełną gębąCo wątek to ktoś się obkupił

Aguś już M udobruchany tylko muszę wcześniej stawiać się w sypialni bo podobno mam dar usypiania...hi,hi,hi. Dzięki za pochwałyAGNESS pisze: Zytko zachwyciłam sie Twoją wizją spotkania, powspółczułam marszowi do domu i zablokowanemu przez męża kontu![]()

Agnieszko111agnieszka pisze:["zyta.malek"]
Zytuś czyli Ty na spotkaniu nas nie bajerowałaś?![]()

Humorku nigdy za wiele....
A fotkę to mam z Tobą taką jakąś inną od ;:64
Buziaczki Ci za to
Krysiu Impreza udana tylko sukienka moja w nie naruszonym stanie do domu wrócił nie mając okazji się zaprezentować. No i jak nie umawiać się na kolejną imprezę?

Taju mówiłam tak cichutko że aż ochrypłam...hi,hi, no i zastanawiałam się czy aby nie usadowić się na środku stołu żeby być blisko wszystkichTajka pisze:Zytuś fajnie było Cię poznać, uświetniłaś spotkanie swoją wspaniałą osobą.
humor Cię nie opuszczał. Szkoda tylko, że dość daleko od Ciebie usiadłam, i wiele mi umknęło z Twoich opowieści.

Na dobranoc