Na wigilię u mnie grzyby tylko w zupie i kapuście
Moja przestrzeń - koza
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uleńlo, zajrzyj tu i pomóż http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ulu - jestem tutaj pierwszy raz ale jestem też pod ogromnym wrażeniem
piękny kawałek terenu
- wiem że zazdrość to grzech dlatego Ci nie zazdroszczę ale taki teren toi jest coś
jak dla mnie bomba 
piękny kawałek terenu
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kózko nieeeeee! ;:78 ;:78 ;:78 To jest Twój ogród, to muszą być Twoje koncepcje! Twój ogród musi być jedyny i niepowtarzalny i w zgodzie z Twoją osobowością!koza pisze:Karolku!!! Teren rzeczywiscie duzy!! Pozostaje miec nadzieje, ze koncepcyjnie pomożecie zagospodarować![]()
![]()
![]()
![]()
Ale decyzja należy do Ciebie...
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
Alusiu!!! Masz rację ale w te pochmurne, ciemne dni moja wyobraźnia mocno szwankuje!! Co ja gadam ! Ona = 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuptam tu sobie kozimi radkami w bloku na 10-tym piętrze i dziękuję opatrzności, że na zimę zwabiono mnie do pracy....Niby każdy grosz dodatkowy cenny ale bezcenne czuć się potrzebną
Nie potrafię się marca doczekać, by znów na wieś wyruszyć. Tam czas dosłownie biegnie. I tylko wieczorami kompa brak.... A tu jak nie idę do pracy to snuję się i dzień przez palce przelatuje bezproduktywnie. Ile można sprzątać (nie będąc pedantem) ? Ile czytać ( uwielbiam) ?
Ech!!! Nastrój mam deszczowo depresyjny ...... Kocie "córeczki" śpią smacznie i pewnie też marzą o wiosennej swobodzie na wsi.....
Tuptam tu sobie kozimi radkami w bloku na 10-tym piętrze i dziękuję opatrzności, że na zimę zwabiono mnie do pracy....Niby każdy grosz dodatkowy cenny ale bezcenne czuć się potrzebną
Nie potrafię się marca doczekać, by znów na wieś wyruszyć. Tam czas dosłownie biegnie. I tylko wieczorami kompa brak.... A tu jak nie idę do pracy to snuję się i dzień przez palce przelatuje bezproduktywnie. Ile można sprzątać (nie będąc pedantem) ? Ile czytać ( uwielbiam) ?
Ech!!! Nastrój mam deszczowo depresyjny ...... Kocie "córeczki" śpią smacznie i pewnie też marzą o wiosennej swobodzie na wsi.....
Ulka buziaki przesyła
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
Ulko - Ala dobrze mówi i jej wierz, bo ma racjękoza pisze: Ech!!! Nastrój mam deszczowo depresyjny ......
A jak Ci jeszcze się cni do wiosny, to posłuchaj sobie optymistycznej piosenki :

http://www.youtube.com/watch?v=vBvSshKyqK0
-
Reposit-10
-
Reposit-10