Moja też wciąż kwitnie, ale już płatki zaczynają zagniwać.
Ogródeczek An-ki cz.3
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Aneczko, oczarowałaś mnie tym zdjeciem Aphrodite
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANIU
Dziękuję. Jest cudowny
Dziękuję. Jest cudowny
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cudne grudniczki, prześliczne kolorki, jeden taki delikatny i subtelny , drugi intensywny w barwie, od razu przyciągający wzrok
bardzo je lubię, ale u mnie w domu na parapetach ciasnota i nie wcisnę....aż żal...
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Cudne te grudniczki. Przypominają mi dzieciństwo. W zimowe dni uwielbiałam ich widok na tle pomalowanych przez mróz szyb. Teraz okna są szczelne i nie ma śnieżnych liści i kwiatów na szybach, dobrze chociaż, że są grudniczki.
Elu mój Dexter do dzisiaj porzynosił gryzonie -pewnego ranka znalazłam na wycieraczce 3 krety(zwykle mu odbierałam,reanimowałam i wypuszczałam na pobliskiej łące) ale dzisiaj wnióśł do domu małego ptaszka -nie chcę go ruszać aby go nie uszkodzić-mam nadzieję,że jutro będzie ptica w dobrej formie.
Dziękuję Ci Eluś za tyle rózanych pochwał.
U Ciebie Aphrodite a u mnie taki wypasiony pąk ma Auguta Luise-może,może się otworzy?
Dziękuję Ci Eluś za tyle rózanych pochwał.
U Ciebie Aphrodite a u mnie taki wypasiony pąk ma Auguta Luise-może,może się otworzy?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Margo2-Gosieńko to już z naszej strony wydziwianie-no ale jak oprzeć się tym wymarzonym różom kiedy nagle sa w zasięgu ręki?No po prostu trzeba je kupić a potem myśleć gdzie posadzić i co wykopać.
AniuDS-dzięki.U mnie już 2 kwiaty się opsypały(Aphrodite) a jeden ucięłam i zdobi stół.
Agnes-jeszcze 2 doniczki w kollorze lila już zaraz zakwitną.Też je uwielbiam.Poza tym dostałam malutką sadzonkę od DanusiB i muszę zapytać ją w jakim kolorku bo zapomniałam
Asiulka mam nadzieję,że powtórzą kwitnienie w grudniu ale mogą zrobić psikusa
AniuDS-dzięki.U mnie już 2 kwiaty się opsypały(Aphrodite) a jeden ucięłam i zdobi stół.
Agnes-jeszcze 2 doniczki w kollorze lila już zaraz zakwitną.Też je uwielbiam.Poza tym dostałam malutką sadzonkę od DanusiB i muszę zapytać ją w jakim kolorku bo zapomniałam
Asiulka mam nadzieję,że powtórzą kwitnienie w grudniu ale mogą zrobić psikusa
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
kogra pisze:Jak mi się zamarzy zobaczyć róże to w te pędy biegnę do Ciebie.
I nigdy jak dotąd się nie zawiodłam.![]()
![]()
A fotki umiesz dobrze robić i masz oko jak je podejść.
Grażynko
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Tak,tak-właśnie się już poprawiłam.Alionuszka pisze:Anka męska część forum słusznie się zbuntowała...też chcą być kochani...... i słusznie...![]()
Orange ...zasłużyła na swoje miano...lekkie refleksy pomarańczu widać w jej płatkach...
A orange jest jedną z piękniejszych róż no i jak długo kwitnie i to całymi klastrami.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, ja wiem jak to jest. No może wiem, bo mam niby jeszcze sporo miejsca, ale wolne miejsce jest strzeżone przez m. Dlatego ja tak upycham na rabatach, które już są. Co i rusz coś zmieniam 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu - no to będziemy podziwiać u Ciebie Bonicę u Dali to piękny szpaler, na pewno będziesz zadowolona
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, piękne te hibiskusy
Cyba muszę sobie sprawić chociaż jednego 
an-ka pisze:Elu mój Dexter do dzisiaj porzynosił gryzonie -pewnego ranka znalazłam na wycieraczce 3 krety(zwykle mu odbierałam,reanimowałam i wypuszczałam na pobliskiej łące) ale dzisiaj wnióśł do domu małego ptaszka -nie chcę go ruszać aby go nie uszkodzić-mam nadzieję,że jutro będzie ptica w dobrej formie.
Dziękuję Ci Eluś za tyle rózanych pochwał.![]()
Ptaszek-sikoreczka uratowana.Wyfrunęła z pudełka i nic nie wskazuje ,że jej coś dolega.
Chciałam pokazać zdjęcie sikorki ale coś szwankuje dodawanie zdjęcia.Może póżniej.

Jakie niewiniątko.Czyżby się wstydził?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Piękne hibiskusy choć ponoć niedotykalskie. Moja babcia miała kiedyś taką piękność i nie pozwalała go tknąć żeby nie opadły kwiaty. Nie dziwię się, że je hodujesz, w końcu to chińska róża (Hibiskus rosa-sinensis).
Dobrze, że sikoreczce nic się nie stało
Dobrze, że sikoreczce nic się nie stało