Działka na Kaszubach 2010

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka na Kaszubach 2010

Post »

Kochani moi goście, jak miło że mnie odwiedzacie :lol:
Igorku - na mojej poprzednie działce, gdzie miałam sporo róż, jesienią wyrastały takie niesamowicie długie pędy i na końcu miały kwiaty. Wyglądało to niekiedy bardzo śmiesznie :;230
AniuDS - witaj na Kaszubach :wit U mnie bramka zawsze otwarta dla miłych gości
Rispetto - jesienne nastroje chyba dopadają nas wszystkich. Wczoraj byłam chyba niedaleko od Ciebie, na działce moich przyjaciół koło ul. Rakietowej. Nastroje na działkach faktycznie trochę smutnawe...roślinki może jeszcze nie śpią snem zimowym - ale już na pewno zapadły w drzemkę. Tylko trawa jeszcze zieloniutka :lol:
Krysiu - to prawda co piszesz. My naprawdę mamy zupełnie inny stosunek do pogody niż pozostali ludzie. No może z wyjątkiem rolników. ale oni z tej samej bajki co ogrodnicy ;:112
Z aparatem to raczej poważna sprawa. (tak mi się wydaje) i nie wiem czyto się nie skończy zakupem nowego. Bardzo by mi to nie pasował, gdyż remont łazienki w planie... ale co robić. Bez aparatu to ja już nie mogę.....
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Marysiu, ponieważ masz też Nikona to poradzę Ci sprawdzić czy przypadkiem nie ma problemu ze stykiem obiektywu z aparatem
bo u mnie czasem to się zdarza, a też tak jak czytałam to jest jedną ze znanych wad Nikona. Wystarczy zdjąć i na powrót założyć
objektyw tak aby dobrze przywierał do aparatu i wszystko wraca do normy. :P
Mam nadzieję że Twój problem z aparatem nie jest poważniejszy i nie bedziesz musiała kupić nowego ;:224
Życzę miłego dnia ;:196
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ambo-posłuchaj,pododokręcaj,wyczyść,może nic mu poważniejszego nie dolega?Skoro na działce teoretycznie przerwa zimowa,może coś z balkoniku?
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Mam nadzieję, że aparat jednak wróci do formy, doskonale rozumiem, że bez niego nie da się żyć :wink: :lol:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiesiu i Ewo - o kobiety pełne mądrości, którą życzliwie dzielicie się z maluczkimi!
Po dokonaniu zaleconych przez Was czynności oraz naładowaniu baterii - mój aparat ożył i wykonał zdjęcie śpiącego Bubelka ;:138
Jestem przeszczęśliwa!
Aniu - zobacz jak dobrze mieć takich przyjaciół, którzy doradzą Ci w biedzie! A ja już się poważnie zastanawiałam jak wykombinować kasę na nowy aparat, a raczej na nowe body, bo przecież obiektywy mam sprawne.

Obrazek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Ambo-już tak miałam ze starym aparatem,dlatego poradziłam i Tobie.Bubi uśniony słodki.
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Marysiu, bardzo się cieszę że zabiegi pomogły i Twój aparat dalej działa. :heja Mój choć prawie nowy też od czasu do czasu traci
kontakt z obiektywem i na ogół silniejsze zamocowanie nawet bez odkręcania całkowicie obiektywu doprowadza go do porządku ;:108
Jest to stresujace jak w pewnym momencie się traci możliwość ustawienia ostrości ale z czasem się przyzwyczaiłam, cóż to taka jego
natura.
Teraz możemy podziwiać zdjęcie Bubelka, jest milutki jak tak ślicznie śpi z główką na łapce.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Cieszę się, że wszystko wróciło do normy ;:196 , Bubelek śpi jak mistrz :uszy :lol:
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05

Post »

Marysiu a już miałam stracha,że masz po aparacie.Pozdrowienia ,napisz jak się trochę obrobisz,to spotkamy się.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewo i Wiesiu - jeszcze raz ;:196
Mój aparat nie jest stary, ma nieco ponad dwa lata i jak do tej pory - to nic takiego mi się nie przytrafiło. Stąd moja panika. Teraz już będę wiedziała co robić w takiej sytuacji. Zakup nowego aparatu i tak musiałabym odłożyć do wiosny.
Aniu - Bubi to faktycznie mistrz świata w spaniu. Ze wszystkich moich kotów - właśnie on przybiera wyjątkowo śmieszne pozycje podczas snu :;230
Grażynko - no to sobie teraz wyobraź jak ja się martwiłam. Nie mówiąc już że aż mi się zwoje mózgowe przegrzały od liczenia przewidywanych wydatków. Ale już wszystko OK

nieco letnich wspomnień...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Bardzo się cieszę, że to nic poważnego z tym aparatem. Uwielbiam Twoje fotki Marysiu!
Wiesz może ta kiepska i wilgotna pogoda mu nie sprzyjała. A może po prostu tak jak mówi Wiesia -" ten typ tak ma"...
Czyli za zaoszczędzone pieniądze możesz kupić sobie coś zielonego ;:224
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tujko - raczej zainwestuję w łazienkę :;230

Czerwcowe wspomnienia

.....jaskrawo

Obrazek Obrazek

....i pastelowo

Obrazek Obrazek
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06

Post »

Marysiu :wit lilia prześliczna ;:224 i bardzo się przydadzą takie elektryzujące kolorki przy takiej pochmurnej pogodzie. Ale przynajmniej na razie nie pada :roll:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu - u nas też nie pada. Jest pochmurno ale nawet dość ciepło jak na tę porę roku. Teraz jest czas na to aby spokojnie pooglądać zdjęcia z lata. No i oczywiście przypomnieć małe "co nieco' :lol:

Wiosna na żółto :;230
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

No i wszystko jasne, dlaczego nie wpisałam się :oops: Nie dotarłam do końca 2 wątku, a tu takie smaczki :-) Muszę popracować nad swoimi zwyczajami forumowymi ;-) Będę wpadać nocami ;-) ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”