Ogródeczek An-ki cz.3
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
No, wypasione! Też się skusiłas na Gertrudę ;)
A ten burgundowy Iceberg niesamowity! Ciekawe, czy wszędzie miałby taki kolor ...
A ten burgundowy Iceberg niesamowity! Ciekawe, czy wszędzie miałby taki kolor ...
- Alionuszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anka świetnego Iceburga znalazłaś,to musi być nowość,bo nawet jej w HMF nie ma...
Sadziłaś róże... ,to już znam powód ,braku gościa u płota...
Też dzisiaj posadziłam różę ,którą mi dała Marysia,jeszcze jedna zmieściła się przed domem...i na tym finito... 
PS.Znalazłam Iceburga...
synonim ...to Burgundy Iceberg,której nie było na liście od Biekreeka ,ja ją zarezerwowałam na wiosnę u Lensa... 
Sadziłaś róże... ,to już znam powód ,braku gościa u płota...
PS.Znalazłam Iceburga...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- kasik 69

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Aniu
zajrzałam do Fleur,to dopiero skarbnica wiedzy 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu rewelacyjne zakupki a Burgundy Iceberg przepiękny, tylko gratulować i tak właśnie robię - gratuluję
Kasik i do tego jak ładnie Fleur opowiada-prawda?Wstyd bo nawet wczoraj połazilam po Jej włościach a śladu nie zostawiłam.Kochana i tak będziesz odkrywala po kolei-Oliwkę,Gloriędei,Gertrudę,Deirde itd... nie mówiąc o wątku Róże gdzie jest właściwie wszystko o różach:jakie są dobre,długotrzymające kwiaty,cięcie,nawożenie ,no słowem cała praktyczna wiedza.
Hania 55-propagatorka wszystkiego co ekologiczne i bezcenne Jej wskazówki.Tylko czerpać garściami tą nieocenioną wiedzę.
Neluś- masz ją zamówioną?A ja właśnie Marysię o nią napastowalam bo ją chyba posiada.
Taruniu-dzięki.
Camelio odpowiedż na pw.
Chatte-no nie mogłam się Gertrudzie oprzeć.Wczoraj szalałam aby znależć im miejsce.U mnie już za gęsto-nie chcę tego widzieć jak się rozrośnie
Goryczko-kot dominant domowy,wszyscy za nim przepadamy.A ten drugi też coraz bardziej akceptowany pomimo swojej pięknej brzydoty.
Hania 55-propagatorka wszystkiego co ekologiczne i bezcenne Jej wskazówki.Tylko czerpać garściami tą nieocenioną wiedzę.
Neluś- masz ją zamówioną?A ja właśnie Marysię o nią napastowalam bo ją chyba posiada.
Taruniu-dzięki.
Camelio odpowiedż na pw.
Chatte-no nie mogłam się Gertrudzie oprzeć.Wczoraj szalałam aby znależć im miejsce.U mnie już za gęsto-nie chcę tego widzieć jak się rozrośnie
Goryczko-kot dominant domowy,wszyscy za nim przepadamy.A ten drugi też coraz bardziej akceptowany pomimo swojej pięknej brzydoty.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ANIU
Zakupy świetne.
Róże oszronione wyglądają jak z pięknej bajki.
Zakupy świetne.
Róże oszronione wyglądają jak z pięknej bajki.
- camellia

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Brak mi słów po prostu na te zdjęcia
Co to za róże tak dzielnie kwitną?
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Ładnie wyglądają takie oszronione kwiaty,ja wczoraj miałam siwo,ale nie byłam w ogrodzie rano
,jak poszłam to już zniknął,widziałam tylko przez okno na dachach i trawie u sąsiadów
Zakupione krzaczki dorodne
,jak poszłam to już zniknął,widziałam tylko przez okno na dachach i trawie u sąsiadów
Zakupione krzaczki dorodne
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Krzaczorki - pierwsza klasa! Iceberga masz białego czy burgundowego? Strasznie jestem ciekawa jak on będzie wyglądał na żywo. Większość aparatów zazwyczaj głupieje przy takim kolorze i lekko przeciąga.
- Deirde

- Od: 18 cze 2007, o 10:41
Ładnie wyglądają sporty Iceberga ale z tego co czytałam są one niestabilne i często kolor wraca do białego. Aniu - PW.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ANIU
Serdecznie dziękuję - jest śliczna. Zastanawiam się skąd wiedziałaś, że takie
kolory u róż uwielbiam
Serdecznie dziękuję - jest śliczna. Zastanawiam się skąd wiedziałaś, że takie
kolory u róż uwielbiam
Asiu na razie białego(+1 pnący jeszcze mizerny) ale na Burgundy Ice zachorowałam.Mam przed sobą katalog Fryer,sa i patrzę właśnie na tą pięknotkę.asia0809 pisze:Krzaczorki - pierwsza klasa! Iceberga masz białego czy burgundowego? Strasznie jestem ciekawa jak on będzie wyglądał na żywo. Większość aparatów zazwyczaj głupieje przy takim kolorze i lekko przeciąga.
Gosiu gdzie to wyczytałaś?Szkoda aby burgund powrócił do bieli.
Krysiu-Goryczko to pewnikiem intuicja.Ja też lubię ten kolor.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Na przyszły rok możesz zamówić
, jest piękna i chętnie ją będę u Ciebie podziwiać. Lepiej jak ja nie będę już wchodzić na żadne różane strony bo to się zwykle źle kończy.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu piękne krzaczki dostałas, pewnie już posadzone
Niezmiernie zachwyca mnie widok kwitnących oszronionych kwiatów , widok niesamowity. To takie nieprawdopodobne, a jednak prawdziwe

Niezmiernie zachwyca mnie widok kwitnących oszronionych kwiatów , widok niesamowity. To takie nieprawdopodobne, a jednak prawdziwe