Moje dwie (biała i bordowa) kwitnące chryzantemy podmarzły, żółta teraz zbiera się do kwitnienia pozostały chyba już nie zdążą zakwitnąć przed zimą
Leśny ogród Moni68 cz.8
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Leśny ogród Moni68 cz.8
Moniś
urocze lilie a ta na drugiej fotce rodzaju Męskiego - P wyjątkowa
Moje dwie (biała i bordowa) kwitnące chryzantemy podmarzły, żółta teraz zbiera się do kwitnienia pozostały chyba już nie zdążą zakwitnąć przed zimą
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zytuś, dziękuję
Wiesz, że chryzantemy kupuję w doniczkach, więc i kwitną
Miałam już w tym roku -5, na szczęście mróz im nie zaszkodził.
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Moniczko wiesz jak wywołać uśmiech na twarzy - piękne lilie ale liliaP bezapelacyjnie zadowolona, zdrowa, uśmiechnięta
W leśnym ogrodzie liści to jeszcze będzie wiele, spadają kiedy chcą ale taka ich uroda najważniejsze że zakończyłaś prace u mnie z kompostem tez mały problem czekam na siłę roboczą, pozdrawiam
W leśnym ogrodzie liści to jeszcze będzie wiele, spadają kiedy chcą ale taka ich uroda najważniejsze że zakończyłaś prace u mnie z kompostem tez mały problem czekam na siłę roboczą, pozdrawiam
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Anuś, dziękuję
Liście pewnie będę grabić do połowy listopada, o ile śnieg mnie wcześniej nie zasypie 
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Moniś
obie w tym samym czasie wymieniłyśmy się postami... - co do sekundy... buźka się śmieje na taki instynkt... a chryzantemy? - wiem że co roku Kupujesz.
Ja wsadzam do ziemi chryzantemy - te co na cmentarz kupuję i mam z 15 różnych z ubiegłych lat nowe ubiegłoroczne odmiany nie przezimowały biedaczki.
Ja wsadzam do ziemi chryzantemy - te co na cmentarz kupuję i mam z 15 różnych z ubiegłych lat nowe ubiegłoroczne odmiany nie przezimowały biedaczki.
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Moniu...piękne wspomnienie lata, z Pawełkiem w roli głównej. Jesień u ciebie w leśnym , także interesująca. Te opadające ale jakże kolorowe liście dodają uroku. Przesyłam 
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Moniu. Piękne lilie z P na czele. Aż czuje się ich zapach. Dobrze, że masz już z pracami ogrodowymi koniec. Ja jeszcze długo nie, ale w większości to już nic pilnego. Reszta może poczekać do wiosny. Co zdążę zrobić jesienią nie będę musiała wiosną. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Moniu , piękne lato nam pokazałaś , aż czuć jego zapach i lekki powiew gorącego wiaterku na twarzy , Pawełek niczym dopełnienie tej całości , kochany , roześmiany i szczęśliwy!
, 
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
piękne lilie ,nawet synkowi się podobały ,kiedy w nich stoi .. dokupiłam w tym roku trochę azjatyckich bo orientalnych już nie było , ale na wiosnę dokupię sobie ...
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Moniczko witaj.
Ślicznie wybarwiła się hortensja pnąca u Ciebie.
Na mojej liście ciągle zielone, chociaż już opadają.
W czwartek byłam na działce, żeby trochę pograbić liści, ale pomimo, że u mnie zacisze, wszystko fruwało, jakiś koszmar.
Podlałam tylko za Twoją poradą różaneczniki, wywiozłam kretowiska, a liście dalej leżą.
Śliczne zdjęcia róż wstawiłaś. Ciekawe, czy Pawełek będzie podzielał Twoje pasje ogrodnicze, gdyż mój wnuczek to raczej nie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ślicznie wybarwiła się hortensja pnąca u Ciebie.
Na mojej liście ciągle zielone, chociaż już opadają.
W czwartek byłam na działce, żeby trochę pograbić liści, ale pomimo, że u mnie zacisze, wszystko fruwało, jakiś koszmar.
Podlałam tylko za Twoją poradą różaneczniki, wywiozłam kretowiska, a liście dalej leżą.
Śliczne zdjęcia róż wstawiłaś. Ciekawe, czy Pawełek będzie podzielał Twoje pasje ogrodnicze, gdyż mój wnuczek to raczej nie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ MONIKO
Wspaniałe lilie w Twoim ogrodzie. Niestety niedługo pozostaną nam tylko
wspomnienia i oczekiwanie na wiosnę. Model spisał sie na szóstkę /świetnie pozuje i jaki przystojniak/.
U mnie wszystko poszło po mojej myśli, ale myślę, że niedługo porozmawiamy.
Miłej niedzieli
Wspaniałe lilie w Twoim ogrodzie. Niestety niedługo pozostaną nam tylko
wspomnienia i oczekiwanie na wiosnę. Model spisał sie na szóstkę /świetnie pozuje i jaki przystojniak/.
U mnie wszystko poszło po mojej myśli, ale myślę, że niedługo porozmawiamy.
Miłej niedzieli
- MalinaG
- 1000p

- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Dziękuję Moniko za odpowiedź w temacie calli
Śliczne fotki lilii wkleiłaś-a ta z synkiem -urocza
Piękne wspomnienie lata.....
Śliczne fotki lilii wkleiłaś-a ta z synkiem -urocza
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- biedronka171
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 9 mar 2008, o 06:56
Witaj Moniko
Dawno nic nie pisalam mimo ze ciagle zagladam do Twego ogrodu
piekne Twoje lilie a i syn Ci rosnie bardzo szybko i widze, ze lubi ogrod.Pamietam jak moj mlodszy syn lubil mi pomagac jak byl taki mlody.Dzis ma juz 20 lat i inne zainteresowania..., i studia.Tak wiec masz teraz ten wspanialy okres czasu, do ktorego od czasu do czasu tesknie
Pozdrawiam serdecznie
Dawno nic nie pisalam mimo ze ciagle zagladam do Twego ogrodu
piekne Twoje lilie a i syn Ci rosnie bardzo szybko i widze, ze lubi ogrod.Pamietam jak moj mlodszy syn lubil mi pomagac jak byl taki mlody.Dzis ma juz 20 lat i inne zainteresowania..., i studia.Tak wiec masz teraz ten wspanialy okres czasu, do ktorego od czasu do czasu tesknie
Pozdrawiam serdecznie