To troszkę dziwną ma tą praktykę. Ale powiem że dzisiaj znalazłem pewien pozytyw na osiedlu i to koło mojego bloku. Myślałem że się przewrócę jak to zobaczyłem. Posadzili drzewa to jakiś cud ale mało tego wśród grupy drzew został posadzony 2 metrowy okaz kasztana jadalnego. No szok Mam fotki tego co widziałem gdzie indziej mam nadzieje że taki wyrośnie.
Więcej fotek na blogu bo fotosik nie działa tak jak powinien
A miłego wekendu
Dzisiaj na drugiej stronie bloku znalazłem świeżo posadzone brzozy ale nie wie jakie to są w każdym razie pięknie im schodzi kora chyba to jest brzoza pożyteczna ale pewności brak. A i wspaniałe klony czerwone acer rubrum dokładnie super są
No i mamy mglisty dzień a przynajmniej u mnie. Po wczorajszych 12 godzinach w pracy mam dość heheeh a jeszcze dzisiaj idę na popołudnie i mam jakąś wizytę dyrektora za granicy Makabra heheheh
A tak w ogóle to zastanawiam się gdzie się nasza jesień podziewa
No i mamy jesień, ale ten czas leci, coś niesamowitego. Dopiero co róże pokazywały Nam kwiaty teraz wszystko staje się kolorowe
Fotki co prawda z zeszłego roku ale myślę że zaczynają w pełni oddawać dzisiejszą rzeczywistość!
Hejcia no ja mam tak samo
rano jak idę do pracy to jest o 5.30 wychodzę z domu
jest tak zimno że bez szalika ani rusz a jak wracam
to znowu jest ciepło. I jak tutaj ma się człowiek ubrać.
zresztą nawet podają w TV i Necie że ma być szybko zima.
Witaj serdecznie na moim wątku
Kobea to roślina która przypomina mi szkołę
i powiem że też miałem problem z uzyskaniem kwiatów.
Są piękne ale też doczekałem się tylko jednego kwiatuszka