Pokaż nam Igorka- tak dawno go nie widziałam .
Dzieci w takim wieku bardzo szybko się zmieniają niemalże po każdej nocy widać różnicę.
Pokaż ,pokaż synka.

ja wczoraj naliczyłam dużo wiecej .Zdziwiło mnie jedynie to, że to były dosyć małe kopczyki
 ja wczoraj naliczyłam dużo wiecej .Zdziwiło mnie jedynie to, że to były dosyć małe kopczyki  -czyżby letnie młode pokolenie, nie umiało jeszcze stawiac dużych kopców?????
 -czyżby letnie młode pokolenie, nie umiało jeszcze stawiac dużych kopców?????
 Maluch 6 grudnia kończy 9 miesięcy. Ma już 8 ząbków i kolejne w drodze. Jest energiczny, wesoły i daje się nieźle we znaki w codziennej opiece. Ale to lepiej niżby miał być apatyczny i zbyt spokojny.
 Maluch 6 grudnia kończy 9 miesięcy. Ma już 8 ząbków i kolejne w drodze. Jest energiczny, wesoły i daje się nieźle we znaki w codziennej opiece. Ale to lepiej niżby miał być apatyczny i zbyt spokojny.   Zdjęcia z ogródka zrobię jak tylko tam zawitam. Przez chorobę wiele prac nie zdążyłem wykonać ale mam nadzieję, ze nic mi przez to nie zginie i się nie zniszczy. Ptaszki na pewno już zaglądają do karmników a tam pustki. Muszę szybko je wesprzeć. Sam już nie mogę się doczekać widoku tych ptasich stadek przebywających na działeczce. Dobrze a teraz kilka zdjęć mojego smyka.
 Zdjęcia z ogródka zrobię jak tylko tam zawitam. Przez chorobę wiele prac nie zdążyłem wykonać ale mam nadzieję, ze nic mi przez to nie zginie i się nie zniszczy. Ptaszki na pewno już zaglądają do karmników a tam pustki. Muszę szybko je wesprzeć. Sam już nie mogę się doczekać widoku tych ptasich stadek przebywających na działeczce. Dobrze a teraz kilka zdjęć mojego smyka. 

Bardzo ładne róże... przypominają mi ogród babci..zawsze było dużo róż.
  Bardzo ładne róże... przypominają mi ogród babci..zawsze było dużo róż. Igorek urodził się w tym smym dniu (i miesiącu) co mój Kamilek....tylko troszkę później. Mój urodził się 06.03.03 Powiem Ci, że marcowe dzieci są wyjątkowe
  Igorek urodził się w tym smym dniu (i miesiącu) co mój Kamilek....tylko troszkę później. Mój urodził się 06.03.03 Powiem Ci, że marcowe dzieci są wyjątkowe  Moja córcia też z marca. Będziecie miec piękne Święta Bożego Narodzenia...a z koszyczkiem na Wielkanoc pewnie już sam pójdzie.
  Moja córcia też z marca. Będziecie miec piękne Święta Bożego Narodzenia...a z koszyczkiem na Wielkanoc pewnie już sam pójdzie.