(rozmnażaj te żurawki, rozmnażaj- podsłuchałam waszą rozmowę
 )
 ) )
 )

U mnie jeden z kuklików też kwitnie w najlepsze.
 U mnie jeden z kuklików też kwitnie w najlepsze.
 Hortensje prezentują się wspaniale!!
  Hortensje prezentują się wspaniale!!

jest bardzo zdrowa.. i non stop kwitnie
 jest bardzo zdrowa.. i non stop kwitnie 

dziękuję za miłe słowa
  dziękuję za miłe słowa   Faktycznie kolorków troszkę jest, oby pogoda pozwoliła, żeby utrzymały sie jak najdłużej
  Faktycznie kolorków troszkę jest, oby pogoda pozwoliła, żeby utrzymały sie jak najdłużej   

Strasznie się cieszę, że pojawiło się choć jedno chciejstwo
  Strasznie się cieszę, że pojawiło się choć jedno chciejstwo   

Rozchodniki bardzo lubię, mam tylko 4 odmiany ( dwie to maleństwa z pojedynczymi patyczkami) i mimo, że u mnie naprawdę ciasnota, muszę dosadzić sobie jeszcze inne
 Rozchodniki bardzo lubię, mam tylko 4 odmiany ( dwie to maleństwa z pojedynczymi patyczkami) i mimo, że u mnie naprawdę ciasnota, muszę dosadzić sobie jeszcze inne   
  Miło mi bardzo, że spacer po moim ogródku sprawił Ci przyjemność
 Miło mi bardzo, że spacer po moim ogródku sprawił Ci przyjemność  The Fairy są urocze, takie delikatne. Ja mam ich 4 kolorki, z tym, że to tegoroczne nasadzenia, więc jeszcze maluszki, jedynie żółte pięknie porosły , brakuje mi jeszcze białej, ale jak trafię to na pewno kupię
  The Fairy są urocze, takie delikatne. Ja mam ich 4 kolorki, z tym, że to tegoroczne nasadzenia, więc jeszcze maluszki, jedynie żółte pięknie porosły , brakuje mi jeszcze białej, ale jak trafię to na pewno kupię   
  i też wciąż do nich zaglądam
  i też wciąż do nich zaglądam