Madzik i jej zieloni podopieczni

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p
Od: 12 lip 2010, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Madzik i jej zieloni podopieczni

Post »

Elu - sukulenty już trochę siedzą, od mojego powrotu znad morza. Na razie żaden nie omdlał, więc myślę, że korzonki się tworzą :) Pora na ich rozsadzanie może nie najlepsza, ale nie mam wyjścia
Dorotko - śmieszne to pewnie byłoby tylko dla mnie, dla męża średnio
Moniko - nie no, bez przesady :;230 Dziś wrzucę go do piekarnika, a potem będę myśleć co dalej :roll:
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu ale śmiech to zdrowie,czasem trzeba faceta zaskoczyc :D
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

:;230
upiekłaś drzewo? czekam na fotki :;230
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:wit Madziu troszkę mnie nie było u Ciebie :oops: a tu tyle fajnych rzeczy opowiadacie :;230 :;230 właśnie upiekłaś już ten pieniek? Deska z bursztynami wygląda imponująco ;:224 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

Madziu, gdzie jesteś. Czyżby cię M przyłapał jak pichcisz pieniek w piekarniku? :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
AnnaAgnieszka
1000p
1000p
Od: 16 sie 2010, o 10:03

Post »

Ale się uśmiałam :;230 :;230 :;230
ja się czaję żeby taki wieli kawał drzewa przynieść z nad rzeki na skalniaczek, leży tam już parę lat i nikt go nie chce, ale jak wspomniałam mojemu M to mnie wyśmiał :?
Awatar użytkownika
myszkas21
500p
500p
Od: 12 mar 2010, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu gratuluję świetnego pomysłu na ukorzeniarkę ;:108 :;230
Pozdrawiam Sylwia
Moje roślinki
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p

Post »

Witajcie :wit Trochę mnie tu nie było :D
Dorotko - mój mąż na szczęście ma poczucie humoru, dlatego mogę sobie pozwolić na takie numery jak ten "pieńkowy" :;230
Moniko, Arletko - pieniek został dopiero dziś wstawiony do "pieczenia". Popołudniu myślę coś podziałać, bo już trochę mi z tym schodzi :roll:
Aniu - ostatni tydzień przed pójściem do pracy poświęciłam na generalne porządki, głównie w szafach. Niestety, powoli mi to idzie, bo przez przeziębienie trochę jestem osłabiona. Dlatego czasem sobie odpoczynek zrobię i wchodzę pozwiedzać Wasze wątki, a taka przerwa to czasem 2 godz mi zajmuje :;230
AniuAgnieszko - no to musisz na męża sposób znaleźć żeby ten pieniek pomógł Ci przytargać ;:224
Sylwio - dziękuję ;:196 Sprawdziła się już kilka razy, szczególnie przy takich maluchach

Wczoraj znów byłam na badaniach, ale tym razem nie obyło się bez ekscesów. Pojechałam na czczo, ale dopiero po godz. 11, więc od rana bez jedzenia, jeszcze osłabiona po chorobie i skończyło się źle :roll: Pamiętam tylko, że pani, która pobierała mi krew pokazywała mi, żebym położyła się na łóżku. Od razu mi się ciemno przed oczami zrobiło i tyle pamiętam, potem jak otworzyłam oczy to stały obok mnie jeszcze dwie inne panie i coś dyskutowały. Okazało się, że coś narzekały na tę pierwszą, że nie zapytała czy czasem nie jestem w ciąży, bo badania, które robiłam zasugerowały im to. Eh, zemdleć przy pobieraniu krwi, taki wstyd :roll:

A dziś pokażę moje rosiczki wysiane przez mojego kolegę:) Dostałam je jeszcze w sierpniu. Ta pojedyncza radzi sobie bardzo dobrze, nawet zachciało jej się kwiata wypuścić :) W drugiej doniczce trochę się koledze sypnęło nasionami i rosną dwie większe praktycznie na sobie i jeszcze dwie inne malutkie. Jak podrosną będę musiała je rozsadzić.
Obrazek

A teraz muszę biec obiad zrobić ;:137 , bo mąż podobno wcześniej dziś z pracy ma wrócić. Dziś ma święto :;230 więc trzeba zrobić coś dobrego. Problem tylko jest taki, że komputer jest ze mną w kuchni i przez to mogę coś przypalić :;230
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p

Post »

Madziu,ja to zawsze coś przypalę albo przesolę a później to tak jak w reklamie...zupa za słona była :;230 To ja się zapisuje na jedną rosiczke jeśli bedziesz chciała sie pozbyc :D
Awatar użytkownika
AnnaAgnieszka
1000p
1000p
Od: 16 sie 2010, o 10:03

Post »

Rosiczki piękne ;:63
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p

Post »

Dorotko - u mnie do rękoczynów jeszcze nie dochodzi, ale jak zaraz się nie wezmę to nie wiem :;230 A co do Rosiczki - ma się rozumieć :)
Aniu - dziękuje w ich imieniu :) Też je strasznie lubię, bo są tak słodko maleńkie
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p

Post »

Madziu ;:180 a co do faceta trzeba go przyzwyczaic,raz nie zje obiadu,drugi raz nie zje to zapomni,ze takowy bywa :;230 albo ugotuje sam :uszy
Awatar użytkownika
monika r
100p
100p
Od: 6 sie 2010, o 14:17

Post »

Madziu,bardzo oryginalnie wyglądają Twoje ukorzeniane sukulenciki ;:63 .Ja z braku doniczek musiałam wykorzystać plastikowe pojemniki po lodach :wink: Kwiatkom to chyba nie przeszkadza :D
Fajne włochate rosiczki-mucha nie siada :;230
Mi też zdarzyło się zemdleć podczas pobierania krwi.Nie jesteś sama :wit
Pozdrawiam,
Monika R.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=37610" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

:wit

Madziu fajne maluszki :tan ważne, że już doszłaś do siebie, zdrówka :lol:

Dorota dobry sposób na obiady ;:63
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Madziu rosiczki śliczne ;:138
Ja zawsze mdlałam przy pobieraniu krwi :roll:
A Dorcia ma super pomysł na faceta i obiad :;230 :;230 ciekawa tylko jestem czy swojego tak przyzwyczaiła :wink: :;230 :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”