Początek przygody

Zablokowany
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Początek przygody

Post »

Kasiu już trzeci raz tu zaglądam i nie wiem co napisać ;:223 po prostu brak mi słów tyle nowości na raz ;:111 ;:111 ;:111 przepiękne wszystkie i niech Ci pięknie rosną i cieszą nie tylko Twoje ale i nasze oczęta :D
;:196 za wspaniałe fotki z wystawy :D
A może i do Krakowa się wybierzesz? :roll: :wink:
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Justynko Dusiu już jesteśmy na pw ;:224

Moniu ;:196 cieszę się, że Ci się podobają ale na prawdę: nikomu nie chciałam zrobić na złość :;230 Odwiedzaj mnie jak najczęściej :uszy

Kasiu ;:196 bardzo mi miło. Jesteś kochana i mam nadzieję, że już niedługo niektóre ucieszą kwiatuszkami.

Arletko ;:196 bardzo się cieszę, że podobają się fotki z wystawy: nie mogłam się powstrzymać, żeby każdemu nie zrobić choć jednego zdjęcia. Oj, Kraków chyba jednak odpada to już nie 300-400 km ale 600 km, więc już większa wyprawa. Ale z niecierpliwością czekam na fotki nowości, które na pewno zostaną przez Ciebie zakupione ;:224 ;:65
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

:shock: Kasiu, szczęka mi opadła jak zobaczyłam zdjęcia z wystawy i Twoje cudowne nowości ;:138 ;:138 ;:138
Chyba muszę namówić Agnieszkę(Agitę) i wybierzemy się do Ciebie podziwiać te cudowności ;:108
Może w niedalekiej przyszłości umówimy się razem i pojedziemy na wystawę ?
Ale to raczej na wiosnę ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Asiu ;:196 zapraszam z całego ;:167 Choć u mnie to jedynie mieszkanie, a u Ciebie nawet szklarenka i z pewnością dużo więcej parapetów ;:108
A na wyjazd dysponuję całym niezbędnym sprzętem :;230 (samochód itp.) ale niestety brak towarzystwa odpowiedniego na takie wyprawy :( Bo Zgodzisz się, że to musi być wyjątkowe towarzystwo :?: :!:
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Kasiu, ja mimo iż mieszkam w domu, to też mam tylko dwupokojowe mieszkanko na poddaszu z kuchnią i łazienką.
A parapety mam tylko trzy ;)
U nas mieszka czteropokoleniowa rodzina i każdy ma swoje kąty ale ogród do dyspozycji, dlatego i szklarenka się znalazła ;)

Co do wyjazdu, to zgadzam się z Tobą całkowicie, że towarzystwo musi być odpowiednie, storczykowo zakręcone :lol: , dlatego proponuję się poznać osobiście i umówić na wiosenną wyprawę ;)

Miłego dnia życzę :wit
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Kasiu droga, nie będę ci tutaj serwowała żadnych ochów i achów, bo to zbyt banalne. Powiem jedno: dziękuję za twoje zdjęcia i mile spędzony przy nich czas na mojej porannej kawie. Ja, chociaż mieszkam prawie w Warszawie, nie odwiedziłam wystawy z różnych powodów. Może to nawet i lepiej, bo chciałabym coś kupić, a nie mam gdzie stawiać. To mój nieustajacy dylemat. Pooglądam za to u ciebie i to mi musi wystarczyć. Jak wiesz, podzielam twoją pasję całym sercem. Tak więc życzę nam obu radości z tego naszego hobby. :D
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Asiu ależ Was jest dużo ;:111 ale to dobrze: "w kupie zawsze raźniej" ;:108 Ja mieszkam z moim M. oraz synkiem i wieeelkim dożkiem, i to wszystko. Koniecznie musimy się umówić na spotkanie, a już tym bardziej na wspólną wystawę.

Wando dziękuję Ci bardzo ;:196 Wiem, że także storczyki masz piękne i dość sporo, a ja znów zaczęłam podzielać od niedawna Twoją pasję ;:224 Zobaczymy co z tego będzie ;:65

A teraz chciałam Wam pokazać moje parapety i półeczki z ostatniej chwili. I na początku też zła wiadomość: po wczorajszej kapieli zauważyłam, że coś niedobrego dzieje się z podłożem u tetraspis alba i natychmiast wzięłam się za przesadzanie, efekt: jeden mniejszy pędzik złamany :cry: Zachowałam się jak słoń w składzie porcelany, całe szczęście, że drugi większy ostał się cały.
Troszkę poeksperymentowałam z różnymi szkłami:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A to cudo dziś do mnie zawitało: jestem zakochana w equestrisach ;:167 Phal. equestris dwie roślinki
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I zapomniałam Wam jeszcze pokazać nowość sprzed tygodnia Barbosella Cogniauxiana
Obrazek
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przykro jak coś takiego nam się przydarza ,szkoda pędzika ale dobrze że jest jeszcze jeden na pewno będzie cię cieszył swoim kwitnieniem no i oczywiście nas.Kasiu tak miło podziwiać twoje kwiatuszki mają takie zdrowe listeczki ,piękne a kwiatuszki no a cudeńko które już masz u siebie no,no
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Kasiu, pięknie prezentują Twoje storczyki w szkle, bardzo lubię takie gładkie szkło, ma coś w sobie, za nowościami nie nadążam i aż mnie skręca, bo też coś bym sobie sprawiła, ale obecna sytuacja nie pozwala mi na zakup nowych storczyków, mam nadzieję że to się zmieni i na wiosennej wystawie w Sosnowcu coś sobie sprawię.
Kasiu, dziękuję za relację z wystawy i czekam na kolejną z Łodzi, szkoda ze mieszkasz tak daleko :wit

Pozdrawiam :P
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Kasiu dech mi zaparło!!Autentycznie!!Półki jak marzenie i porządeczek wzorowy :D
Awatar użytkownika
Kaja-gr
200p
200p
Od: 24 kwie 2010, o 01:00
Kontakt:

Post »

equestris cudny :) na wystawie widziałam go pierwszy raz na żywo, byłam pozytywnie zaskoczona, jakość wcześniej specjalnie do mnie nie przmawiał, ale teraz pewnie pojawi sie na mojej liście chciejstw :)

cudny masz porządeczek na półeczkach, chyba mam taką samą, ale ja niestety tylko jedną :)
Pozdrawiam, Kaja

Moje storczyki :)
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Jejuniu...ale tu pięknie :D
Masz gust i do tego oko, jka pięknie wyeksponować storczyki.Equetrisy cudne ;:108
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Kasiu normalnie mnie zatkało ale cudowne widoki i to przedostatnie cacuszko Phal. equestris boskie :D
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu zawsze po wizycie u Ciebie brzydkich myśli dostaję ;:14 bo sobie myślę na jaki bank napaść aby u mnie było choć w połowie tak pięknie jak u Ciebie :roll:
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p
Od: 12 lip 2010, o 22:51

Post »

O kurcze, ale elegancja i porządek na tych półeczkach u Ciebie ;:63 I u Ciebie tez Sabotek będzie kwitł, będę podglądać ;:224
Szczegółów nie komentuję, bo mój umysł nie ogarnia tego piękna ;:180
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”