A może i do Krakowa się wybierzesz?
Początek przygody
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początek przygody
Kasiu już trzeci raz tu zaglądam i nie wiem co napisać
po prostu brak mi słów tyle nowości na raz
przepiękne wszystkie i niech Ci pięknie rosną i cieszą nie tylko Twoje ale i nasze oczęta
za wspaniałe fotki z wystawy

- kasiunieczka_32
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko Dusiu już jesteśmy na pw
Moniu
cieszę się, że Ci się podobają ale na prawdę: nikomu nie chciałam zrobić na złość
Odwiedzaj mnie jak najczęściej
Kasiu
bardzo mi miło. Jesteś kochana i mam nadzieję, że już niedługo niektóre ucieszą kwiatuszkami.
Arletko
bardzo się cieszę, że podobają się fotki z wystawy: nie mogłam się powstrzymać, żeby każdemu nie zrobić choć jednego zdjęcia. Oj, Kraków chyba jednak odpada to już nie 300-400 km ale 600 km, więc już większa wyprawa. Ale z niecierpliwością czekam na fotki nowości, które na pewno zostaną przez Ciebie zakupione

Moniu
Kasiu
Arletko
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Chyba muszę namówić Agnieszkę(Agitę) i wybierzemy się do Ciebie podziwiać te cudowności
Może w niedalekiej przyszłości umówimy się razem i pojedziemy na wystawę ?
Ale to raczej na wiosnę ;)
Pozdrawiam serdecznie
- kasiunieczka_32
- 1000p

Asiu
zapraszam z całego
Choć u mnie to jedynie mieszkanie, a u Ciebie nawet szklarenka i z pewnością dużo więcej parapetów
A na wyjazd dysponuję całym niezbędnym sprzętem
(samochód itp.) ale niestety brak towarzystwa odpowiedniego na takie wyprawy
Bo Zgodzisz się, że to musi być wyjątkowe towarzystwo

A na wyjazd dysponuję całym niezbędnym sprzętem
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Kasiu, ja mimo iż mieszkam w domu, to też mam tylko dwupokojowe mieszkanko na poddaszu z kuchnią i łazienką.
A parapety mam tylko trzy ;)
U nas mieszka czteropokoleniowa rodzina i każdy ma swoje kąty ale ogród do dyspozycji, dlatego i szklarenka się znalazła ;)
Co do wyjazdu, to zgadzam się z Tobą całkowicie, że towarzystwo musi być odpowiednie, storczykowo zakręcone
, dlatego proponuję się poznać osobiście i umówić na wiosenną wyprawę ;)
Miłego dnia życzę
A parapety mam tylko trzy ;)
U nas mieszka czteropokoleniowa rodzina i każdy ma swoje kąty ale ogród do dyspozycji, dlatego i szklarenka się znalazła ;)
Co do wyjazdu, to zgadzam się z Tobą całkowicie, że towarzystwo musi być odpowiednie, storczykowo zakręcone
Miłego dnia życzę
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Kasiu droga, nie będę ci tutaj serwowała żadnych ochów i achów, bo to zbyt banalne. Powiem jedno: dziękuję za twoje zdjęcia i mile spędzony przy nich czas na mojej porannej kawie. Ja, chociaż mieszkam prawie w Warszawie, nie odwiedziłam wystawy z różnych powodów. Może to nawet i lepiej, bo chciałabym coś kupić, a nie mam gdzie stawiać. To mój nieustajacy dylemat. Pooglądam za to u ciebie i to mi musi wystarczyć. Jak wiesz, podzielam twoją pasję całym sercem. Tak więc życzę nam obu radości z tego naszego hobby. 
- kasiunieczka_32
- 1000p

Asiu ależ Was jest dużo
ale to dobrze: "w kupie zawsze raźniej"
Ja mieszkam z moim M. oraz synkiem i wieeelkim dożkiem, i to wszystko. Koniecznie musimy się umówić na spotkanie, a już tym bardziej na wspólną wystawę.
Wando dziękuję Ci bardzo
Wiem, że także storczyki masz piękne i dość sporo, a ja znów zaczęłam podzielać od niedawna Twoją pasję
Zobaczymy co z tego będzie
A teraz chciałam Wam pokazać moje parapety i półeczki z ostatniej chwili. I na początku też zła wiadomość: po wczorajszej kapieli zauważyłam, że coś niedobrego dzieje się z podłożem u tetraspis alba i natychmiast wzięłam się za przesadzanie, efekt: jeden mniejszy pędzik złamany
Zachowałam się jak słoń w składzie porcelany, całe szczęście, że drugi większy ostał się cały.
Troszkę poeksperymentowałam z różnymi szkłami:

A to cudo dziś do mnie zawitało: jestem zakochana w equestrisach
Phal. equestris dwie roślinki

I zapomniałam Wam jeszcze pokazać nowość sprzed tygodnia Barbosella Cogniauxiana

Wando dziękuję Ci bardzo
A teraz chciałam Wam pokazać moje parapety i półeczki z ostatniej chwili. I na początku też zła wiadomość: po wczorajszej kapieli zauważyłam, że coś niedobrego dzieje się z podłożem u tetraspis alba i natychmiast wzięłam się za przesadzanie, efekt: jeden mniejszy pędzik złamany
Troszkę poeksperymentowałam z różnymi szkłami:

A to cudo dziś do mnie zawitało: jestem zakochana w equestrisach

I zapomniałam Wam jeszcze pokazać nowość sprzed tygodnia Barbosella Cogniauxiana

-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przykro jak coś takiego nam się przydarza ,szkoda pędzika ale dobrze że jest jeszcze jeden na pewno będzie cię cieszył swoim kwitnieniem no i oczywiście nas.Kasiu tak miło podziwiać twoje kwiatuszki mają takie zdrowe listeczki ,piękne a kwiatuszki no a cudeńko które już masz u siebie no,no
- renata75
- 1000p

- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Kasiu, pięknie prezentują Twoje storczyki w szkle, bardzo lubię takie gładkie szkło, ma coś w sobie, za nowościami nie nadążam i aż mnie skręca, bo też coś bym sobie sprawiła, ale obecna sytuacja nie pozwala mi na zakup nowych storczyków, mam nadzieję że to się zmieni i na wiosennej wystawie w Sosnowcu coś sobie sprawię.
Kasiu, dziękuję za relację z wystawy i czekam na kolejną z Łodzi, szkoda ze mieszkasz tak daleko
Pozdrawiam :P
Kasiu, dziękuję za relację z wystawy i czekam na kolejną z Łodzi, szkoda ze mieszkasz tak daleko
Pozdrawiam :P
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Kasiu dech mi zaparło!!Autentycznie!!Półki jak marzenie i porządeczek wzorowy 
- Kaja-gr
- 200p

- Od: 24 kwie 2010, o 01:00
- Kontakt:
equestris cudny
na wystawie widziałam go pierwszy raz na żywo, byłam pozytywnie zaskoczona, jakość wcześniej specjalnie do mnie nie przmawiał, ale teraz pewnie pojawi sie na mojej liście chciejstw 
cudny masz porządeczek na półeczkach, chyba mam taką samą, ale ja niestety tylko jedną
cudny masz porządeczek na półeczkach, chyba mam taką samą, ale ja niestety tylko jedną
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Jejuniu...ale tu pięknie 
Masz gust i do tego oko, jka pięknie wyeksponować storczyki.Equetrisy cudne
Masz gust i do tego oko, jka pięknie wyeksponować storczyki.Equetrisy cudne
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kasiu normalnie mnie zatkało ale cudowne widoki i to przedostatnie cacuszko Phal. equestris boskie 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu zawsze po wizycie u Ciebie brzydkich myśli dostaję
bo sobie myślę na jaki bank napaść aby u mnie było choć w połowie tak pięknie jak u Ciebie 
- Madzik_J-Ch
- 200p

- Od: 12 lip 2010, o 22:51
O kurcze, ale elegancja i porządek na tych półeczkach u Ciebie
I u Ciebie tez Sabotek będzie kwitł, będę podglądać
Szczegółów nie komentuję, bo mój umysł nie ogarnia tego piękna
Szczegółów nie komentuję, bo mój umysł nie ogarnia tego piękna
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)