A mnie dla odmiany zachwyciły dwie pierwsze dalie,
 A mnie dla odmiany zachwyciły dwie pierwsze dalie,w pastelowych kolorkach.

.
 .  .
 . .
 . To to im dało w kość...
  To to im dało w kość...
 .
 . 

Nie chcę pieniędzy , jak masz może jakąś inną na wymianę albo coś cokolwiek fajnego co ci zbywa to sie wymienimy . Jak nie Masz to Ci wyślę i takheliofitka pisze:Tulipan998 pisze:Iwonko - Dziękuje . Ok jak Ci sie podoba ta bordowa dalia ( jej świerzo rozkwitnięte kwiaty wpadają w czerń ) to mogę się jednej pozbyć dla Ciebie na wiosnę.
Arturze z przyjemnością ją od Ciebie odkupie, bo wpadła mi w oko
 , ale to juz na wiosnę i na PW
  , ale to juz na wiosnę i na PW 

u mnie zaledwie kilka krzaczków prezentuje się jako - tako, ale reszta...mam nawet takie, które stoją w pąkach i nie jestem pewna, czy zdążę zobaczyć, jak kwitną
 u mnie zaledwie kilka krzaczków prezentuje się jako - tako, ale reszta...mam nawet takie, które stoją w pąkach i nie jestem pewna, czy zdążę zobaczyć, jak kwitną  

na czwartym zdjęciu od końca widzę taką samą dalię jak moja i na dodatek tak samo artystycznie obgryziona
  na czwartym zdjęciu od końca widzę taką samą dalię jak moja i na dodatek tak samo artystycznie obgryziona   czy nie wiesz przypadkiem co to za smakosz tak je pięknie podgryza
 czy nie wiesz przypadkiem co to za smakosz tak je pięknie podgryza   czy zauważyłaś, że zjada tylko białe końcówki, a te kolorowe mu nie smakują
  czy zauważyłaś, że zjada tylko białe końcówki, a te kolorowe mu nie smakują