Ogródek AGNESS cz. 5
Re: Ogródek AGNESS cz. 5
Patrze patrze i napatrzeć się nie mogę takie śliczne masz hortensje  :P I piękna jesień już zagląda w kolorach wrzosów i wychodzących zimowitów .....no i uwielbiam widoczki nawet te deszczowe bo zieloniutko się zrobiło  

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko niestety leśnej sesji nie będzie, bo w końcu nie pojechaliśmy. Pojechaliśmy na cmentarze, a później nad jeziorko, skorzystać z pięknej słonecznej niedzieli  A teraz juz siedzę w pracy
 A teraz juz siedzę w pracy  chociaż wolałabym na tarasie, łapiąc promienie cudownego słońca za którym bardzo już się stęskniłam
 chociaż wolałabym na tarasie, łapiąc promienie cudownego słońca za którym bardzo już się stęskniłam  

Miłeczko zazdroszczę grzybobrania, tak jak już wcześniej pisałam, mi dziś nie wyszło, zmieniły się plany. Ale może uda mi się namówić kogoś na wypad w tygodniu.....kocham chodzić po lesie 

Eluś ja też niestety sporo róż straciłam tej zimy, ale jakoś nie potrafię się ich wyrzec Na miejsce wypadniętych zamieszkały nowe krzaczki, a jeszcze mam w planie zakup kilku, ale to już na wiosnę.
 Na miejsce wypadniętych zamieszkały nowe krzaczki, a jeszcze mam w planie zakup kilku, ale to już na wiosnę. 
Hortensje zawojowały mnie na całego powtykałam je gdzie się dało, a teraz jeszcze tworzę specjalnie dla nich rabatę
 powtykałam je gdzie się dało, a teraz jeszcze tworzę specjalnie dla nich rabatę  

Eluś cieszę się, że u Ciebie piękny dzionek, u mnie wreszcie dziś też wspaniała pogoda. Pięknie, słonecznie , bardzo ciepło- cudnie po prostu i pojawiło się babie lato a ja je uwielbiam
 i pojawiło się babie lato a ja je uwielbiam  

Wiesiu ja wrzosy bardzo lubię i mam ich sporo w ogródku, ale ponad połowa z nich to tegoroczne młodziutkie roślinki, tak, że nie są jeszcze bardzo widoczne na rabatach, mam nadzieję, że w przyszłym roku będą okazalsze 

Beatko moje hortensje jeszcze młodziutkie, ale już faktycznie czarują urodą- szczególnie Limelight, na wspaniałe ogromne bukiety i nie wykłada się, jestem nią zafascynowana

A teraz juz siedzę w pracy
 A teraz juz siedzę w pracy  chociaż wolałabym na tarasie, łapiąc promienie cudownego słońca za którym bardzo już się stęskniłam
 chociaż wolałabym na tarasie, łapiąc promienie cudownego słońca za którym bardzo już się stęskniłam  
 Miłeczko zazdroszczę grzybobrania, tak jak już wcześniej pisałam, mi dziś nie wyszło, zmieniły się plany. Ale może uda mi się namówić kogoś na wypad w tygodniu.....kocham chodzić po lesie

Eluś ja też niestety sporo róż straciłam tej zimy, ale jakoś nie potrafię się ich wyrzec
 Na miejsce wypadniętych zamieszkały nowe krzaczki, a jeszcze mam w planie zakup kilku, ale to już na wiosnę.
 Na miejsce wypadniętych zamieszkały nowe krzaczki, a jeszcze mam w planie zakup kilku, ale to już na wiosnę. Hortensje zawojowały mnie na całego
 Eluś cieszę się, że u Ciebie piękny dzionek, u mnie wreszcie dziś też wspaniała pogoda. Pięknie, słonecznie , bardzo ciepło- cudnie po prostu
 Wiesiu ja wrzosy bardzo lubię i mam ich sporo w ogródku, ale ponad połowa z nich to tegoroczne młodziutkie roślinki, tak, że nie są jeszcze bardzo widoczne na rabatach, mam nadzieję, że w przyszłym roku będą okazalsze

Beatko moje hortensje jeszcze młodziutkie, ale już faktycznie czarują urodą- szczególnie Limelight, na wspaniałe ogromne bukiety i nie wykłada się, jestem nią zafascynowana

- 
				dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kobieto, niedługo musisz nowy wątek założyć, bo wszyscy się tak rozpisali 

- 
				goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ AGNIESZKO
Wrzosy piękne, ale w sercu smutek to już jesień.

Wrzosy piękne, ale w sercu smutek to już jesień.
- AGNESS
Dawidku czekam do stówy   
   i będzie nowy
 i będzie nowy   

Krysieńko ja nie poddaję nastrojom jesiennym, oby tylko to słoneczko chciało nam jeszcze poświecić, dziś tak pięknie, cieplutko, aż żałuję, że musiałam iść do pracy, najchętniej dzisiejszy dzień spędziłabym na leżaczku w ogrodzie

i będzie nowy
 i będzie nowy   
 Krysieńko ja nie poddaję nastrojom jesiennym, oby tylko to słoneczko chciało nam jeszcze poświecić, dziś tak pięknie, cieplutko, aż żałuję, że musiałam iść do pracy, najchętniej dzisiejszy dzień spędziłabym na leżaczku w ogrodzie

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Agnieszko pieknie u Ciebie w ogodzie, wrzosy przepiękne   

pozdrawiam

pozdrawiam

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Aguś - wrzosy ślicznie Ci kwitną .
Moje wrzosy coś marne w tym roku 

Ja też byłam na grzybkach i nawet uzbierałam koszyczek

Moje wrzosy coś marne w tym roku

Ja też byłam na grzybkach i nawet uzbierałam koszyczek

- AGNESS
Bożenko dziękuję   wrzosy bardzo lubię, cudownie kolorują jesienne ogrody
 wrzosy bardzo lubię, cudownie kolorują jesienne ogrody   a teraz jest taki ogrom przeróżnych odmian, tylko sadzić
 a teraz jest taki ogrom przeróżnych odmian, tylko sadzić   

Bożenko u mnie jeden krzaczek wrzosu jakiś taki marny, muszę wymienić mu ziemię, pozostałe, ślicznie rosną i kwitną , więc tak sobie myślę, że ten pewnie był sadzony jako ostatni i już mało torfu mu się dostało 

Ja na grzybki może wybiorę się we wtorek, po wspaniałym dzisiejszym ciepełku powinno być ich sporo

wrzosy bardzo lubię, cudownie kolorują jesienne ogrody
 wrzosy bardzo lubię, cudownie kolorują jesienne ogrody   a teraz jest taki ogrom przeróżnych odmian, tylko sadzić
 a teraz jest taki ogrom przeróżnych odmian, tylko sadzić   

Bożenko u mnie jeden krzaczek wrzosu jakiś taki marny, muszę wymienić mu ziemię, pozostałe, ślicznie rosną i kwitną , więc tak sobie myślę, że ten pewnie był sadzony jako ostatni i już mało torfu mu się dostało

Ja na grzybki może wybiorę się we wtorek, po wspaniałym dzisiejszym ciepełku powinno być ich sporo

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu witaj.
Piękną pogodę mieliśmy dzisiaj, prawda?
Aż się nie chciało wracać do domu.
Wczoraj pracowałam w ogrodzie, a dzisiaj na grzybki.
Okazało się, że najwięcej borowików było w naszym starym sadzie.
Pięknie kwitną Ci wrzosy, moje białe już przekwitają.
Pozdrawiam.

Piękną pogodę mieliśmy dzisiaj, prawda?
Aż się nie chciało wracać do domu.
Wczoraj pracowałam w ogrodzie, a dzisiaj na grzybki.
Okazało się, że najwięcej borowików było w naszym starym sadzie.
Pięknie kwitną Ci wrzosy, moje białe już przekwitają.
Pozdrawiam.

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, jest dokładnie tak, jak piszesz - rozchodnik przebarwia się na czerwono  Wczoraj było trochę słońca i rozchodniki obsiadły motyle
 Wczoraj było trochę słońca i rozchodniki obsiadły motyle 

- 
				dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Ja muszę się w niedziele wybrać na grzyby, bo forumowicze tyle zbierają, więc zobaczę ile będzie u mnie 

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko , jak czas i pogoda dopisze to ukończę nową dość dużą rabatę.
Przeważać na niej będą żurawki i trawy.Kilka krzewów i bylin.
Zniknie mi wiele doniczek do dołowania na zimę.I z tego bardzo się cieszę.
Cieszę się też , że po 3 dniach sadzenia dziś mi z "góry" podlało.
Mnie też ciągnie do lasu.......

Przeważać na niej będą żurawki i trawy.Kilka krzewów i bylin.
Zniknie mi wiele doniczek do dołowania na zimę.I z tego bardzo się cieszę.
Cieszę się też , że po 3 dniach sadzenia dziś mi z "góry" podlało.
Mnie też ciągnie do lasu.......
- AGNESS
Witaj Tajeczko  

Już za nami 2 dni pięknej pogody popracowałam dziś w ogródku, a jutro ruszam z nową rabatą
  popracowałam dziś w ogródku, a jutro ruszam z nową rabatą   

Fajnie macie z tym lasem, pod samym domkiem, nie trzeba nigdzie jechać, porę kroków i las- bajka 

Ja mam nadzieję, jutro wybiorę się, ale zależy to od koleżanki 

Wrzosiki faktycznie ładnie kwitną, mam nadzieję, że sadzone w tym roku tak rozrosną się jak te zeszłoroczne 

Jacku, to super, że rozchodnik już czerwienieje To bajeczny widok, jak fruwa nad nimi rój motyli i bzyczą pszczółki, bo też jest ich mnóstwo
 To bajeczny widok, jak fruwa nad nimi rój motyli i bzyczą pszczółki, bo też jest ich mnóstwo   

Majeczko dziękuję Już nie mogę doczekać wędrówek po lesie, uwielbiam to
 Już nie mogę doczekać wędrówek po lesie, uwielbiam to   

Dawidku, pewnie i Ty będziesz miał piękny zbiór grzybów. Jest ich sporo w tym roku 

Olu, to wspaniałe, że robisz nową rabatę i nie będziesz miała już tak dużo pracy z zimowaniem donic. Wiele jeszcze zostanie, ale każda doniczka mniej to już sukces Rabata będzie na pewno piękna
 Rabata będzie na pewno piękna  

Już za nami 2 dni pięknej pogody
 Fajnie macie z tym lasem, pod samym domkiem, nie trzeba nigdzie jechać, porę kroków i las- bajka

Ja mam nadzieję, jutro wybiorę się, ale zależy to od koleżanki

Wrzosiki faktycznie ładnie kwitną, mam nadzieję, że sadzone w tym roku tak rozrosną się jak te zeszłoroczne

Jacku, to super, że rozchodnik już czerwienieje
 To bajeczny widok, jak fruwa nad nimi rój motyli i bzyczą pszczółki, bo też jest ich mnóstwo
 Majeczko dziękuję
 Dawidku, pewnie i Ty będziesz miał piękny zbiór grzybów. Jest ich sporo w tym roku

Olu, to wspaniałe, że robisz nową rabatę i nie będziesz miała już tak dużo pracy z zimowaniem donic. Wiele jeszcze zostanie, ale każda doniczka mniej to już sukces
- maria5
- 1000p 
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Ja też się wybieram na grzyby to się na pewno spotkamy   ciekawe kto nazbiera najwięcej
 ciekawe kto nazbiera najwięcej