Zdrowiej nam chorowitku. Kuruj się dobrze, bo smutno jest tutaj bez Ciebie, Tosiu!

OLU, musze coś dosadzić.Dzięki za podpowiedzi, a sprzedawcy to znają się na roślinach jak wół na gwiazdach
 OLU, musze coś dosadzić.Dzięki za podpowiedzi, a sprzedawcy to znają się na roślinach jak wół na gwiazdach  !
 ! 

ANIA ! Cieszę sie bardzo, że też sie poznamy w realu. Amadyna niestety nie będzie, ale będzie Adrian, Jakuch i Iwa. Będzie Jolusiek i Hrsta (Basia). A właśnie teraz aplikuję sobie herbatkę z rumem!!! Dozobaczenia!!!!
 ANIA ! Cieszę sie bardzo, że też sie poznamy w realu. Amadyna niestety nie będzie, ale będzie Adrian, Jakuch i Iwa. Będzie Jolusiek i Hrsta (Basia). A właśnie teraz aplikuję sobie herbatkę z rumem!!! Dozobaczenia!!!!

KRYSIU, dzięki Grecie wydobrzałam i czuje się lepiej. Bardzo dziękuję za odwiedzinki. Pozdrawiam!
 KRYSIU, dzięki Grecie wydobrzałam i czuje się lepiej. Bardzo dziękuję za odwiedzinki. Pozdrawiam!
 Dzisiaj było słoneczko i cieplutko. Grcia pojechała, a ja na działce sadziłam liliowce, które dostałam od sąsiadek. Było ich mnóstwo, ale upchnęłam!!!! UFFFF!!! Dużo jeszcze kwitnie astrów, dalii, tygrysek, acidantery i inne
 Dzisiaj było słoneczko i cieplutko. Grcia pojechała, a ja na działce sadziłam liliowce, które dostałam od sąsiadek. Było ich mnóstwo, ale upchnęłam!!!! UFFFF!!! Dużo jeszcze kwitnie astrów, dalii, tygrysek, acidantery i inne 

, uchwyciłam w locie piękną ważkę,ale fotka jest niezbyt wyrazna. Będzie dalej!
, uchwyciłam w locie piękną ważkę,ale fotka jest niezbyt wyrazna. Będzie dalej!  

Fajnie wyszło Ci to wrzosowisko
 Fajnie wyszło Ci to wrzosowisko

Dobrze,że odpowiedziałaś, bo ja bym nie umiała. Znam nazwę swojej szłwi, ale  musztardowa? Jest taka?
 Dobrze,że odpowiedziałaś, bo ja bym nie umiała. Znam nazwę swojej szłwi, ale  musztardowa? Jest taka?  
   Co Ty opowiadasz o jakimś kleszczu i antybiotykach? Dobrzże już jesteś i bezpiecznie wróciłaś do domciu. A posadziłaś nabytek?
 Co Ty opowiadasz o jakimś kleszczu i antybiotykach? Dobrzże już jesteś i bezpiecznie wróciłaś do domciu. A posadziłaś nabytek? 

TARO, mam ją pierwszy rok i nie wiem jakie ma kwiaty, ale jak widać nie dała się ślimorom i mam nadzieję,że mi pięknie zakwitnie na wiosnę
 TARO, mam ją pierwszy rok i nie wiem jakie ma kwiaty, ale jak widać nie dała się ślimorom i mam nadzieję,że mi pięknie zakwitnie na wiosnę  Obsypię ją Ślimaxem i niech tylko się do niej zbliżą!!!!
  Obsypię ją Ślimaxem i niech tylko się do niej zbliżą!!!!  Pozdrawiam i dzięki za wizytę!
 Pozdrawiam i dzięki za wizytę! 

] ,
  ] ,  
  ,
 ,  

Dorotko dziękuje. Nic sie nie stało! Instrukcję obsługi włóż!!
 Dorotko dziękuje. Nic sie nie stało! Instrukcję obsługi włóż!!  
   Bo ja ciemna masa jestem i zapominam natychmiast wszystko! Buziaczki
 Bo ja ciemna masa jestem i zapominam natychmiast wszystko! Buziaczki 

Tosiu jak u Ciebie jeszcze pięknie i kolorowo. U mnie kwitną tylko niezawodne aksamitki. Pozdrawiam serdecznie
 Tosiu jak u Ciebie jeszcze pięknie i kolorowo. U mnie kwitną tylko niezawodne aksamitki. Pozdrawiam serdecznie