"Kaktusowe Rozmówki..."

Zablokowany
Awatar użytkownika
k-arolka
1000p
1000p
Od: 1 sie 2007, o 21:54

Re: "Kaktusowe Rozmówki..."

Post »

z checia bym pojechała ale niestety rozmowa w sprawie studiów jest miedzy 21-23 wrzesnia a jak sie nie dostane to na zaoczne mam miedzy 24-28 wiem odpada:( a pojechałabym z checia.
Awatar użytkownika
Delete
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2009, o 09:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.

Tyle razy stronę ptmk Wrocław przeglądałem, a nie wiedziałem, że w Oławie hodowca jest. Tam mam rzut beretem, że rowerem spokojnie dojechać można. 26km bodajże. :D
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Awatar użytkownika
moritius
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 12:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak się zastanawiałem... To chyba odpowiedni dział na to pytanie :D. Zna ktoś z was jakiś dobry artykuł, pracę albo coś o tworzeniu nowych odmian roślin?
Pozdrawiam, Aleksander
Awatar użytkownika
blabla
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 6 sie 2007, o 06:31
Kontakt:

Post »

Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Awatar użytkownika
Zofijka
500p
500p
Od: 3 wrz 2009, o 19:44

Post »

Artur89 pisze:O, powiem szczerze, że mnie przekonałaś do wejścia w szeregi PTMK (jeszcze gdyby ktoś z forum by chciał - byłoby raźniej). Szczególnie, że kołacze się po głowie ten wyjazd do Chrudimia, a raczej zabranie się z kimś :lol: Poza tym fakt poznania ludzi o podobnym zamiłowaniu do kaktusów budzi we mnie nie małą ekscytację :wink: A właśnie. Nie masz ochoty wybrać się do Czech? Możemy zrezygnować hybryd na eBay'u u uzbierać na wyjazd. Na pewno będzie warto :) Zawsze miałbym już kogoś znajomego, nie koniecznie mega zaawansowanego wiedzą. Ja do takich nie należę :lol:
o proszę, jesteś równie przekonujący jak członkowie Towarzystwa :D Jeszcze dobrze nie usiadłam na krzesełku a przewodniczący już namawiał na wyjazd :D Prawda jest taka, że z OGROMNĄ chęcią bym się wybrała - to fakt, nawet po kolanach bym szła (wersja pielgrzymkowa :D) tylko za późno się o tym dowiedziałam niestety. W dniach w których odbywa się wyjazd ja niestety idę do pracy, a nikt się ze mną nie zamieni,bo już nawet pytałam :( Ale Ciebie Arturze jak najbardziej namawiam! Ze mnie jeszcze większy żółtodziób niż z Ciebie (ba,nawet przeogromny) i też miałam niezłego stracha przed moim pierwszym spotkaniem PTMK, ale jakoś poszło :). U mnie w planach dalekobieżnych podróży jest na ten rok tylko wyjazd na kiermasz do Łodzi w październiku :).
Ale za rok to jak najbardziej wybiorę się do Chrudimia, nawet jak bd mieć 2 nogi w gipsie! :D (oczywiście proszę mi tego nie życzyć jak co, żeby sprawdzić na ile jestem słowna ;) )
kochajmy zielone :)

pozdrawiam serdecznie Kasia
Awatar użytkownika
Artur89
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2009, o 11:37

Post »

Delete pisze:Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.

Tyle razy stronę ptmk Wrocław przeglądałem, a nie wiedziałem, że w Oławie hodowca jest. Tam mam rzut beretem, że rowerem spokojnie dojechać można. 26km bodajże. :D
Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadać :lol: Byłoby super jakbyś również się zapisał. Cholera, raz się żyje a muszę wycisnąć z tych wakacji ile się da xD
Kaktusy: cz.1, cz.2, cz.3, cz.4
Dział Ofert
Pozdrawiam, Artur
Awatar użytkownika
k-arolka
1000p
1000p
Od: 1 sie 2007, o 21:54

Post »

no tez chce pojechac i popatzrec:(:( glupia nauka:Pale do klubu członkowskiego tzrba sie zapisac. kiedys nawet dawali chyba ksiazke przy wpisowym;);)
Awatar użytkownika
Delete
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Tomek. :D Od nowego roku się zapisuję. :)
Artur89 pisze: Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadać :lol: Byłoby super jakbyś również się zapisał. Cholera, raz się żyje a muszę wycisnąć z tych wakacji ile się da xD
Kto ma wakacje ten ma. :lol: Dowalili mi codziennie matematykę, którą bardzo lubię, no ale bez przesady. Na 10 do szkoły i siedzieć do 15. :lol:
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Awatar użytkownika
Zofijka
500p
500p

Post »

Artur89 pisze:
Delete pisze:Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.

Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadać :lol: Byłoby super jakbyś również się zapisał. Cholera, raz się żyje a muszę wycisnąć z tych wakacji ile się da xD
Pewnie, korzystaj! :) U nas słyszałam, że członkowie Towarzystwa organizują nocleg. Ale Ty z Wrocławia nie masz tak daleko :). Tylko weź aparat, przynajmniej tak zobaczę jak tam jest! :) Tak trochę podsłuchałam o cenach za rośliny w Chrudimiu i ponoć wahają się od 30 do 200 koron za roślinę.
Delete pisze:Narobiłaś mi ochoty. Chyba wiosną również zawitam do Wrocławia. Z dojazdem problemu nie będzie, bo Wrocek znam, a transport praktycznie co pół godziny jest. :D Co innego z czasem. :lol:
oj, już tego czasu tak nie licz :wink: co to są te 2,5 godziny w miesiącu! :) (przynajmniej tyle trwało spotkanie w Pń).

Awatar użytkownika
Artur89
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Delete pisze: Kto ma wakacje ten ma. :lol: Dowalili mi codziennie matematykę, którą bardzo lubię, no ale bez przesady. Na 10 do szkoły i siedzieć do 15. :lol:
Hmm, masz szkołę również w sobotę?! :shock: Zawsze się można wyrwać z blokowiska na spotkanie kaktusiarzy i nawiązać paer kontaktów. A na następne wakacje/wiosne/lato mieć kogo odwiedzać.

Zofijka - szkoda, że nie możesz pojechać :( Poczekamy do nast. wystawy za rok. Wtedy, dzięki PTMK będziemy już bardziej obeznani i nie będzie wstydu :lol:
Dział Ofert
Pozdrawiam, Artur
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Delete
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut. :lol:

Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto? :D Wiem, że kiedyś miałem główny do Pragi i Warszawy, ale teraz się pozmieniało coś.
|
\/
Sprawdziłem i jedzie. Jakbym jechał to bym się najzwyczajniej dosiadł. :lol:
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Awatar użytkownika
Artur89
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Delete pisze:Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut. :lol:

Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto? :D Wiem, że kiedyś miałem główny do Pragi i Warszawy, ale teraz się pozmieniało coś.
Tak, jedzie przez Wro->Strzelin->Kłodzko->Międzylesie->coś tam po czesku :wink:
Nie wiem, czy taniej jest pociągniem czy samochodem. W sumie w Chrudimiu pociąg jest po 10:00 rano. Toż to niecałe 5h.
Dział Ofert
Pozdrawiam, Artur
Awatar użytkownika
Zofijka
500p
500p

Post »

Delete pisze:Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut. :lol:

|
\/
Sprawdziłem i jedzie. Jakbym jechał to bym się najzwyczajniej dosiadł. :lol:

co do tych 2,5 godzin... prawda jak nic, zleciało migiem tak było fajnie :D

Awatar użytkownika
Delete
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobrze myślałem. :D Za rok się być może przejadę. Na wakację 18-nastka strzeli, zorganizuję sobie jakąś robotę może u kuzyna w sklepie i wleci trochę kasy. :D
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Awatar użytkownika
Artur89
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To by było wydarzenie jakby się grupka ludzi w forum skrzyknęła i wybrała na wypad do Czech. Z ekipa to można i pociągiem pojechać, wtedy cały przedział nasz.
Może za rok dojdzie to do skutku.
Dział Ofert
Pozdrawiam, Artur
Zablokowany

Wróć do „KAKTUSY i inne sukulenty”