"Kaktusowe Rozmówki..."
Re: "Kaktusowe Rozmówki..."
z checia bym pojechała ale niestety rozmowa w sprawie studiów jest miedzy 21-23 wrzesnia a jak sie nie dostane to na zaoczne mam miedzy 24-28 wiem odpada:( a pojechałabym z checia.
- Delete
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.
Tyle razy stronę ptmk Wrocław przeglądałem, a nie wiedziałem, że w Oławie hodowca jest. Tam mam rzut beretem, że rowerem spokojnie dojechać można. 26km bodajże.
Tyle razy stronę ptmk Wrocław przeglądałem, a nie wiedziałem, że w Oławie hodowca jest. Tam mam rzut beretem, że rowerem spokojnie dojechać można. 26km bodajże.

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- moritius
- Od: 30 sie 2010, o 12:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak się zastanawiałem... To chyba odpowiedni dział na to pytanie
. Zna ktoś z was jakiś dobry artykuł, pracę albo coś o tworzeniu nowych odmian roślin?

Pozdrawiam, Aleksander
- blabla
- -Moderator Forum-.
- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Kontakt:
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
o proszę, jesteś równie przekonujący jak członkowie TowarzystwaArtur89 pisze:O, powiem szczerze, że mnie przekonałaś do wejścia w szeregi PTMK (jeszcze gdyby ktoś z forum by chciał - byłoby raźniej). Szczególnie, że kołacze się po głowie ten wyjazd do Chrudimia, a raczej zabranie się z kimśPoza tym fakt poznania ludzi o podobnym zamiłowaniu do kaktusów budzi we mnie nie małą ekscytację
A właśnie. Nie masz ochoty wybrać się do Czech? Możemy zrezygnować hybryd na eBay'u u uzbierać na wyjazd. Na pewno będzie warto
Zawsze miałbym już kogoś znajomego, nie koniecznie mega zaawansowanego wiedzą. Ja do takich nie należę

Ale za rok to jak najbardziej wybiorę się do Chrudimia, nawet jak bd mieć 2 nogi w gipsie!

kochajmy zielone 
pozdrawiam serdecznie Kasia

- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadaćDelete pisze:Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.

no tez chce pojechac i popatzrec:(:( glupia nauka:Pale do klubu członkowskiego tzrba sie zapisac. kiedys nawet dawali chyba ksiazke przy wpisowym;);)
- Delete
Dzięki Tomek.blabla pisze:http://www.kaktusklub.republika.pl/ptmk-od.html

Kto ma wakacje ten ma.Artur89 pisze: Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadaćByłoby super jakbyś również się zapisał. Cholera, raz się żyje a muszę wycisnąć z tych wakacji ile się da xD

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
Pewnie, korzystaj!Artur89 pisze:Składka ulgowa wynosi 30 za rok (możliwość w ratach po 15zł). Ja ostatecznie zapisuje się w ta sobotę. Będe mieć ok stówki ze sprzedaży plus od rodziców także myślę, że wystarczy na wyjazd. Mam na niego taką chcicę, że szkoda gadaćDelete pisze:Wie ktoś może ile składka członkowska wynosi? Szukam i coś znaleźć nie mogę.
Tyle razy stronę ptmk Wrocław przeglądałem, a nie wiedziałem, że w Oławie hodowca jest. Tam mam rzut beretem, że rowerem spokojnie dojechać można. 26km bodajże.Byłoby super jakbyś również się zapisał. Cholera, raz się żyje a muszę wycisnąć z tych wakacji ile się da xD

oj, już tego czasu tak nie liczDelete pisze:Narobiłaś mi ochoty. Chyba wiosną również zawitam do Wrocławia. Z dojazdem problemu nie będzie, bo Wrocek znam, a transport praktycznie co pół godziny jest.Co innego z czasem.

kochajmy zielone 

- Artur89
Hmm, masz szkołę również w sobotę?!Delete pisze: Kto ma wakacje ten ma.Dowalili mi codziennie matematykę, którą bardzo lubię, no ale bez przesady. Na 10 do szkoły i siedzieć do 15.

Zofijka - szkoda, że nie możesz pojechać

- Delete
Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut.
Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto?
Wiem, że kiedyś miałem główny do Pragi i Warszawy, ale teraz się pozmieniało coś.
|
\/
Sprawdziłem i jedzie. Jakbym jechał to bym się najzwyczajniej dosiadł.

Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto?

|
\/

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- Artur89
Tak, jedzie przez Wro->Strzelin->Kłodzko->Międzylesie->coś tam po czeskuDelete pisze:Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut.![]()
Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto?Wiem, że kiedyś miałem główny do Pragi i Warszawy, ale teraz się pozmieniało coś.

Nie wiem, czy taniej jest pociągniem czy samochodem. W sumie w Chrudimiu pociąg jest po 10:00 rano. Toż to niecałe 5h.
Delete pisze:Tylko 2,5h. Zleci jak 20 minut.![]()
Ej a czasem pociąg do Pardubic czy jak to się zwie nie jedzie przez moje miasto?Wiem, że kiedyś miałem główny do Pragi i Warszawy, ale teraz się pozmieniało coś.
|
\/
co do tych 2,5 godzin... prawda jak nic, zleciało migiem tak było fajnie

kochajmy zielone 

- Delete
Dobrze myślałem.
Za rok się być może przejadę. Na wakację 18-nastka strzeli, zorganizuję sobie jakąś robotę może u kuzyna w sklepie i wleci trochę kasy. 

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- Artur89
To by było wydarzenie jakby się grupka ludzi w forum skrzyknęła i wybrała na wypad do Czech. Z ekipa to można i pociągiem pojechać, wtedy cały przedział nasz.
Może za rok dojdzie to do skutku.
Może za rok dojdzie to do skutku.