w nagrodę róża dostanie jesienią bardziej eksponowane miejsce.
 w nagrodę róża dostanie jesienią bardziej eksponowane miejsce.Żólte na ostatnim zdjęciu to nachyłek okółkowy, długo kwitnie i jest sympatyczna roslinką.
Fabi mam pierwszy raz pełny kosmos, ale przypuszczam, że powinien wysiewać się podobnie do pojedynczego. Na wszelki wypadek postaram się mu pomóc
 i pozbierać nasiona.
 i pozbierać nasiona.Igor ten mój eukomis nie jest zbyt wysoki i rozsiewa wokół zapachu
 musiałam się schylić, aby poczuć. No, ale na stól się nie nadaje
 musiałam się schylić, aby poczuć. No, ale na stól się nie nadaje  
 Bożenko nie mam wiekowych powojników, a te młode nie bardzo szaleją z kwitnieniem. Większość zbrzydła, a ponowił kwitnienie tylko Barbara Dibley. Od dwóch miesięcy kwitnie też Kacper, maksymalnie dwoma kwiatami

Aga mamy w planach taką wycieczkę

Jadzia kwitną już tylko dwie lilie, a właściwie kończą kwitnenie. Mam jeszcze dwie w pąkach, jakieś późne
 Róże na fotkach ładne, ale jest ich niewiele. W sumie ogródek zrobił się zielony z małymi kolorowymi plamkami
 Róże na fotkach ładne, ale jest ich niewiele. W sumie ogródek zrobił się zielony z małymi kolorowymi plamkami 
Stasia ja chyba skończę później
 codziennie dodatkowo zbieram już teraz taczkę liści z drzew owocowych
 codziennie dodatkowo zbieram już teraz taczkę liści z drzew owocowych  z rabatek ręcznie
 z rabatek ręcznie  
 Tosia postaram się nawet pozamiatać liście
 nie wszędzie, ale z gównej alejki
 nie wszędzie, ale z gównej alejki  
 Dojrzał pierwszy duży pomidor, a maleństwa to już hurtowo

Dalie w pełni kwitnienia

Miniaturowy rododendron myśli, że to wiosna

Acidentera poszła w liście

A róża zakochała się w nagietku

Miłorząb patrzy na busz z góry

Zaanonsujesz nas
 Zaanonsujesz nas