Roślinki doniczkowe - FIGA
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O kurcze, coś pokręciłam, próbuję wiec z tym nowym, dzięki.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu mój wygląda bardzo podobnie :P ale ma chyba krótsze włoski
Sama zobaczysz jak zakwitnie Twój :P
Właśnie wróciłam z palmiarni :P spotkałam się tam z przemiłą Grażynką :P i czas tak szybko zleciał nie wiadomo kiedy :P Zdjęcia będą jutro
bo ja zapomniałam aparatu
na szczęście Konrad uratował nie :P i wziął swój :P ale przyjdzie jutro z aparatem to zaraz wstawię :P
W palmiarni też była stapedia , ale mizerna jak na taką powierzchnię i nie kwitła :P
Sama zobaczysz jak zakwitnie Twój :P
Właśnie wróciłam z palmiarni :P spotkałam się tam z przemiłą Grażynką :P i czas tak szybko zleciał nie wiadomo kiedy :P Zdjęcia będą jutro
W palmiarni też była stapedia , ale mizerna jak na taką powierzchnię i nie kwitła :P
Chciałam podziękować Kasi za miłe spotkanie w palmiarni. Mało tego, że Kasia jest przemiłą osobą to jeszcze dostałam od niej prezencik
Żałuję tylko, że szybko musiałam się pożegnać i uciekać i nie nagadałam się tyle ile chciałam. Ale to nic straconego - pierwsze koty za płoty hiihihi
Teraz juz będzie łatwiej spotkać się w realu.
Też mam kilka zdjęć, które postaram się jutro pokazać.
Też mam kilka zdjęć, które postaram się jutro pokazać.
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko cała przyjemność po mojej stronie :P Ja też dostałam prezencik od Grażynki :P i już rośnie :P
Fotki storczyków wstawię jutro jak Konrad przywiezie mi kartę z aparatu :P
a dziś tylko pokarzę co kupiłam :P

Grażynko jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję że poczekałaś na mnie i poszłaś dziś razem ze mną :P
Całuski
Fotki storczyków wstawię jutro jak Konrad przywiezie mi kartę z aparatu :P
a dziś tylko pokarzę co kupiłam :P

Grażynko jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję że poczekałaś na mnie i poszłaś dziś razem ze mną :P
Całuski