Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale śliczne, długo będą kwitły? Miałaś już takie, ciekawe kiedy zakwitają ponownie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Miałam już kiedyś kalanchoe ale inny gatunek
Dość długo kwitły, ale niestety nie doczekałam ponownego kwitnięcia 8) Nie znałam jeszcze wtedy tego Forum i nie wiedziałam co z nim zrobić żeby znowu zakwitł. Mam nadzieję, że teraz to mi się uda ... z wasza pomocą
Pamiętam tylko, że pościnałam wtedy je dość nisko, wypuściły nowe liście ale nic poza tym
Nie zrobiłam im "krótkiego dnia" ... pewnie dlatego nie kwitły 

Pamiętam tylko, że pościnałam wtedy je dość nisko, wypuściły nowe liście ale nic poza tym

- gucia
- Przyjaciel Forum
O, rany, i tak jesteś dobra w tym temacie, ja o "krótkim dniu" nawet nie słyszałam.
Ale, fakt, od kiedy jestem na forum, to chce się kupić to i owo i spróbować podziałać profesjonalnie.
Ale, fakt, od kiedy jestem na forum, to chce się kupić to i owo i spróbować podziałać profesjonalnie.
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
Wczoraj zrobiłam kolejny lifting
tym razem "pod nóż" poszedł fikus benjamin 8)
Obraz nędzy i rozpaczy
Jak patrzę teraz na niego to śmiać mi się chce ... albo płakać ... bo nie przypuszczałam, że będę zdolna do robienia takich rzeczy ze swoimi kwiatami ...
Miałam do wyboru albo wyrzucić, albo przyciąć ... wybrałam mniejsze zło ...
Na efekty poczekam do wiosny ... 

Obraz nędzy i rozpaczy

Miałam do wyboru albo wyrzucić, albo przyciąć ... wybrałam mniejsze zło ...

- gucia
- Przyjaciel Forum
Aniu, pokaż tego pociachanego nieszczęśliwca, bo wiosną muszę ciachnąć swojego, poduczę się jak to zrobić.aanula pisze:Wczoraj zrobiłam kolejny liftingtym razem "pod nóż" poszedł fikus benjamin 8)
Obraz nędzy i rozpaczyJak patrzę teraz na niego to śmiać mi się chce ... albo płakać ... bo nie przypuszczałam, że będę zdolna do robienia takich rzeczy ze swoimi kwiatami ...
![]()
Miałam do wyboru albo wyrzucić, albo przyciąć ... wybrałam mniejsze zło ...Na efekty poczekam do wiosny ...
Moje wątki
Moje wątki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- aanula
Już pokazuję 8) Chciałam od razu pokazać, ale fotosik miał wolne
Kilka stron wcześniej jest zdjęcie benjamina sprzed ciachania ... a teraz wygląda tak

Wygląda strasznie ... prawda...?
Straszydło a nie kwiatek...
Ale zobaczymy jak będzie wyglądał jak zacznie puszczać nowe listki. Co prawda mam wątpliwości, że będzie dobrze wyglądał, ale raz kozie śmierć ...
Może zaczekajcie z cięciem swoich ... jak u mnie się uda to wtedy nie żal będzie ciąć następne

Kilka stron wcześniej jest zdjęcie benjamina sprzed ciachania ... a teraz wygląda tak

Wygląda strasznie ... prawda...?

Może zaczekajcie z cięciem swoich ... jak u mnie się uda to wtedy nie żal będzie ciąć następne