Powiedz mi czy któreś Twoje chore Phal mają takie zapadnięcia, wgłębienia w liściach ?
  Powiedz mi czy któreś Twoje chore Phal mają takie zapadnięcia, wgłębienia w liściach ? Dendrobium jest w dużej mierze w bieli, ale fiolet też ma
 Więc nikt nie wygrał zakładu
No i czekamy na pokazanie nowych kwitnień

Powiedz mi czy któreś Twoje chore Phal mają takie zapadnięcia, wgłębienia w liściach ?
  Powiedz mi czy któreś Twoje chore Phal mają takie zapadnięcia, wgłębienia w liściach ?  Więc nikt nie wygrał zakładu

Kochana przejeżdżałam przez Twoje strony ok. 4.00 rano, więc jak bym wpadła z odwiedzinkami to była by to bardzo poranna kawka
 Kochana przejeżdżałam przez Twoje strony ok. 4.00 rano, więc jak bym wpadła z odwiedzinkami to była by to bardzo poranna kawka  .Ale obiecuję że następnym razem dam znać
 .Ale obiecuję że następnym razem dam znać 

Postaram się wstawić fotkę na moim wątku ale nie wiem czy da radę, bo coś mi internet szwankuje... Wiesz mam nadzieję, że nie spotka mnie te choróbsko storczyków...
 Postaram się wstawić fotkę na moim wątku ale nie wiem czy da radę, bo coś mi internet szwankuje... Wiesz mam nadzieję, że nie spotka mnie te choróbsko storczyków... 

Ale możemy zrobić obie- tylko od razu mówię- mój będzie DUKANOWY
 Ale możemy zrobić obie- tylko od razu mówię- mój będzie DUKANOWY 

Ja, po powodzi zostawiłam<wyparzylam porządni w wodzie z dodatkiem paru kropel octu> i na razie odpukać nic się nie dzieje.
 Ja, po powodzi zostawiłam<wyparzylam porządni w wodzie z dodatkiem paru kropel octu> i na razie odpukać nic się nie dzieje.

W co do sernika dukanowego to chętnie - ponoć dobry, a ja jeszcze nie jadłam ;) Ja zrobić mogę serniczek z rosą - pychotka z niego
 W co do sernika dukanowego to chętnie - ponoć dobry, a ja jeszcze nie jadłam ;) Ja zrobić mogę serniczek z rosą - pychotka z niego