Witajcie kochani moi
Tosiu - to żeśmy sobie pogadały

A jeśli chodzi o kupno domu to w mojej wsi jest kilka domów do sprzedaży, ponoć są na gratce, albo allegro. Okolice przepiękne, ludzie mili więc zainteresowanym polecam
Witaj
Aniu jak znajdziesz taką szkółkę to daj znać
Polu takie słowa z twoich ust to miód dla mego serca

Ciekawe czy byłaś na dzisiejszym spotkaniu we Wrocławiu. Sarenka przyjechała ze mną w piątek zostanie do 4 sierpnia bo potem idzie na zabieg usuwania trzeciego migdałka, który jest bardzo duży i utrudnia jej życie

Boję się tego zabiegu, ale cóż musi być. W piątek przyjechałyśmy dość późno, wczoraj lało, dziś niedziela, a jutro mamy w planie wycieczkę do Dobrej i Moszny. Może we wtorek troszkę popracujemy w ogrodzie - chwastów znowu całe mnóstwo. Jak tylko będzie chciała pomagać to czemu nie
Tomku sama sobie zazdroszczę

A jakie tu są trasy rowerowe - normalny raj dla rowerzystów
Aguś też będę szukać, znajdę to dam namiar. Ale myślę, że u pani Alinki w Świerklańcu można popytać
Violu masz rację, wygląd ogrodu naszych sąsiadów też jest bardzo ważny, ja mam piękne ogrody obok siebie
No to masz już niezłą kolekcję kloników
Adrianie. Na forum mamy znawcę klonów Jakuba - nocnego - drwala, polecam ci go może nazwie ci twojego nn
Jadziu to ja wam dziękuję, że chcecie mnie gościć w swoich ogrodach
Witaj
Aniu 
wróciłaś już z urlopu, muszę podreptać do ciebie. No to jeszcze zdjęcia rojników, host i rożnych kwitnących