No i gdzie się podziały te Grzesiowe róże????
Wszędzie czytam,że kwitną więc i u Ciebie w wątku powinny już dawno zagościć .
Grzesiu jak to? Zaspałeś po tym różanym śnie?
Niecierpliwie czekam by obejrzeć te Serbki ... co z nich wyrosło w tych polskich różankach
Czy doczekam się ...
Grzesiowe róże czekają na lepsze czasy.....czyli na mnie
Rosną sobie ładnie...jedne lepiej drugie gorzej.....
Rosarium Uetersen
Imagine
Furtkowo-wejściowa nn
Kronenburg
Cinderella
nn...
a na etykiecie taka....
Rozkwita Pink Peace....
Ogólnie to jestem jak na razie zadowolony....
większość ma pąki....szkoda że nie zobaczę Veilchenblau w tym roku....ale trudno się mówi....
niech rośnie w siłę....
Grześ róze nabierają kształtu na drugi/trzeci rok..
ale to wiesz prawda?
Róża na etykiecie jest podobna do Grahama..
ale etykieta to ...
Clair na etykiecie jest taka wstrętna.. mydlana rzeźba.. a przyjdż do mnie.. zobacz moją na żywo..
zobacz Grześ jakie cudo Ci wyrośnie i zakwitnie
Całkiem możliwe że z tego żółtego brzydkiego kaczątka wyrośnie piękny Graham..
ale to za rok zobaczymy
Niekoniecznie za rok, róże mogą się rozkręcić jeszcze w tym sezonie, podczas kolejnego kwitnienia.
Grzesiu, pięknie się zaczęło, czekamy na dalsze królewny
Mi raczyły zakwitnąć miniaturki. Liście mają w opłakanym stanie, bo je coś zjadło!
Różnorodność Twoich powala! Ja nie pójdę chyba w róże, bo jakoś serca do nich nie mam. Kupiłam jakieś w Auchan, ale jedna mi zdechła, a nie wiem króra przetrwała, może nawet nie taka jak na opakowaniu. Mam jeszcze 4 krzaczki (jak wspomniałam już wcześniej) Gloria Dei. Te są niezawodne! Piękne, zdrowe! I jedną Friesię, też ją lubię, ale z innymi chyba dam sobie spokój, choć Małgosia Deirde twierdzi, że i tak kiedyś połknę bakcyla.
Grzesiu, jesteś niemożliwy!
Najpierw było "ee tam róże" a teraz "Ogólnie to jestem jak na razie zadowolony....większość ma pąki...."
Poproszę o zbliżenie rabatek różanych, bo wiesz, ze ja ślepak jestem.
Aha! Gdzie kupiłeś Imagine?
Grzesiu po jakim czasie New Dawn osiągga taką wielkość. Posadziłam przy pergoli w tym roku i tak sie zastanawiam kiedy będzie wygladała tak pieknie ja twoja
Grzesiu ale trafiłam podobnie posadziłam z jednej strony czerwona NN z drugiej New Dawn tylko kiedy będzie taka jak u Ciebie, na razie pięknie kwitnie...
a to Twój cyt.u Oli: "Nie no to niesprawiedliwe...wszędzie czytam że pada...pada....
a u mnie tylko się chmurzy...i bokiem przechodzi"
powiem podobnie tylko u mnie przeszła nawałnica narobiła szkód, trochę postraszyło deszczem i koniec, duchota ale coś się czai oby nie było powtórki bo ................
Jak w pierwszym roku pokazywałam zdjęcia swojego GT to dziewczyny powątpiewały czy to na pewno on.
A w tym roku już nie ma wątpliwości - pokazał co potrafi