Odrobine w ogrodzie - Beata T
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne masz berberyski, u mnie wszystkie są już łyse.
Ogólnie jest paskudnie, jeszcze jak modrzewie zrzucą igły, to już zupełna klapa.
Ogólnie jest paskudnie, jeszcze jak modrzewie zrzucą igły, to już zupełna klapa.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nooo! Kochana!!! A z jakiego to ważnego powodu nie założyłaś wątku wcześniej? A tak serio to pięknie masz. Naprawdę pięknie. Ale mi niespodzianę walnęłaś tym wątkiem. Dziękuję, że o mnie nie zapomniałaś w czasie mojej nieobecności. Jesteś kochana. Masz nalewkę?
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
cappuccino Gosieńko witaj już nalewam naleweczki na rozgrzewkę bo dzisiaj coś zimno na dworze, a nie chce żebyś znowu gdzieś znikła hmm tym razem pod pierzynką
Czemu wcześniej ogródka nie pokazałam:
najpierw inne wspaniałe oglądałam
potem sie nimi zachwycałam
i się zastanawiałam z czym tu wyskoczyć, jak się nic nie ma
więc tak sobie skakałam z ogródka do ogródka
aż zahaczyłam już nie pamiętam o co
i wąteczek wyskoczył, no i powstała ta moja odrobina
Ojej ale się rozpisałam :P
Czemu wcześniej ogródka nie pokazałam:
najpierw inne wspaniałe oglądałam
i się zastanawiałam z czym tu wyskoczyć, jak się nic nie ma
aż zahaczyłam już nie pamiętam o co
Ojej ale się rozpisałam :P
Dorotko T. miło Cię widzieć ponownie, no niestety berberysy już prawie bez listków wystarczy dzień lub dwa i nie będzie nic
inag1 witaj...te dwa sumaki rosną tak dalej i na razie nie przeszkadzają
no był sobie taki jeden przy altance i marnie skończył jak sie zaczął panosić , pierwszeństwo miała wierzba :P
inag1 witaj...te dwa sumaki rosną tak dalej i na razie nie przeszkadzają
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

goni@k tak sobie sadze te kwiatki, no tylko szkoda że tak mało robiłam wcześniej zdjęć.
Dopiero dzięki forum zaczęłam fotografować piękno w ogrodzie, no i jest tego tak mało
Gosiu nie zawstydzaj
a to jest to miejsce czyli moje rondko

no powiedz sama czy nie szkoda było by tych pięknych róż , jednoroczne mogłam przeboleć ale różyczki o nie :P
Dopiero dzięki forum zaczęłam fotografować piękno w ogrodzie, no i jest tego tak mało
Gosiu nie zawstydzaj

no powiedz sama czy nie szkoda było by tych pięknych róż , jednoroczne mogłam przeboleć ale różyczki o nie :P
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

Pięknie
Witaj Beatko
Masz śliczniutki ten Twój ogród. Rondko z różami ...super pomysł.Brawo. Masz zdolnego męża
Może doczekasz się zmiany przepisów i zrealizujesz swoje marzenia. Życzę Ci tego z całego serca...ale nie martw się, nawet, gdy się nie uda...tak mieszkasz w pięknym miejscu.
Dużo radości, optymizmu i zdrowia.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Beatko
Masz śliczniutki ten Twój ogród. Rondko z różami ...super pomysł.Brawo. Masz zdolnego męża
Dużo radości, optymizmu i zdrowia.
Pozdrawiam serdecznie
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Gosiu och jej no taka moja natura że jak czegoś nie pomieszam to bym sobą nie była
piszę " krótko i na temat"na skróty tylko nie zawsze wiadomo o co chodzi
no i potrafię robić parę czynności na raz i tak jakoś mi samo wychodzi coś nie tak
Moje "M" tak sobie wpadło na pomysł i obrazu go zrealizowało, a potem boli mnie głowa co z tym zrobić dalej i tak powstała altanka, rondko i takie prostokątne cudo.... :P
piszę " krótko i na temat"na skróty tylko nie zawsze wiadomo o co chodzi
no i potrafię robić parę czynności na raz i tak jakoś mi samo wychodzi coś nie tak
Moje "M" tak sobie wpadło na pomysł i obrazu go zrealizowało, a potem boli mnie głowa co z tym zrobić dalej i tak powstała altanka, rondko i takie prostokątne cudo.... :P