No to się bardzo cieszę-w końcu o to mi chodziło aby Ci sprawić radośćchatte pisze:całkiem sporo z Twoich lilii bedzie u mnie kwitło. Więcej, niż sie spodziewałam
Grażynko lilie u mnie dopiero zaczynają kwitnienie-gdzieniegdzie na ogrodzie któraś pękła a gro jest jeszcze w pąkach więc i efekt panoramy nie jest imponującykogra pisze:A mogłabyś pstryknąć kilka fotek z perspektywa - to dopiero jest pewno widok -
Nie tylko możesz Marzenko ale serdecznie Cię zapraszam.A za wnuczkę możesz "robić"bo nie mam takowej.Mam trzech wnuków chłopaków.marzanka pisze:Haniu a mogę za twą wnuczkę do twego ogródka
Masz racje Bogusiu.Zapach jest piękny,szczególnie wieczorem jak troszkę rosa opada.Żeby nie te cho....komary mogłabym spać na huśtawce.bogusia177 pisze:a o zapachu to nie wspomnę ,musi być upajający
Teraz jestem poza kolejnością,bo wnuki się kąpią.JAKUCH pisze:HANIU ,ale masz karę bez stać w kolejce do kompa PIĘKNIE chciałabym tam mieszkać chociaż tylko wtym czasie jak kwitną lilie i róże
Haniu , nie zawiodłam się , wiedziałam ,że lada dzień i u Ciebie zacznie się ten piękny spektakl... Oglądam już któryś raz zdjęcia lilii i nie mogę wyjść z podziwu ....Nie da się ukryć ,że są przepiękne.
Małgosiu to LA Royal Sunset
Nelu nie wiem jak ona się nazywa.Jest w mojej rodzinie od kiedy pamiętam.Do swojego ogrodu przyniosłam kawałek "odrąbany" od matecznej.Listki ma bardzo małe,kwiatki też drobne-lubi ją mączniak-więc wymaga kilku oprysków.A teraz jej mała sesja-zdjęcie oddaje kolor idealnieAlionuszka pisze:Haniu Twój ogród z tyloma różami i liliami i ...jest istnym rajem ...
A co to za różyczka