Przychodzę i robie tylko mini ściągę dziś zapisuje gęsiówkę ładna bylinka :P
Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, nie mogę się połapać, co to jest- 4 i 5 zdjęcie po lewej stronie, super wygląda wśród kamieni.
Muszę to podgapić !
Muszę to podgapić !
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko przepieknie jest u Ciebie , a jesień w Twoim ogrodzie.... pełna skarbów i cudownych obrazów jest . 
Piękne zdjatak robisz , ba piekne ... wspaniałe

Piękne zdjatak robisz , ba piekne ... wspaniałe
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Guciu dziękuję za wizytę.gucia pisze:Dorotko, nie mogę się połapać, co to jest- 4 i 5 zdjęcie po lewej stronie, super wygląda wśród kamieni.
Muszę to podgapić !
Już wcześniej opisywałam te roślinki, ale nazbierało się tych stron
1.Aksamitka, 2.Wrzosy, 3.Tawuła, 4.Dąbrówka, 5.Asteriskus, 6.Marcinki, 7.Bylica schmidta, 8.Żórawka, 9.Rozchodnik ościsty odm.grzebieniasta, 10. Miecznica, 11.Rozchodnik siebolda, 12.Berberys, 13.Rozchodnik- Sedum spurium 'Variegata'
Pozdrawiam.
Witaj Dorotko
Tak jak się spodziewałam. Cudowny ogród, właścicielka potrafi wydobyć piękno ze swojego ogrodu i nie tylko. Już pisałam..ale się powtórzę i pewnie nie ostatni raz. Dorotko masz niezwykłe wyczucia piękna. Nie każdy..nawet dysponując takimi identycznymi roślinkami i dodatkami..potrafiłby stworzyć coś tak oryginalnego. Zdjęcia to prawdziwe dzieła. Zawsze staram się obiektywnie oceniać ...nie słodzić. Piszę, to co czuję. Możesz być dumna z siebie. Na dodatek kochasz to co robisz. Gratuluję raz jeszcze.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
a...Wrocław...przepiękne miasto.
Tak jak się spodziewałam. Cudowny ogród, właścicielka potrafi wydobyć piękno ze swojego ogrodu i nie tylko. Już pisałam..ale się powtórzę i pewnie nie ostatni raz. Dorotko masz niezwykłe wyczucia piękna. Nie każdy..nawet dysponując takimi identycznymi roślinkami i dodatkami..potrafiłby stworzyć coś tak oryginalnego. Zdjęcia to prawdziwe dzieła. Zawsze staram się obiektywnie oceniać ...nie słodzić. Piszę, to co czuję. Możesz być dumna z siebie. Na dodatek kochasz to co robisz. Gratuluję raz jeszcze.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
a...Wrocław...przepiękne miasto.
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko Twój ogród jest idealny!
Wszystko piękne, wypielęgnowane i na swoim miejscu
Pięknie. Podobają mi się Twoje kompozycje bylin z krzewami, zwłaszcza ze szczepionymi na wysokim pniu. Sama też przykładam się do utworzenia takich rabat, ale to dopiero za jakiś czas chyba zrobię. Przynajmniej mam się na kim wzorować
Skalniak także jest niepowtarzalny. Nie ma to jak rojniki i rozchodniki :P
Zauważyłam u Ciebie takiego samego rododendrona jak u mnie - Roseum Elegans. U mnie w mazurskim klimacie sprawuje się bardzo dobrze, więc u Ciebie we Wrocławiu (ach co za cudowne miasto
) pewnie jeszcze lepiej rośnie 
Zauważyłam u Ciebie takiego samego rododendrona jak u mnie - Roseum Elegans. U mnie w mazurskim klimacie sprawuje się bardzo dobrze, więc u Ciebie we Wrocławiu (ach co za cudowne miasto
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Witaj Marysiu!
Jestem ogromnie wdzięczna za uznanie.
Jak zwykle miło mi bardzo, że znalazłaś czas, by przekroczyć moje skromne progi, a słowa pozostawiłaś wielkie.
Szkoda, że nie potrafię pisać tak pięknie, jak kilka osób na tym Forum, by odpowiednio Ci podziękować, ale nie można mieć wszystkiego.
Jestem dumna i
, a każde miłe słowo i wasze odwiedziny powodują, że to co robię nabiera wartości, gdyż mogę się tym podzielić.
Pozdrawiam.

Jestem ogromnie wdzięczna za uznanie.
Jak zwykle miło mi bardzo, że znalazłaś czas, by przekroczyć moje skromne progi, a słowa pozostawiłaś wielkie.
Jestem dumna i
Pozdrawiam.

;:12