Martuś, no jakbyś zamieszkała z nimi na działce, to czemu nie

Planuję jeszcze dodać jakieś kurki ozdobne, najchętniej czubatkę i kochina, bo mi się podobają bardzo. Myślę że w lipcu się pojawi coś nowego pod tym względem

Perz u mnie występuje w części warzywnej. Mniszki po kostki zaledwie
 Perz u mnie występuje w części warzywnej. Mniszki po kostki zaledwie 

smakowitości
 smakowitości 

znów przypomniałaś mi dzieciństwo
  znów przypomniałaś mi dzieciństwo   zawsze jak poszłam gdzieś na łąkę czy do lasu to zawsze wracałam z jakimś bukiecikiem
  zawsze jak poszłam gdzieś na łąkę czy do lasu to zawsze wracałam z jakimś bukiecikiem  

pocieszam Cię że u mnie również takie wielki wyrosły , strasznie się łamią , leżą na ziemi i niesposób im już pomóc - pomijam fatk że się strasznie szybko rozrastają na boki .ania pisze:A to co? Wydawało mi się że sadziłam aster alpejski, ale jakieś dziwne wysokie urosło

Dzisiaj pracowity dzionek, plewienie głównie. Ale był i czas na odpoczynek (niestety zasnęłam na kocu w ogrodzie i mnie przysmażyło
  Dzisiaj pracowity dzionek, plewienie głównie. Ale był i czas na odpoczynek (niestety zasnęłam na kocu w ogrodzie i mnie przysmażyło   ).
  ).  Dziękuję
 Dziękuję   
  Lubię robić takie bukieciki bo są bardzo aromatyczne. Wszystkie rośliny w nim mają znaczenie użytkowe (poziomka, nagietek, rukola, pieprzyca, pietruszka, lawenda, ruta, lebiodka).
  Lubię robić takie bukieciki bo są bardzo aromatyczne. Wszystkie rośliny w nim mają znaczenie użytkowe (poziomka, nagietek, rukola, pieprzyca, pietruszka, lawenda, ruta, lebiodka). 
  Ja też zawsze znosiłam bukiety z łąk.
  Ja też zawsze znosiłam bukiety z łąk.  

Czarna rozpacz.
  Czarna rozpacz. Czarna rozpacz? To co my mamy powiedzieć?! Ogrodu, kurek nie dane nam będzie oglądać?
  Czarna rozpacz? To co my mamy powiedzieć?! Ogrodu, kurek nie dane nam będzie oglądać?  

nie widzę
  nie widzę