Obiekty też bardzo wdzięczne - mówicie mikołajek, też chyba mam i nie wiedziałam co
Ogródek AGNESS cz. 5
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek AGNESS cz. 5
bardzo ładne fotki od razu widać, że fotograf i aparat dobrej klasy 
Obiekty też bardzo wdzięczne - mówicie mikołajek, też chyba mam i nie wiedziałam co
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu pomalutku się zdecydujesz , jest w czym wybierać
Danusiu, na pewno dłużej będziesz cieszyła się urodą lilii, to cudowne, że one kwitną w różnym czasie, dzięki temu możemy je podziwiać dłużej
Grażynko dziękuję
Aneczko uwielbiam kwiaty w kształcie dzwonków, szczególnie wszelkie drobinki
Izuniu mój rejon jest piękny, obfity we wspaniałe lasy , łąki i jeziora, jest mnóstwo ośrodków wypoczynkowych i gospodarstw agroturystycznych, piękne miejsce na wczasy
Większe widoczki wstawię, jak wróci córcia z wyjazdu , i cyknie kilka fotek, w poniedziałek, bo ja niestety jeszcze kaleczniak, po operacji
Jeszcze kilka dni i będę śmigać, jak górska kozica, ale jeszcze muszę się troszkę pobyczyć, bo to dopiero tydzień po
Irenko dziękuję
Tawułki już pięknie kwitną, różniste kolorki, nie zdążyłam jeszcze ich sfocić, czekam na przyjazd córy z wycieczki
Moniś dziękuję, w tej chwili w ogrodzie faktycznie szaleństwo kolorów dzięki różom, liliom, tawułkom i innym drobniejszym kwiatuszkom. Aż przykro, że jeszcze trochę i się bardziej zazieleni
Danusiu, faktycznie deszczu już dawno nie było, jest szaro i pochmurno, bez słoneczka, ale i niestety bez deszczu. Ziemia sucha jak popiół, trzeba podlewać, bo roślinki aż zwijają listeczki.
Grażynko dziękuję
Fotograf ze mnie taki sobie, całą pracę wykonuje aparat, ja tylko przycisk naciskam

Danusiu, na pewno dłużej będziesz cieszyła się urodą lilii, to cudowne, że one kwitną w różnym czasie, dzięki temu możemy je podziwiać dłużej
Grażynko dziękuję
Aneczko uwielbiam kwiaty w kształcie dzwonków, szczególnie wszelkie drobinki
Izuniu mój rejon jest piękny, obfity we wspaniałe lasy , łąki i jeziora, jest mnóstwo ośrodków wypoczynkowych i gospodarstw agroturystycznych, piękne miejsce na wczasy
Większe widoczki wstawię, jak wróci córcia z wyjazdu , i cyknie kilka fotek, w poniedziałek, bo ja niestety jeszcze kaleczniak, po operacji
Irenko dziękuję
Moniś dziękuję, w tej chwili w ogrodzie faktycznie szaleństwo kolorów dzięki różom, liliom, tawułkom i innym drobniejszym kwiatuszkom. Aż przykro, że jeszcze trochę i się bardziej zazieleni
Danusiu, faktycznie deszczu już dawno nie było, jest szaro i pochmurno, bez słoneczka, ale i niestety bez deszczu. Ziemia sucha jak popiół, trzeba podlewać, bo roślinki aż zwijają listeczki.
Grażynko dziękuję
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, pokaz lilii imponujący
Ten dzwonek na przedostaniej fotce to Poszarskiego
I głowienka śliczna. Nawet nie wiedziałem, że jest w tylu kolorach (Irenka pisze o czerwonej, a u mnie rośnie różowa i biała)
Zdrówka życzę
I głowienka śliczna. Nawet nie wiedziałem, że jest w tylu kolorach (Irenka pisze o czerwonej, a u mnie rośnie różowa i biała)
Zdrówka życzę
- AGNESS

Jacku dziękuję 
Masz rację co do dzwoneczka, to Poszarskiego, jeszcze młodziutka kępka więc zwarta, jeszcze się nie płoży, ale mam nadzieję, że niedługo zwiększy swoją rozpiętość.
Głowienkę mam w 2 odcieniach fioletu, jaśniejszą i ciemniejszą, ja też nie wiedziałam, że występuje w tylu różnych barwach
ona też jest bardzo wdzięczną i dekoracyjną roślinką, pięknie się rozrasta, jeśli masz ochotę na takie kolorki jak moje to dopiszę do jesiennej listy 
Masz rację co do dzwoneczka, to Poszarskiego, jeszcze młodziutka kępka więc zwarta, jeszcze się nie płoży, ale mam nadzieję, że niedługo zwiększy swoją rozpiętość.
Głowienkę mam w 2 odcieniach fioletu, jaśniejszą i ciemniejszą, ja też nie wiedziałam, że występuje w tylu różnych barwach
- idea
- 500p

- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Jakież tu piękności
dawno byłam chyba, bo tyle się tu dzieje, ślicznotki te Twoje kwiatuszki Agnieś
ja mikołajka wysiewałam w tym roku ale ani jedno nasionko mi nie wyszło
a zawilce tez zostawiam po przekwitnięciu, bo są śliczne te "bombki"
czy ten mikołajek będzie niebieski 
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Piękne są te niskie dzwoneczki, naoglądałam się i chyba zacznę ich poszukiwać w szkółkach. W takich rozrośniętych kępkach są wyjątkowo ozdobne.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dojrzałam na twoich fotkach mikołajka.
Jako, że nigdy nie widziałam go na żywo, chciałam zapytać czy on mocno kłujący jest.
Przymierzam się ostrożnie do niego i ciągle się waham.
Czy okrywasz go na zimę ?
Jako, że nigdy nie widziałam go na żywo, chciałam zapytać czy on mocno kłujący jest.
Przymierzam się ostrożnie do niego i ciągle się waham.
Czy okrywasz go na zimę ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Agnieszko szkoda,że nie interesują Cię pnące.zobacz-Bantry Bay ja oszalałam chyba -znowu kupiłam.Ale wiesz -mam 77 to głupia cyfra-80 brzmi dobrze.

Kurcze pomyliłam Agnieszki-to Empuza już nie chce pnących.Czy mogę Ci ją zostawić?

Kurcze pomyliłam Agnieszki-to Empuza już nie chce pnących.Czy mogę Ci ją zostawić?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
to ja tez ciekawa wieści o mikołajku,
- AGNESS

Maju mój mikołajek jest taki srebrno-zielony z jaśniutkimi żyłkami. Wygląda ślicznie
Ewuś , faktycznie rozrośnięte kępki dzwoneczków wyglądają uroczo, tym bardziej, że są dosłownie obsypane kwiatami, że nie widać liści
Grażynko, Taruś nie okrywałam go wcale pięknie przezimował, to młodziutka roślinka, jeszcze niezbyt rozrośnięta. Czy kuje staram się nie sprawdzać, ale wygląda, że tak
Anuś, pomyłka nie pomyłka, dziękuję za różyczkę, kocham pnące i chętnie popatrzę na taką pięknotę . Dziękuję
A 80 faktycznie brzmi dobrze

Ewuś , faktycznie rozrośnięte kępki dzwoneczków wyglądają uroczo, tym bardziej, że są dosłownie obsypane kwiatami, że nie widać liści
Grażynko, Taruś nie okrywałam go wcale pięknie przezimował, to młodziutka roślinka, jeszcze niezbyt rozrośnięta. Czy kuje staram się nie sprawdzać, ale wygląda, że tak
Anuś, pomyłka nie pomyłka, dziękuję za różyczkę, kocham pnące i chętnie popatrzę na taką pięknotę . Dziękuję
Całe szczęście,że mnie nie przepędziłaś
Widoki z okna(ien) bardzo ładne,widać jak pięknie wszystko komponujesz.
I tyle lilii już kwitnie U mnie po żółtej,która kwitła prawie miesiąc ,zakwitła jeszcze jedna ,nie pamiętam nazwy-bardzo ciemna.
No i czekam na następne.Pozdrawiam,u nas nareszcie piękna pogoda.
I tyle lilii już kwitnie U mnie po żółtej,która kwitła prawie miesiąc ,zakwitła jeszcze jedna ,nie pamiętam nazwy-bardzo ciemna.
No i czekam na następne.Pozdrawiam,u nas nareszcie piękna pogoda.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, podziwiam piękne widoki z okna tak kolorowo i bajecznie w ogrodzie aż nie chce się wychodzić
Lilie sprawiają niesamowite wrażenie, i na portretach i na grupowych zdjęciach. Prześliczne wprost
Uściski
Lilie sprawiają niesamowite wrażenie, i na portretach i na grupowych zdjęciach. Prześliczne wprost
Uściski
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudowne widoki z okna - taki festiwal barw no...no..
Fajne takie ujęcia.
Czy u ciebie dzwonek dalmatyński rośnie w gruncie? - zostaje na zimę i daje radę?
Pytam, bo ja swój zimowałam w spiżarce, ale sie zastanawiam, czy z nim jdnak niepoeksperymentować.
Fajne takie ujęcia.
Czy u ciebie dzwonek dalmatyński rośnie w gruncie? - zostaje na zimę i daje radę?
Pytam, bo ja swój zimowałam w spiżarce, ale sie zastanawiam, czy z nim jdnak niepoeksperymentować.
-
babi52

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Aguś wszystko pięknie kwitnie u Ciebie.Widok z okna przepiękny. U mnie wszystko opóżnione przez nadmiar cienia.
Kaśka