A te "maluchy" czekają na trzeci "mini mini ogród".
Obok schodów wejściowych jest odrobina miejsca, myślę,że się tam zmieszczą.

Soniu, z tą edukacją musimy poczekać na mojego M.SoniaJ pisze:Guciu,opisz proszę te iglaki (nazwy),bo śliczności pokazujesz!Niechże ja się trochę wyedukuję!
Właśnie tak myślałam ale to będzie wielkie drzewo mimo,że wolno rośnie ,jak sobie z nim poradzisz w przyszłości??Bardzo mi sie podoba ,te girlandy zwisających igieł ....gucia pisze: Gosiu, to jest świerk "Brewera", ale on tak śmiesznie wygląda, gdy ma przyrosty, później jest już mniej ciekawy.
Alu, masz rację,są takie długie płyty betonowe, o grubości 10 cm.Fleur 78 pisze:Guciu, dziękuję Ci za odpowiedz. Jeszcze jeden drobiazg. Skoro piszesz, ze jest wyklejone płytkami klinkierowymi i terakotą, to znaczy, ze pod spodem jest wylane betonem, czy tak? A jeśli tak, to czy orientujesz się jaka jest grubość tego betonu?
goni@k pisze:Właśnie tak myślałam ale to będzie wielkie drzewo mimo,że wolno rośnie ,jak sobie z nim poradzisz w przyszłości??Bardzo mi się podoba ,te girlandy zwisających igieł ....gucia pisze: Gosiu, to jest świerk "Brewera", ale on tak śmiesznie wygląda, gdy ma przyrosty, później jest już mniej ciekawy.
Ile lat ma Twoje drzewko ?