Krysiu tą Mandarinen wciąż się zachwycam

Zaczęły kwitnąć już nowo posadzone róże, ale jeszcze nie mogę wyjść z domku, żeby zobaczyć jak wyglądają, jeszcze ze 2 dni ... mam nadzieję, że jeszcze będą kwitły bo to pojedyńcze kwiatuszki .
Iduś dziękuję
Marcinku bardzo Ci dziękuję, strasznie miło słyszeć takie słowa

ciągle coś zmieniam w tym moim ogródku i zawsze znajdę coś z czego nie jestem do końca zadowolona i wtedy przesadzanie, przekopywanie, przenoszenie.... i tak bez końca
Grażynko już pewnie i w Twoim ogródku różanie się zrobiło. Pojawiły się piękne kwiaty i cudowne zapachy
Wiesiu dziękuję
Ewuniu dziękuję , ja jestem w domku, ale w stanie nie nadającym się do pracy. Tego lata pozostaje mi tylko podziwiać kwitnące kwiaty i udawać, że nie widzę ziela, które je zarasta
Krysiu dziękuję, moja Westerlandka kupiona jesienią zakwitła mi jednym kwiatuszkiem, widziałam go na razie tylko przez okno
Anulko tak ta różyczka to rumba, prawdziwa ślicznotka. Niesamowity melanż kolorów
Jacku dziękuję

Faktycznie czerwiec w tym roku jest niesamowicie barwny i piękny.
Aniu goździki błyskawicznie rozrosną się w piękne kępy i już w przyszłym roku wspaniale zakwitną

Dzwoneczek tak samo
Izuniu, faktycznie zapach goździków jest upajający

Mój Artur Bell ma różne odcienie w zależności od momentu rozkwitu, pąki są ciemno żółte, młode kwiaty też a w miarę starzenia się kwiatu jaśnieją, w momencie przekwitania są jaśniuteńkie pastelowe
Smoczynko ja nie podróżuję, niestety ......kuruję się , ale w domciu .Rumba faktycznie kolory ma aż gorące, płonące i wibrujące

Jest śliczna