AAleksandra pisze:Alima2 pisze:\
Jeśli chodzi o domek dla ptaszków to było tak :przyjechał do nas kolega z podstawówki( nie widzieliśmy się chyba z 10 lat) pooglądał i stwierdzi,że potrzebuje fajnego karmika i on mi go "wystruga" . Nie brałam sprawy na poważnie.. wiecie jak to jest.. Za około 2 tygodnie kolega dzwoni,że mamy przyjechać po karmik- jak go zobaczyłam " zatkało mnie"- jest cudny. Mówię ..Boże jaki Ty masz talent- bardzo dziękuje- jest super.On na to- bardzo proszę- 1 500 zł. za robociznęTym sposobem mam domek
:)
Faktycznie , niezły artysta z Twojego kolegiGdybym zobaczyła ten karmnik- domek za 1500zł w sklepie, raczej odeszłabym , tylko go podziwiajac. Ale w Twojej sytuacji, postawienie przed faktem dokonanym, przełknęłabym "żabę" i niech cieszy on oczy przez wiele, wiele lat. Jest piękny. A kolega zapewnił sobie pamięć o sobie na dłuugie chwile

Karmnik jest jedyny w swoim rodzaju
A pergole najlepiej pozostawiłabym takie gołe , bo szkoda je zakrywaćBardzo podoba mi się charakter Twego ogrodu. Także podpatrywałam na all pergole w tym stylu.
Witaj Olu

Masz rację- nic nie będę na pergolki puszczała- same w sobie są urodziwe

AEONIUM
 AEONIUM

[/
[/ [/
[/

Alino,piękne te pergole,ja to bym tam widziała róże,byłby taki romantyczny zakątek
 Alino,piękne te pergole,ja to bym tam widziała róże,byłby taki romantyczny zakątek  ,a opowieść o zwierzakach super,widać,że im się nie nudzi
 ,a opowieść o zwierzakach super,widać,że im się nie nudzi 
 W tym roku posadziłam figę do ogrodu, mam zamiar zostawić na zimę, mam nadzieję, że przezimuje. Próbowałam z granatem, ale, niestety, nie przezimował
 W tym roku posadziłam figę do ogrodu, mam zamiar zostawić na zimę, mam nadzieję, że przezimuje. Próbowałam z granatem, ale, niestety, nie przezimował  Drugi rośnie w doniczce, będzie zimował w domu.
 Drugi rośnie w doniczce, będzie zimował w domu.