Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Witaj Olu .Olga00 pisze:Martuniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo, orliki cudowne![]()
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Dziękuję za odwiedziny Grażynko i zapraszam częściej .agrazka pisze:jak kolorowo - i te róże
Witaj Izo.tu.ja pisze:O matko i córko![]()
Ale dałaś po oczach! Same cudności! Feeria barw i kształtów. Zapachów pewnie też. Ze trzy razy wszystko oglądałam by niczego nie przeoczyć. A powiedz proszę co to za białe maleństwo na zdj. za pełną margarytką...
drozd pisze:Witaj Marto. Dawno nie byłem u Ciebie a szkoda, że czas nie pozwala częściej.
Pięknie, pięknie, pięknie. Nic dodać nic ująć. Jak zwykle- tylko podziwiać i gratulować.
Jadziu , przykro mi ,ale nie znam nazw swoich róż .Pamiętam tylko białą - to róża "Chopin".JAKUCH pisze:MARTO czy znasz imiona Twoich różyczek . Podziwiałam tę białą gdyż o podobnym pokroju widziałam dzisiaj u koleżanki . Chciałam Cię zapytac o imiona paru róż np .ta różowa zaraz pod liliami czy pachnie i jej imię i ta orange z różem
Jadziu , róży z pierwszego zdjęcia nie znam . Natomiast róża z drugiego i czwartego zdjęcia to ta sama róża o nazwie Westerland . Róża ze zdjęcia trzeciego to Nostalgia.JAKUCH pisze:A czy te ,które teraz pokazałaś znasz ich imiona [oczywiście róż]. Kazda jest pppiękna mówie o liliach i różach oczywiście