WITAM WAS KOCHANI BARDZO SERDECZNIE . Dziś była piekna pogoda wczoraj równiez . Dziś trochę poplewiłam i znowu wzruszyłam ziemię przy pomidorach i gdzie tylko się dało . Robota przy altance idzie do przodu ,połozona jest już podłoga ,światło również się świeci . Dzisiaj moi panowie pracowali do 21 ,30 . Jutro cyknę fotki mam nadzieję ,że będzie świecić słonko i robota pójdzie dalej do przodu . Piwonie pięknie zdobią ogród jak na razie
KRYSIU kochanie jak widziałam w telewizji jakie wszystko jest zalane to płakać mi sie chce . Jutro postaram się zrobić jakies fotki
ANIU mam nadzieję ,że te slimory wystrasza się swoich starszych braci i przestaną nachodzić mój ogródek

. Zastanawiam się jaką roslinkę wsadzić do tego bucika czy w doniczce czy tak z ziemią
EWUNIU na razie sie nie zastanawiałam czym to wszystko obsadze
GRAŻYNKO żabek nie mam za to mam dużo ślimaków [oczywiście sztucznych ]a o prawdziwych to juz nie wspomnę ,bo mnie już wykańczją nerwowo
HALINKO właśnie sie zastanawiam ,co tam wsadzić . na razie nie mam żadnej koncepcji . Może Bogusia Cię śledzi i chodi za Tobą krok w krok . Ciesze sie ,że już drugi dzień mamy
BASIU na razie odpukac moje jeszcze żyją i mam nadzieję , nawet zakwitną . Kiedy przyjedziesz po te lwie paszcze
HANIU dobrze ,że u mnie nikt nie widzi kiedy grzebię w ogródku tylko ja . Dobrze ,że mnie nikt nie podgląda
OLU na pewno małaś świąteczny uniform ,ale najważniejsze są roślinki . Trzeba ratowac je przed stratowaniem jak taki pożeracz wkroczy do akcji to ratuj się kto może
BOGUŚKO roślinki są wykończone i nie mają pokarmu ,ale jakoś się jeszcze trzymają . Mam zamiar je jutro podkurowac ciutek
MONIU niestety wszystko trzeba wychorowac . Komarów również około mnóstwo i meszki zaczynają krążyć . U mnie jakoś chwasty za bardzo się nie panoszą chyba ,że tylko na ściezkach ,ale mam zamiar jutro to zmienić
GRAZYNKO mam nadzieję ,że będzie trochę lepiej . Wszyscy jestesmy już spragnieni

my i roślinki . Piwonie pięknie królują na razie i orliki
ANIU ja nie mam białych firletek nawet ich nigdy jeszcze nie widziałam . O czym to swiadczy ,że zna Twoje gusta i marzenia . Piękna różyczka i bardzo ciekawa
życzę wAM WSZYSTKIM MIŁEJ I

SOBOTY