Żartuję, ale jeśli wszystkie takie będzie miała kwiaty to mówię serio.
A nie mówiłam, ze co weżmiesz w swoje łapki to zaczarowane ?
Czarodziejką jesteś.

Iza co ja czytam.......Coś mi się wydaje,że dopadła Cię chandra...Efektów nie widać a co pokażesz foty to moje oczy się śmieją a dusza raduje.chatte pisze:Pracuję, pracuję, a efektów właściwie nie widać. Ja lubię, kiedy efekty mojej pracy są widoczne na pierwszy rzut oka, inaczej jakoś tracę zapał![]()
Takie uczucie -wydaje mi się-że każda z nas ma.W moim ogrodzie jest -artystyczny nieład-tak ja tylko o nim mówię i cały czas coś przesadzam,dosadzam,przekopuję i ciągle mi się wydaje,że to nie jest tak jakbym chciała.W tym roku jak wiesz zlikwidowałam rabatę liliową-zasiałam trawę-nie powiem trawniczek pierwsza klasa ale już w drugim miejscu przekopałam "stary" trawnik i założyłam rabatę różanąchatte pisze:znów musze czekać z niektórymi roślinami, które chciałam tam posadzić, a które teraz rosna w miejscach, gdzie chciałabym posadzić coś zupełnie innego. Chwilami mam ochote wszystko wykopać i posadzić na "nowym zagonie", zeby zyskać trochę pustej przestrzeni i zagospodarować ją od zera![]()