Foty mistrzowskie - szacun, jak to mówi kolejne pokolenie
Ankowo
-
Esmeralda
- 500p

- Od: 12 maja 2008, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ankowo
Twój Torcik wygląda prawie jak nasz sierściuch
rozmiarami, kolorami i płcią.
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam nowego gościa
Esmeraldo, a czy Wasz sierściuch też rzuca się z przytulaniem na ludzką twarz? Bo Torcik tak robi
Taki z niego dusiciel.
Dziękuję za komplement

Esmeraldo, a czy Wasz sierściuch też rzuca się z przytulaniem na ludzką twarz? Bo Torcik tak robi
Dziękuję za komplement
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu zawsze jak zaglądam tu to oczka mi świecą, pięknie prezentujesz swój piękny ogród

Aniu, Twój ogród jest piękny
i masz talent i dobry sprzęt do robienia zdjęć makro
. Myślę, że powinnaś je wystawiać do jakichś konkursów, bo są przepiękne
. A co do Twojego pytania, to te niebieskie to prawdopodobnie przetacznik kłosowy, kępa bardzo się rozrosła od zeszłego roku, a ich kolor jest prawdziwie niebieski.
Jeśli chodzi o koty to widzę, że z Ciebie hodowca (dorobiłaś się już pokaźnego stadka), czy wszystkie z własnego chowu?
Ja mam dwie kotki i wszędzie ich pełno, jak siadam to zaraz jedna wskakuje z jednej strony, druga z drugiej i każą się głaskać
.
Jeśli chodzi o koty to widzę, że z Ciebie hodowca (dorobiłaś się już pokaźnego stadka), czy wszystkie z własnego chowu?
Ja mam dwie kotki i wszędzie ich pełno, jak siadam to zaraz jedna wskakuje z jednej strony, druga z drugiej i każą się głaskać
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Aniu, Ty chyba czarujesz te owady. Dzisiaj próbowałam zrobić fotkę pszczółce, ale nie chciała pozować. Jak aparat złapał ostrość, to pszczoła już była w innym miejscu
Twoje fotki są mistrzowskie. cykaj ile wlezie. Masz talent dziewczyno
A czy kotek o wdzięcznym imieniu Mysza ,zaakceptował je bez oporów
Twoje fotki są mistrzowskie. cykaj ile wlezie. Masz talent dziewczyno
A czy kotek o wdzięcznym imieniu Mysza ,zaakceptował je bez oporów
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Świetne zdjęcia. Trochę takie jak z innej planety. 
- ankha

- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Witaj Aneczko, po krótkiej przerwie, a tu u Ciebie tyle się dzieje. Zdjęcia cudne, przy takich człowiek by się czasem chciał zamienić w owada...

Jak patrzę na te zdjęcia, to myślę jaki piękny ten świat. A to zdjęcie torcika- niesamowite. Mój aparat muszę wymienić.
Wy mnie zarażacie jeszcze jedną pasją.
pozdrawiam
pozdrawiam
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witam dawno nie zaglądałam - ile straciłam :x
Śliczne zdjęcia
Śliczne zdjęcia
-
Esmeralda
- 500p

- Od: 12 maja 2008, o 14:56
Sierściuch ma w pogardzie wszystko i wszystkich - całe życie śpi, je i wygrzewa się na słońcu, czasem nawet odwraca się tyłem do jedzenia, dziwny, jak na kotaZielona_Ania pisze:Witam nowego gościa![]()
Esmeraldo, a czy Wasz sierściuch też rzuca się z przytulaniem na ludzką twarz? Bo Torcik tak robiTaki z niego dusiciel.
Dziękuję za komplement![]()
Kurki faktycznie biednie wyglądają, przykre, gdy hodowca tak dba o to, co mu zysk przynosi
Nasz ojciec-dyrektor=kogut wodzi na pokuszenie swoją trzódkę=kurki, szukając jakiejkolwiek dziury w ogrodzeniu i wyprowadzając je w pole, wiadomo przecież, że co za płotem, to lepsze... Oj, jest z nim ubaw czasem... mały i jurny ;)
Polecam obejrzenie "Uciekających kurczaków" - znakomita bajka!
Zachwyca mnie Twój sposób wykorzystywania wszelkiej zieleniny - ukłon za uświadomienie, że istnieje "Wielka księga ziół" - oj, trzeba się dokształcać...
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aniu, zdjęcia mnie zniewoliły. Przepiękny kawałek świata nam podałaś jak na tacy. Bliski i odległy, na wyciągnięcie ręki i niedościgniony... Dzięki
Poleniuchowałaś troszkę? I bardzo dobrze! Ja dziś gości podejmowałam, więc trzeba było dom odgruzować, sztuki kuchenne uskutecznić
Ale sobie pozaglądałam w różne kątki ogródka. I te nieznośne myśli o tym, żeby "to" przenieść "tam", "tamto" "tu"... 
Poleniuchowałaś troszkę? I bardzo dobrze! Ja dziś gości podejmowałam, więc trzeba było dom odgruzować, sztuki kuchenne uskutecznić
Śliczne zdjęcia. Podoba mi się zwłaszcza to z trawą.
- Zielona_Ania

Witajcie
Wczoraj się relaksowałam przy Alicji w krainie czarów- no i najbardziej mnie interesowały ogrody tam pokazane
To już zboczenie jakieś
Arletko, bardzo mi miło, dziękuję
Jolu, bardzo Ci dziękuję. Jednak do konkursów mi daleko, bo sprzęt amatorski, widać ziarno, ostrość nie najwyższych lotów. Niemniej jednak bardzo mi miło jeśli zdjęcia się podobają.
Ten przetacznik wygląda niesamowicie - niezwykle intensywny kolor.
Koty 3 starsze, a 5 z zeszłorocznych miotów. Teraz kotki są pod kontrolą, bo inaczej to by była fabryka kotów. Cieszę się że i u Ciebie kocie mruczenie jest na porządku dziennym
Olu-nieraz trzeba zrobić kilkanaście powtórek i może się jakieś jedno udane zdjęcie owada trafi. Tak że najchętniej pozują takie bardzo zajęte jedzeniem - można podstawić obiektyw pod sam owadzi nos.
Bardzo dziękuję za komplement
A Mysza to bardzo bojowa kotka, niezależna. Protestów jednak nie zgłaszała
Asiu-dziękuję
Lucy- witam Cię i dziękuję bardzo
Aniu- witaj, dobrze że znowu działasz ogródkowo-forumowo. Dziękuję Ci bardzo
Owadem być - ale tylko w ogrodzie ekologicznym, bo nie chciałabym dostać strzała Decisem albo Karate.
Renatko- dzięki wielkie, Torcik to dzieło siostry, ucieszy się z Twojej opinii.
Marylko-nic nie straciłaś, przecież zdjęcia cały czas tu są, a działki ważniejsze niż forum
Arletko, bardzo mi miło, dziękuję
Jolu, bardzo Ci dziękuję. Jednak do konkursów mi daleko, bo sprzęt amatorski, widać ziarno, ostrość nie najwyższych lotów. Niemniej jednak bardzo mi miło jeśli zdjęcia się podobają.
Ten przetacznik wygląda niesamowicie - niezwykle intensywny kolor.
Koty 3 starsze, a 5 z zeszłorocznych miotów. Teraz kotki są pod kontrolą, bo inaczej to by była fabryka kotów. Cieszę się że i u Ciebie kocie mruczenie jest na porządku dziennym
Olu-nieraz trzeba zrobić kilkanaście powtórek i może się jakieś jedno udane zdjęcie owada trafi. Tak że najchętniej pozują takie bardzo zajęte jedzeniem - można podstawić obiektyw pod sam owadzi nos.
Bardzo dziękuję za komplement
A Mysza to bardzo bojowa kotka, niezależna. Protestów jednak nie zgłaszała
Asiu-dziękuję
Lucy- witam Cię i dziękuję bardzo
Aniu- witaj, dobrze że znowu działasz ogródkowo-forumowo. Dziękuję Ci bardzo
Renatko- dzięki wielkie, Torcik to dzieło siostry, ucieszy się z Twojej opinii.
Marylko-nic nie straciłaś, przecież zdjęcia cały czas tu są, a działki ważniejsze niż forum
- Zielona_Ania

Esmeraldo- widać trafił Wam się jakiś wyjątkowy indywidualista. My mamy koty z grupy molestów -
byle na kolana wejść. Zaciekawiłaś mnie tym kogutem -wędrownikiem. Trzeba będzie posprawdzać ogrodzenie przed nabyciem
Co do stosowania różnych zielenin, to eksperymentuję od niedawna. Jest to duża frajda, ale i świadomość ile marnujemy dóbr wokół siebie, nie zdając sobie sprawy że można coś wykorzystać.
Izuś - dzięki
Poleniuchowałam, ale dzisiaj znowu pada i drugi dzień lenistwa z rzędu to już za wiele. Ach te myśli o modelowaniu ogródka
, co chwila nachodzą. Czemu my tak lubimy sobie dodawać zajęć
Izo , bardzo dziękuję
, z trawą siostry autorstwo, na pewno przeczyta i się ucieszy 
byle na kolana wejść. Zaciekawiłaś mnie tym kogutem -wędrownikiem. Trzeba będzie posprawdzać ogrodzenie przed nabyciem
Co do stosowania różnych zielenin, to eksperymentuję od niedawna. Jest to duża frajda, ale i świadomość ile marnujemy dóbr wokół siebie, nie zdając sobie sprawy że można coś wykorzystać.
Izuś - dzięki
Izo , bardzo dziękuję