Żurawek to ty kobitko posiadasz, i to na pewno nie jedną
 z tego co widać
  z tego co widać 
pozdrawiam i życzę

Michał...

z tego co widać
  z tego co widać 

Twoje rabatki ładnie już zarastają a kolekcja żurawek, tiarelli i żuraweczek jest imponująca
 Twoje rabatki ładnie już zarastają a kolekcja żurawek, tiarelli i żuraweczek jest imponująca   Ale nic w tym dziwnego. Jak się ma piekną i sporą działkę, to trzeba to czymś obsadzić
 Ale nic w tym dziwnego. Jak się ma piekną i sporą działkę, to trzeba to czymś obsadzić 

))
))

Jolu obie łapki kładę na pokład i podpisuje się pod AAleksandrą, dodam tylko, że wchodząc do Twojego ogródka można nabawić się kompleksówAAleksandra pisze:O rety,ale kolekcja żurawkowaDla mnie czarna magia. Nigdy bym nie zapamiętała tych nazw. Nie mówiąc o rozpoznaniu która jest która
Pozostajac pod wrażeniem, uciekam do pracy

ogród botaniczny mogłabyś założyć  wszystkie roślinki piękne i jak ich dużo
 ogród botaniczny mogłabyś założyć  wszystkie roślinki piękne i jak ich dużo  
  a żurawki masz od Igi
 a żurawki masz od Igi  Ja byłam u Niej i jestem pod wrażeniem i ogrodu i wiedzy jaką Ta kobieta posiada ( wszystkie nazwy w jednym paluszku ,a ja wszystko na znacznikach
 Ja byłam u Niej i jestem pod wrażeniem i ogrodu i wiedzy jaką Ta kobieta posiada ( wszystkie nazwy w jednym paluszku ,a ja wszystko na znacznikach

i kolkwicja już kwitnie
 i kolkwicja już kwitnie  ,a moja cała w pączkach.Krzewuszki też się ociągają.Zimno tym naszym roślinkom
 ,a moja cała w pączkach.Krzewuszki też się ociągają.Zimno tym naszym roślinkom  .Życzę dużo
 .Życzę dużo  

,a u mnie
 ,a u mnie   

super kolekcja .
  super kolekcja .
 piękna kolekcja.
 piękna kolekcja.