Współczuję pogody, powodzi... Szkoda azalii, bo masz piękne. Jestem ciekawa, jak duże są te wielkokwiatowe po 20. latach?
Pozdrawiam Cię serdecznie

będzie szał kwitnienia...
 będzie szał kwitnienia... 

Wszystko wygląda wtedy dużo piękniej.
 Wszystko wygląda wtedy dużo piękniej.

. Musze dokupić. Nie wiem co jest, że one mi nie wychodzą. Coś źle robię chyba z obcinaniem, bo mi czernieją na gdy obetnę i to idzie dalej. Czy je czymś zarażam. Staram się przemywać sekator po każdym użyciu.
 . Musze dokupić. Nie wiem co jest, że one mi nie wychodzą. Coś źle robię chyba z obcinaniem, bo mi czernieją na gdy obetnę i to idzie dalej. Czy je czymś zarażam. Staram się przemywać sekator po każdym użyciu.

Już nie mogę się doczekać, kiedy moje takie będą.  To tylko jakieś 15 lat ...
  Już nie mogę się doczekać, kiedy moje takie będą.  To tylko jakieś 15 lat ...   

Szybko zleci. One dopiero nabierają uroku  jak są duże i jest ich kilka w grupie. Małe też są piękne, ale to nie to.
  Szybko zleci. One dopiero nabierają uroku  jak są duże i jest ich kilka w grupie. Małe też są piękne, ale to nie to. 

W tym roku popracuję nad nimi.
 W tym roku popracuję nad nimi.  I mam różę, która była taka nijaka, ale nie miałam białej wiec ją wzięłam.I to jest mój najpiękniejszy krzew.
  I mam różę, która była taka nijaka, ale nie miałam białej wiec ją wzięłam.I to jest mój najpiękniejszy krzew.  

Trochę zmarzła tej zimy ale myślę,że będzie piękna jak zawsze.
  Trochę zmarzła tej zimy ale myślę,że będzie piękna jak zawsze.