Do jutra

. Mam nadzieję ,że pogoda będzie sprzyjała pracom ogródkowym . U mnie era tulipanowa spłynęła razem z deszczem . Niestety musiałam dzisiaj wszystkie pousuwac gdyż były w środku pokryte plesnią
 . Mam nadzieję ,że pogoda będzie sprzyjała pracom ogródkowym . U mnie era tulipanowa spłynęła razem z deszczem . Niestety musiałam dzisiaj wszystkie pousuwac gdyż były w środku pokryte plesnią   . Mogłam się nimi jeszcze trochę cieszyć a tu nici z tego
 . Mogłam się nimi jeszcze trochę cieszyć a tu nici z tego

serdecznie dziękuję za przepis w imieniu brata i swoim
 serdecznie dziękuję za przepis w imieniu brata i swoim   . Nocne zdjęcia równie piękne jak Rh . Mój niestety w tym roku nie zakwitnie . Zamiast kwiatów to on wypuszcza sobie liski
 . Nocne zdjęcia równie piękne jak Rh . Mój niestety w tym roku nie zakwitnie . Zamiast kwiatów to on wypuszcza sobie liski   jakby mu się pory roku pomieszały . ,albo postępuję z nim nie tak . Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję .
 jakby mu się pory roku pomieszały . ,albo postępuję z nim nie tak . Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję .
 Nie mogę się na nią dostać i żadnych zdjęć pstryknąć, jeżeli jeszcze coś pozostało do pstryknięcia. Miejmy nadzieję że parę dni słonecznych i będzie już lepiej. Trzymaj się kochana....
  Nie mogę się na nią dostać i żadnych zdjęć pstryknąć, jeżeli jeszcze coś pozostało do pstryknięcia. Miejmy nadzieję że parę dni słonecznych i będzie już lepiej. Trzymaj się kochana.... 

:mailbox dostałam dzisiaj od Ciebie pięknie zapakowane szafirki białe oraz tulipanki małe. Dziękuję Ci bardzo
  :mailbox dostałam dzisiaj od Ciebie pięknie zapakowane szafirki białe oraz tulipanki małe. Dziękuję Ci bardzo  strasznie się cieszę
 strasznie się cieszę  ale jutro pójdą do ogródeczka, bo znowu leje
 ale jutro pójdą do ogródeczka, bo znowu leje  ale się cieszę,pa
 ale się cieszę,pa 

, tym razem obie się badamy w jednym czasie
 , tym razem obie się badamy w jednym czasie  

Nie martw się wszystko będzie dobrze. Życzę dużo zdrówka i oby ten czerwcowy pobyt w szpitalu był już ostatnim.
 Nie martw się wszystko będzie dobrze. Życzę dużo zdrówka i oby ten czerwcowy pobyt w szpitalu był już ostatnim.