pozdrawiam.
Maryna.

U mnie i słonecznie i deszczowo, jest cudownie słonecznie, wprost upalnie a w pewnej chwili ulewa, a za moment znów pięknie
 U mnie i słonecznie i deszczowo, jest cudownie słonecznie, wprost upalnie a w pewnej chwili ulewa, a za moment znów pięknie   
  cieszę się, że znalazłeś u mnie nazwę swojego kwiatuszka
  cieszę się, że znalazłeś u mnie nazwę swojego kwiatuszka   
  Ja mam tylko kilka kolorków niskich irysków, ale mam zamiar posadzić sobie więcej, bo są  naprawdę piękne, no i ta niesamowita gama kolorów
 Ja mam tylko kilka kolorków niskich irysków, ale mam zamiar posadzić sobie więcej, bo są  naprawdę piękne, no i ta niesamowita gama kolorów  

u mnie wysokie iryski jeszcze nie kwitną, przykro mi bardzo, że Twoje poprzewracane, wiosenne aura w tym roku niestety nie rozpieszcza
 u mnie wysokie iryski jeszcze nie kwitną, przykro mi bardzo, że Twoje poprzewracane, wiosenne aura w tym roku niestety nie rozpieszcza  

Irysek bardzo wdzięczny...moje wysokie jeszcze nie zakwitły... Słoneczko, ach słoneczko
 Irysek bardzo wdzięczny...moje wysokie jeszcze nie zakwitły... Słoneczko, ach słoneczko   już zapomniałam jak wygląda
 już zapomniałam jak wygląda  Dzisiaj dopiero drugi dzień jak nie pada, ale
 Dzisiaj dopiero drugi dzień jak nie pada, ale   nie ma.....
  nie ma.....

U mnie azalie jakoś mikrutkie. Tylko po kilka kwiatów. Ale dobre i to hehe
 U mnie azalie jakoś mikrutkie. Tylko po kilka kwiatów. Ale dobre i to hehe

).
 ).

Rośliny faktycznie pozytywnie nastrajają
 Rośliny faktycznie pozytywnie nastrajają  Mam nadzieję, że pokażesz nam swój ogródek
  Mam nadzieję, że pokażesz nam swój ogródek  

wiele pąków przemarzło i kwiatuszków jest niezbyt dużo, ale dobrze, że chociaż każdy krzaczek zakwitł, żaden całkowicie nie przemarzł. Mam nadzieję, że następna zima będzie łaskawsza
 wiele pąków przemarzło i kwiatuszków jest niezbyt dużo, ale dobrze, że chociaż każdy krzaczek zakwitł, żaden całkowicie nie przemarzł. Mam nadzieję, że następna zima będzie łaskawsza   

Po klimacie umiarkowanym pozostało tylko wspomnienie
 Po klimacie umiarkowanym pozostało tylko wspomnienie   

Tobie też przesyłam dużo słoneczka
 Tobie też przesyłam dużo słoneczka  

, to bardzo dobrze
, to bardzo dobrze