Witam
Krysiu może Twój lilak to Palibin? Mam taki, sadzony rok temu, gałęzie ma nieco zwieszone, ale jest jeszcze mały. Ma już pąki kwiatowe.
Buduję...i sama jestem tym przerażona. Trzymaj kciuki...dzięki.
Tomek pokazane tulipany to już przedostatnie, w pąkach zostały jedynie stare, tradycyjne.
Dla mnie czas budowy to też będzie trudny okres

tymbardziej, że potrwa to na pewno bardzo długo.
Iwonko małych kotów na razie brak, ale na pewno się pojawią. Sarenka musi poczekać do jesieni.
Jak skończę tę budowę, to się chyba zatrudnię jako zaopatrzeniowiec budowlany

znam już wszystkie okoliczne sklepy i hurtownie, kalkulacje cenowe przeprowadzam na bieżąco.
Dzisiaj wieczorem nauczyłam się sposobu topienia smoły podczas deszczu
Marzanka żyję teraz w zgodzie z naturą, mam własną faunę i florę
Szkoda, że wcześniej nie mówiłaś nic o konwaliach. Wyrzuciłam mnóstwo kłączy. Przypomnij się jesienią.
Dzisiaj zdążyłam tylko obciąć żarnowce, trochę przekwitłych tulipanów i zaczęło lać. Leje wciąż, a jutro mury miały się piąć do góry
Gosia ismenka rosła na parapecie, niedawno przeniosłam ją na balkon i chyba w podzięce momentalnie zakwitła.
Grzesiu okazyjnie kupiony janowiec zastąpi podmarznięte żarnowce. Mam już jeden, zwisający, który w czasie kwitnienia bardzo mi się podoba. W ogóle lubię kolor żółty w ogrodzie.
Moniko błędy robią wszyscy ogrodnicy, nie tylko początkujący. Zauważ, na formum ciągle mówi się o nowych nasadzeniach, przesadzaniu i reorganizacjach działki.
Pisałam już, że piwonie kupione od hodowcy o wiele szybciej cieszą oczy kwitnieniem. Karpy są duże, mają po kilka oczek pędowych. Moje, sadzone jesienią będą miały kwiatki już w tym roku
Ania nie wiedziałam, że mam ismenę

ale kwiat mi się podoba.
Trzymaj kciuki za szybką robotę, przyda się na pewno
Ada mówisz, że ismena nadaje się do gruntu? Co z nią zrobić po przekwitnięciu? Hodować do jesieni i zasuszyć?
Przemek już rok temu widziałam jeże podjadające kotom, więc specjalnie mnie to nie zdziwiło. Natomiast zaskoczyło mnie to, że udało mi się klipsnąć.
Po większości tulipanów zostały już tylko więdniejące brzydkie liście.
Te jeszcze kwitną
Azalie kwitną skąpo, ale kwiaty mają ładne
Inne
Jabłonka miniaturka, jabłka wielkości wiśni trzymają się do wiosny
Ola schowała się do pudełka, kiedy usłyszła zza płotu wrzeszczący głos - "Te cholerne koty"