Proszę się nie śmiać z mniszka.
Cudnie wygląda na trawce a jaki zdrowy ?
Nawet zwierzaki go uwielbiają.
Ja zresztą też - wizualnie i smakowo.
A stratami się nie przejmuj - wszyscy mają.
Poczekaj jeszcze, może coś odrośnie.
Miłego dnia.
Obrzeża kamykowe prezentują sie SUPER Kusza mnie takie obrzeża...ale jak sobie pomyślę o wycinaniu trawy z tych kamyków....
Fotki z ogródka - cudne... jak masz pięknie w tym swoim ogrodzie Beatko
kogra Grażynko widok żółtego kolorku jest przecudny wprawdzie już częściowo kwiatki są koszone aby się nie rozsiewały Ja nie kosztowałam listków ale parę lat temu robiłam winko Z krzaczkami czekam .... liska Izo dobra łopata to podstawa była w Twoim wątku kiedyś dyskusja na ten temat hihi to teraz tylko chętnego na nią muszę złapać bo to nie dla mnie sprzęcik -ja będę pełnić nadzór ave Ewo te moje obrzeża kamykowe to tak rożnie jest na części jest kostka , na kawałku pozostałość betonu po ogrodzeniu i części leży na włókninie ....co jakiś czas podkosiarką syn obleci
Narcyzowo i jakieś drzewko owocowe zakwitło pierwszy rok jak będą owoce to się okaże co to ...za oknem zimno i ponuro więc nic nie działam bo nie mogę się przeziębić ....Trzymajcie kciuki za mnie proszę 12.V
Agnieszko,Grażynko, Izo,Izo- Liska ja to takie delikatne stworzonko jestem a łopata taka ciężka więc tylko nadzór zostaje chatte to nie zazdroszczę stresiku mnie taki maturalny czeka za 2 latka
Pada i pada ale parę chwaściorów wyrwałam i to będzie koniec poczynań ....parę kwitnących umek, irysek ,tulipan wielokwiatowy zaczyna kwitnąc mam nadzieje że złapie przebarwianie jego , bratki w mniejszej ilości ,hosty , wisienka
idę się jeszcze napatrzyć na moje maleństwa ogródkowe
Już jestem w domku (dziękuje za kciuki )-słabiutka wprawdzie ale nie jest tak źle jeszcze do tego się przeziębiłam ach ....przywitały mnie pięknie rosnące hosty pod oknami i to chyba największa moja radość no i całe szczęście że nie było przymrozków -róże całe Lady-r anemonów było wsadzonych bodaj 10 wzeszło 2-3 i tak sobie siedzą już 2 rok liskta o tak są śliczne tylko czemu te kwiatki tak szybko przekwitają już stoją tylko patyczki aleb-azi wiosenne kwiatki już przekwitły ach szkoda teraz trzeba czekać na te późniejsze chatte potrzeba trochę czasu i dużo cierpliwości na razie muszę dać sobie na wstrzymanie .... syn twój musiał zdać trzymałam kciuki
Cieszę się, że wróciłaś.
Teraz będzie już tylko lepiej i szybko wrócisz do zdrowia.
Dobrze, że ogródek bez szwanku powitał Cie swoim urokiem.
Dużo zdrówka.