U Ciebie też listopadowa pogoda?

teraz jest naprawdę piękna pora roku, szkoda, że za oknem tak mokro i nie można nawet nacieszyć się tymi wszystkimi pięknymi kwiatami, które tak szybko przekwitają
 teraz jest naprawdę piękna pora roku, szkoda, że za oknem tak mokro i nie można nawet nacieszyć się tymi wszystkimi pięknymi kwiatami, które tak szybko przekwitają  
  naprawdę się przydadzą w tej szarzyźnie, dobrze chociaż że jest ciepło, ale słonka bardzo brak , no i ciągle mżawka
 naprawdę się przydadzą w tej szarzyźnie, dobrze chociaż że jest ciepło, ale słonka bardzo brak , no i ciągle mżawka   

dziękuję bardzo
  dziękuję bardzo   Tulipanki powolutku zaczynają przekwitać, już ogłowiłam kilka kęp, jeszcze tego w ogrodzie nie widać, bo nadal jest bardzo kolorowa, ale teraz już z dnia na dzień będzie mniej tulipanków, sasanki też już przekwitają, dobrze, że chociaż prymulki tak bardzo długo kwitną
 Tulipanki powolutku zaczynają przekwitać, już ogłowiłam kilka kęp, jeszcze tego w ogrodzie nie widać, bo nadal jest bardzo kolorowa, ale teraz już z dnia na dzień będzie mniej tulipanków, sasanki też już przekwitają, dobrze, że chociaż prymulki tak bardzo długo kwitną  

choć rzeczywiście  tymi w realu jakoś trudniej się cieszyć przy takiej pogodzie...
  choć rzeczywiście  tymi w realu jakoś trudniej się cieszyć przy takiej pogodzie...

Zakwitło mnóstwo nowych roślinek , i jest co fotografować, tylko jakoś tak ciężko wyjść z aparatem do ogrodu
 Zakwitło mnóstwo nowych roślinek , i jest co fotografować, tylko jakoś tak ciężko wyjść z aparatem do ogrodu  

i do tego te fantastyczne pierwiosnki
 i do tego te fantastyczne pierwiosnki  Z tego co widzę, to rosną one na słońcu... jak Ty to robisz, że kępy masz tak dorodne
 Z tego co widzę, to rosną one na słońcu... jak Ty to robisz, że kępy masz tak dorodne  U mnie na słońcu w ogóle nie rosną, a tak je lubię
 U mnie na słońcu w ogóle nie rosną, a tak je lubię 

w tej chwili kolorków jest faktycznie dużo, ale tulipany już zaczynają przekwitać i zaraz będzie znacznie spokojniej. Mój ogród najbardziej kolorowy jest właśnie teraz na wiosnę
 w tej chwili kolorków jest faktycznie dużo, ale tulipany już zaczynają przekwitać i zaraz będzie znacznie spokojniej. Mój ogród najbardziej kolorowy jest właśnie teraz na wiosnę