Alinko-toż to sasanka
 kup sobię więcej...są prześliczne i różne kolorki i nawet są pełne

To prywatny dom czy jakiś dom przyjęć czy coś w tym stylu (wiesz, jako rybniczanka wiem, że sporo tego typu domów przyjęć w naszych okolicach jest
  To prywatny dom czy jakiś dom przyjęć czy coś w tym stylu (wiesz, jako rybniczanka wiem, że sporo tego typu domów przyjęć w naszych okolicach jest   ) Jakkolwiek by było jestem pod wrażeniem. Cudownie masz !
 ) Jakkolwiek by było jestem pod wrażeniem. Cudownie masz !
 .
 .
 Dzięki za odwiedzinki- serduszko się raduje
  Dzięki za odwiedzinki- serduszko się raduje 
 )
 ) 
 Ale restauracja nie jest złym pomysłem
 Ale restauracja nie jest złym pomysłem   Tylko,że je 1) nie mam już czasu na inne interesy 2 ) nie mam już sił
    Tylko,że je 1) nie mam już czasu na inne interesy 2 ) nie mam już sił   
  Dzisiaj znalazłam jeszcze żółte
  Dzisiaj znalazłam jeszcze żółte   
   ( nie pamiętam kiedy je wysadziłam !!) Prawda jest taka,że kiedyś nie przywiązywałam do tego wagi......
 ( nie pamiętam kiedy je wysadziłam !!) Prawda jest taka,że kiedyś nie przywiązywałam do tego wagi......
 ;
  ;

myślałam że sztuczny
 myślałam że sztuczny   ale jaki sliczny...kto on?????
  ale jaki sliczny...kto on????? 

,często wpadam do Twojego ogrodu ,jest co zresztą podziwiać u Ciebie ,ale takiego tulipana jeszcze w życiu nie widziałam ,zobacz w powiększeniu ,to na pewno liliowiec ,mógł zakwitnąć wcześniej ,chociaż ,.... zobacz pręciki i słupek są uniesione do góry
  ,często wpadam do Twojego ogrodu ,jest co zresztą podziwiać u Ciebie ,ale takiego tulipana jeszcze w życiu nie widziałam ,zobacz w powiększeniu ,to na pewno liliowiec ,mógł zakwitnąć wcześniej ,chociaż ,.... zobacz pręciki i słupek są uniesione do góry    

Liście liliowcowe i kwiat też .Chyba ,że te listki co widać ,to nie od tego kwiatuszka .Przydała by się fotka z boku .
 Liście liliowcowe i kwiat też .Chyba ,że te listki co widać ,to nie od tego kwiatuszka .Przydała by się fotka z boku .

Choróbsko mnie dopadło i przespałam cały dzień
 Choróbsko mnie dopadło i przespałam cały dzień   Teraz wieczorem porobiłam zdjęcia
  Teraz wieczorem porobiłam zdjęcia 

Mam wielkie wyrzuty sumienia w stosunku do Ciebie- ale wywiążę się z wszystkiego- tylko teraz nie mogę się zebrać. Jeśli chodzi o zielone to tylko podlewam i robię zdjęcia. Nie gniewaj się- daj mi ciut czasu
  Mam wielkie wyrzuty sumienia w stosunku do Ciebie- ale wywiążę się z wszystkiego- tylko teraz nie mogę się zebrać. Jeśli chodzi o zielone to tylko podlewam i robię zdjęcia. Nie gniewaj się- daj mi ciut czasu 

Oj Krysiu- całą zabawę mi zepsułaśkrystyna2201 pisze:Witaj. Według mnie to różowiutkie w donnicy to sztuczne kwiatki pelargoni.Krystyna.

nie gniewam się słonko nie mam za co ... a żonkile twoje sa cudne ja mam tylko kilka zwyczajnych .
 nie gniewam się słonko nie mam za co ... a żonkile twoje sa cudne ja mam tylko kilka zwyczajnych .

zupełnie fajne...
  zupełnie fajne...