Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Post »

KRYSIU mam nadzieję ,że będzie ładniejszy ja rozrosną się kępki i zakwitną . ;:180

GRAŻYNKO ;:180 mam nadzieję ,że jak jeszcze zakwitną królowe to wtedy wszystko będzie wiadomo .Trochę poprawek muszę jeszcze nanieść ,alle jeszcze nie teraz dopiero jak wydobrzeję

KRYSIU masz świętą rację ,że wszystko pościnałaś chociaż tyle będziesz z tego mieć .Co za dranie tak bez przerwy Cię nachodzą .Nie ma co gadać człowiek nakupuje posadzi a jak już ma się tym cieszyć ,,,,,to musi się złościć .W razie czego nakryję agro mam nadzieję ,że nic się nie stanie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Jadziu. Wszystkiego nie pościnałam, nie dałabym rady zabrać, ale będę ciąć w miarę wcześnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Jadziu ;:196
Pięknie u Ciebie i taki porządek!! Widać, że się napracowałaś!! Dobrze, że chociaż wnuk pokopał doły.
Przez dwa dni sadziłam i nareszcie zbliżam się do końca :lol: Nie mogę pójść do ogrodniczego, dopóki wszystko nie znajdzie się w ziemi :lol: W poniedziałek wyślę M po podłoże dla goryczek.
Miłej niedzieli Ci życzę ;:196 ;:3
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak widzę - nie tylko ja ścinam tulipanki do wazonu ;:138
Jadziu czy ja dobrze widzę że na każdej, dosłownie każdej rabacie coś ci już kwitnie ?
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj JADZIU!
Ja wczoraj jakaś ślepa byłam, dopiero dzisiaj zauważyłam na skalniaku goryczki.
Pięknie kwitną i wyglądają świetnie - ale to przecież goryczki. ;:196 ;:3
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jadziu-podziwiam Twój idealny porządek w ogródku!I tak już dobrze rozwinięte tulipany.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Jadziu widzę ,że coraz ładniej u Ciebie ,,to nie znaczy ,że było brzydko ,tylko zawsze co nowe to ładniejsze ,człowiek uruchamia wyobraźnie i przerabia co nie pasuje ,,,słyszę ,że kupiłaś róże ,a wiesz ja też parę dokupiłam ,ale jeszcze muszę ze 3 dokupić ,,mam duże braki ,,,, ;:108
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

:wit
Czegoś mi brakowało na Twoich zdjęciach :roll: już wiem...chwastów :!: Ani źdzbła trawki, jak to robisz?
Na pewno się nie rozczaruję ogródkiem, pogoda ma sprzyjać ;:196
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj JADZIU!
Podziwiam Cię za perfekcyjność. Wszystko u Ciebie takie przemyślane - u mnie żywioł.
Nie przepracuj się - szkoda ręki. ;:196 ;:3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WITAM WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI .Niedziela upłynęła pod znakiem leżenia plackiem w łóżku .Niestety jakiś wredny wirus zaczyna panować ,gdyż dzisiaj znowu wnuczek leży w gorączce .Dziś już jestem na chodzie i M również .Jeszcze tyle godzin nie przespałam ile wczoraj .No dobrze ,już dość biadolenia ważne ,że dziś 1 kroki skierowałam w teren .Zaczyna kwitnąć większość tulipanów ,hiacynty już przybierają nie za ciekawe barwy ,ale za to zaczną się rozmnażać .

KRYSIU ;:196 jaka tam u mnie perfekcyjność .Teraz dopiero zaczynam cokolwiek dopasowywać ,ale i tak nie idzie mi to sprawnie .Niestety boję się inaczej zrobić to zdjęcie gdyż mogłabym fiknąć kozła .Jasne, przecież one tak się odznaczają od tych białych kamieni i oby się fajnie rozrosły

BAŚKA no nie wiem czy nie ma chwastów ,,,tylko krok dzieli Cię od zobaczenia tego buszu w realu . :tan

BOGUŚKO niestety nie jest tak wesoło .Takie tam róże ,chyba będę musiała jeszcze 1 Walztime wyrzucić jak dalej tak będzie się ociągać z wypuszczaniem liści .Przeróbki ,przeróki i tak bez końca

MARIOLKO no można by tak powiedzieć ,że na każdej oprócz tych warzywnych .Tam dopiero zaczną królować chryzantemy

EWUNIU zaczynają kwitnąć na potęgę .Niestety języczka jak dotychczas nie wypuściła ,ale dostałam w prezencie języczkę Desdemona .Ona u Ciebie również jest o ile pamiętam

MONIKO przecież wiedziałam ,że z taką górą sadzonek nie pójdzie tak łatwo .Jak zaczynamy pracować no to całą parą a potem czas na wypoczynek i podziwianie naszej pracy

KRYSIU lepiej 5 minut niech cieszą Twoje oczy w wazonie niż w rękach złodzieja
Na dworze piękne słoneczko a ja muszę siedzieć w domu ,gdyż inaczej upiekłabym się w tym gipsie .Życzę wszystkim miłego i ;:3 dnia
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Jadziu, jak jest kwiatostan na sadzonce, to poczekaj, aż wyrośnie na tyle, żeby można go było uszczknąć paznokciami lub wyciąć nożyczkami tak, żeby nie uszkodzić młodej latorośli (pędu). Tak myślałam, że ona będzie mieć kwiatostany, bo pięknie rosła (Prim też pownien mieć).
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DOMIŚ wiedziałam ,że obojętnie gdzie o tym napiszę to będzie odpowiedż .Wiesz jak szkoda będzie go zerwać .No ale cóż najpierw musi dojrzeć ,żeby mieć dzieci a on niepełnoletni jeszcze :;230
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Jadziulko widzę te same pomarańczowe ,pełne tulipany co u mnie.Jak one pieknie ozdabiają grządkę a jeszcze obok mam te białe ,strzępiaste perełki.Jak słyszę,że kupujecie róże to aż mnie skręca,żeby już dokupić i nie czekać czy te suszki zadomowią się czy nie.
Dobrze,że temperetura spadła i mogłaś działać w ogrodzie. :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Po południu znowu niestety nie umiałam wysiedzieć w domu . Trochę się ochłodziło ,więc w tym moim pancerzu było znośnie .Porobiłam troche fotek .Mszyce już zaatakowały mi Lincolna :twisted: i znowu zaczyna się walka z nimi :twisted: .No ,ale cóż zrobić trza zacząć walkę z nimi .

ANIU zauważyłam ,że masz te same co ja one są super i takie fotogeniczne ..Musisz uwierzyć w te róże inaczej być nie może a odwdzięczą się pięknymi kwiatami na pewno jeszcze tego lata Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witaj Jadziu..piękne tulipany.. i wszystko takie dopieszczone.Podziwiam. Dziękuję za odwiedziny w czasie gdy zadko odwiedzałam, za pamięć. Wiosną najlepiej zaglądac do ogrodu :D
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”