zapraszam do siebie do wglądu asarina

uszczykiwać, czy nie

Ja jakoś Was nie rozumiem.....przecież u mnie tyle wolnego miejsca.AniaDS pisze:Oj, ja też...gorzata76 pisze:Jak ja Was rozumiem
Róże parkowe mam sadzone co niecały metr od siebie![]()
Będzie gąszcz
Elizabetka pisze:Ja jakoś Was nie rozumiem.....przecież u mnie tyle wolnego miejsca.AniaDS pisze:Oj, ja też...gorzata76 pisze:Jak ja Was rozumiem
Róże parkowe mam sadzone co niecały metr od siebie![]()
Będzie gąszcz
Mówisz??Alionuszka pisze:
Anuś wynika z tego ,że z Ciebie też niepoprawna upychaczkaAle uważam ,że odległości między różami taki tak spore zachowałaś...
![]()
Eluś nie tak prędko zakwitnie...,czeka ją porządne nawożenie ...Elizabetka pisze:Nelusia ta Twoja kobea rośnie jak szalona....ona Ci wkrótce zakwitnie.
A nasionek jeszcze nie posiałam...w tym tygodniu na mus.
Neluś, okiełzasz ten las różany na pewno, wierzę w Twoje możliwości.Alionuszka pisze:dopiero będzie las różany,jedno przy drugim ...och czy ja tą przyrodę okiełznam ...mam dobre chęci![]()
Wiesz rano tak jakoś mnie wyrywa z łóżka, nie wiem czy to rajzen fiber ale jest jeszcze trochę za ciemno by gonićAlionuszka pisze: Wiesiu[/b] patrząc na godzinę wpisu,to myślę ,że spać nie możesz chyba przez te czekające Cię odwiedziny na festiwalu kwiatowym ,adrenalina już zaczyna działać ,u nas mówią na to rajzen-fiber...Pewnie jakieś nowości się pojawią ,będę pilnie śledzić...
![]()
A z upychaniem trzeba szybko działać ,bo za niedługo nastąpi pełen zarost rabatek
Dlatego też tak się śpieszę na te targi ogrodnicze bo za kilka dni już nie będzie tego przyjemnego złudzenia pustki na rabatachAlionuszka pisze: Wiesiu[/b] A z upychaniem trzeba szybko działać ,bo za niedługo nastąpi pełen zarost rabatek