Mój prawie ogród - Iwika
- iwika
- 500p

- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
I doszła do mojej kolekcji wisteria niebieska -prezent od mojej siostry na urodziny. Siostra wie jak mnie uszczęśliwić

Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- iwika
- 500p

- Kontakt:
Dzięki choć lat nie ubywas..onia pisze:Iwonko,no to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- iwika
- 500p

- Kontakt:
Dziękuje
Urodzinki miałam wczoraj
nie będe się chwalić ile
musiałam uroczystość rodzinną zrobić wcześniej i co idzie za tym prezenty dostałam wcześniej(wisterie
).
Niby urodzin sobie nie robi wcześniej ale na tą niedziele mam inne plany- jade na wystawe psów rasowych w Rybniku( zresztą, jedzie ze mnią pół rodziny). Psy to też moje hobbi.
Urodzinki miałam wczoraj
musiałam uroczystość rodzinną zrobić wcześniej i co idzie za tym prezenty dostałam wcześniej(wisterie
Niby urodzin sobie nie robi wcześniej ale na tą niedziele mam inne plany- jade na wystawe psów rasowych w Rybniku( zresztą, jedzie ze mnią pół rodziny). Psy to też moje hobbi.
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- iwika
- 500p

- Kontakt:
Moja Bona ma 7 lat jest mix-em polskiego owczarka nizinnego. Zachowanie, inteligencja, posłuszeństwo, instynkt pasienia( zaganioania wszystkiego), wszystko wzorowo jak na pon-a. A jaka z niej przylepa! wietrznie by na kolanach moich leżała.

Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- andrzej1050
- 500p

- Od: 4 lip 2007, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Również dołaczam się życząc wszystkiego najlepszego, satysfakcji z tego co lubisz robić a przede wszystkim zdrowia Twojego i Twoich roślin też.

Dla Ciebie tegoroczny pęk róż z mojego ogrodu
A przy okazji : dzisiaj pierwszy raz byłem w Twoim ogrodzie i nie będę ukrywał, że rękę to masz czarodziejską. I nie tylko do hodowli brugmansji ale i innych kwiatów też. Ja dawno nie byłem na forum z powodów różnych, ale - nie chwaląc się - moja datura też urosła niesamowicie i też niestety powoli przygotowuję się do jej zimowania.
Jeszcze raz pozdrawiam
Andrzej

Dla Ciebie tegoroczny pęk róż z mojego ogrodu
A przy okazji : dzisiaj pierwszy raz byłem w Twoim ogrodzie i nie będę ukrywał, że rękę to masz czarodziejską. I nie tylko do hodowli brugmansji ale i innych kwiatów też. Ja dawno nie byłem na forum z powodów różnych, ale - nie chwaląc się - moja datura też urosła niesamowicie i też niestety powoli przygotowuję się do jej zimowania.
Jeszcze raz pozdrawiam
Andrzej