Dekoracje jak zwykle piękne...

Moja wierzba, też kupowałam jako "Iwę", niestety nie ma bazi. Za to sąsiad ma przepiękne drzewko i już mi obiecał kilka gałązek na niedziele  palmową
  Moja wierzba, też kupowałam jako "Iwę", niestety nie ma bazi. Za to sąsiad ma przepiękne drzewko i już mi obiecał kilka gałązek na niedziele  palmową   

.
 . .
 .

aż słów brakuje, żeby wyrazić swój zachwyt
  aż słów brakuje, żeby wyrazić swój zachwyt  zanim doczytałm to się zastanawiałam skąd ja  ten ogród znam
  zanim doczytałm to się zastanawiałam skąd ja  ten ogród znam   Wiosenny ogród wcale a to wcale nie jest smutny. Mimo że jeszcze nie obudzony i tak jest piękny
 Wiosenny ogród wcale a to wcale nie jest smutny. Mimo że jeszcze nie obudzony i tak jest piękny  zwyczajnie czeka w napięciu na dotknięcie czarodziejską różdżką aby rozpocząć kolorowe szaleństwo
 zwyczajnie czeka w napięciu na dotknięcie czarodziejską różdżką aby rozpocząć kolorowe szaleństwo   a bratki w koszu wyglądają słodziuchno
  a bratki w koszu wyglądają słodziuchno  

szkoda że akurat teraz jesteś chora kiedy jest kilka pięknych ciepłych dni .
  szkoda że akurat teraz jesteś chora kiedy jest kilka pięknych ciepłych dni .

Świat jest piękny
 Świat jest piękny  Lepiej się czuję
 Lepiej się czuję  Bolą mnie plecy , bo grabiłam i skubałam
 Bolą mnie plecy , bo grabiłam i skubałam  - a nie , to akurat nie jest takie wesołe , ale nic to  - po długim bezruchu zakwasy - normalna rzecz.  Jutro chciałabym kontynuować wiosenne prace , ale - zapowiadacze grożą załamaniem pogody
 - a nie , to akurat nie jest takie wesołe , ale nic to  - po długim bezruchu zakwasy - normalna rzecz.  Jutro chciałabym kontynuować wiosenne prace , ale - zapowiadacze grożą załamaniem pogody